Refuse to be bored 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 5°C - 15°C
Na een korte vorstperiode ontdooit de rivier. De prooidieren komen weer uit hun schuilplaats en het kan niet lang meer duren voordat deze nestjes jongen krijgen. De vogels fluiten uitbundig en kondigen een nieuwe Newleaf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Refuse to be bored

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Mazikeen
Member
Refuse to be bored DPKsfdL
Elfje
92
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Mazikeen
BerichtOnderwerp: Refuse to be bored   Refuse to be bored Icon_minitimeza 15 jun 2019 - 20:54

Refuse to be bored Downlo10

Ugh, weer een dag vast in het kamp. Weer een druilerige, grijze dag die regen zou bieden en haar later de toren in zou forceren. Great. Haar groene ogen gleden verveeld het kamp door en ze spotte een kitten. Hoorde die niet in barn two te zitten? Ach, wat maakte het haar ook uit. Dat mormel kende ze niet, dus ze moest zich er ook niet mee gaan bemoeien. Ze had al genoeg te verdragen met het aanpassen en proberen bij de Elite te horen. Wat een stuk moeilijker ging als je geen mentor had en het kamp niet uit kon, maar dat zou ze nog wel gaan regelen. Om haarzelf van die irriterende gedachten af te leiden liet ze haar ogen op de kitten vallen. De naam van het kleine katje wist ze niet, maar ze had dan ook nooit echt het nut gezien om iedereens naam te gaan leren. Ze zou toch niet met de meesten om gaan en dan was het allemaal maar onnuttige informatie in haar hoofd. Nee, haar leider en zijn rechterhand waren alleen echt belangrijk. De kitten deed echter ook niet veel interessants, maar toch bleef Mazikeen staren. Het was niets alsof ze iets beters te doen had en veel van de oudere katten zouden een constante blik op hen niet zo waarderen. Dit was dus het beste wat ze kon doen om haarzelf te vermaken.

Mavi eerst


Refuse to be bored Mazike10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Refuse to be bored
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place :: Bloodclan Camp-
Ga naar: