haha, I hate u 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 haha, I hate u

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Whitenight
Member
haha, I hate u DPKsfdL
Marlie
247
Actief
“Cared about one person and it fucked me up lmao”

CAT'S PROFILE
Age: 29 long ass moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Whitenight
BerichtOnderwerp: haha, I hate u   haha, I hate u Icon_minitimema 17 jun 2019 - 12:30

De lip van de witte warrior was naar achteren getrokken in een valse grauw. Zijn ogen blonken woedend toen hij in de verte een Riverclan jachtpatrouille zag terugtrekken naar hun vissenland. Ze hadden enkele jonge konijnen gevangen waar zijn vacht kwaad van omhoog rees. Die domme otters begrepen toch wel dat ze nooit de jonkies moesten vangen! Ugh, ze waren gewoon te sloom om de normale konijnen achter na te zitten. Mocht Windclan ooit hun wraak nemen en HUN gebied weer terug winnen, dan hadden die stink beesten alles weggejaagd of uitgemoord. Afkeurend schudde Whitenight zijn kop. Zichzelf proberend tegen te houden om niet de ‘grens’ over te steken en die vissenbekken een lesje te leren. Als het aan hem gelegen had dan was dit heel anders gelopen, maar ondanks dat White een hele andere denkwerk had was hij nog wel trouw aan het woord van de Leader. Al betekende dit niet dat hij het altijd eens was met de Leader, zoals nu.

@Stallionheart


haha, I hate u Whiteos3
Terug naar boven Ga naar beneden
Stallionheart
Member
haha, I hate u 79e0b5b892cd3413d4d14b3165517b111
Rebecca
3214
Actief
TAKE THE RISK
OR
LOSE THE CHANCE


CAT'S PROFILE
Age: 40 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior {Previous Leader}
Stallionheart
BerichtOnderwerp: Re: haha, I hate u   haha, I hate u Icon_minitimema 17 jun 2019 - 17:12

Zijn vacht ging perfect op in zijn omgeving, slechts het goede getrainde oog zou hem kunnen spotten ookal zou dat alsnog heel moeilijk zijn. Hij weefde zich door het hoge gras heen om zich naar een uitkijkplek te begeven. Hij bleek echter niet de enige kat te zijn geweest die dat van plan was want hij rook Whitenight al. Hij draaide vriendelijk zijn oren naar voren en zag de witte kater al snel staan met zijn nekharen overeind. Stil ging hij naast de witte kater zitten, de zoon van Whitelion. Zijn blik ging ook naar de RiverClan patrol die wegliep met de geur van verse prooi die hun kant op waaide. Boos snoof de kater even, dat was hun prooi die ze nu stalen ookal hadden ze het gebied overgenomen. Hij wiebelde met zijn oren en keek naar de grens tussen het WindClan gebied en dat van RiverClan, dit had nooit mogen gebeuren.


haha, I hate u JXidV8r
haha, I hate u Little_Gorse_trans
Ava & Sig by El4a
Terug naar boven Ga naar beneden
 
haha, I hate u
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: