Burn baby burn 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -10 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Burn baby burn

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Falconpaw
Catministrator
Burn baby burn SCwUkVM
Bo~
1115
Actief
We survive by pulling together, not apart.

CAT'S PROFILE
Age: Fourteen moons ღ
Gender: Tomcat ♂
Rank: Medicine Cat App
Falconpaw
BerichtOnderwerp: Burn baby burn   Burn baby burn Icon_minitimedo 20 jun 2019 - 0:08

If you don't fight, you die
Ah man, hij kon echt niet wachten. Soms stelde hij het zich al voor, hoe hij binnenkort naar zijn mentor zou lopen en trots een neusje zou geven, om vervolgens te beginnen met het echte werk; het trainen. Hij kon dan eindelijk gaan leren hoe hij de clan kon helpen, maar het belangrijkste; zijn mama helpen! Ooit zou hij haar gaan beschermen, dat wist hij wel zeker! Daar ging hij voor zorgen! Hij spinde luid in het zonlicht die in het kamp scheen, kijkende naar de plek waar hij apprentice zou gaan worden over een tijdje. Hij glimlachte breed, hij kon niet wachten wanneer Oceanstar hem zou gaan benoemen! Wie zou hij als mentor krijgen? Zou hij een tunneler worden? Hij wist het niet! En dat maakte het echt super spannend! Whitefur
MONTY


그대는 나의 이야기였다
Burn baby burn Falconos

ɏøᵾ wɇɍɇ mɏ sŧøɍɏ
Oud setje <3:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Whitefur
Member
Burn baby burn DPKsfdL
boukje <3
76
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 36 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Moor Runner
Whitefur
BerichtOnderwerp: Re: Burn baby burn   Burn baby burn Icon_minitimedo 20 jun 2019 - 15:29

Whitefur zat aan de rand van het kamp, ze genoot van het weer, in tijden was het eindelijk weer wat beter. De afgelopen dagen had het geregend en hard gewaaid, ze kon heus wel tegen wat wind en regen maar ze verlangde naar een zonnetje en een licht briesje. Ze keek uit over de katten die druk in de weer waren, een patrouille vertrok het territorium op, de jacht groep was terug met verse prooi, de oudste die ook van het weer genoten en natuurlijk de kittens spelend bij the nursery. Ze snorde zachtjes, nog een paar manen en ze zou zelf ook kittens krijgen. Het leek nog zo ver weg. Toen zag ze Falconkit een beetje dromerig uit kijken over de trainings plek. Ze wist precies waar de kitten aan dacht, leerling worden. Hij was al 6 maanden oud en kon aan niks anders denken. Met liefde was ze de mentor van hem geworden, maar ze wist dat dat niet kon. Maar ze kon nu wel een stukje met hem wandelen toch? onder begeleiding mochten kittens het kamp uit. Ze trippelde zachtes naar de kitten "Hoi Falconkit, zin om een stukje te wandelen?"


Burn baby burn 4QcSHGA
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Falconpaw
Catministrator
Burn baby burn SCwUkVM
Bo~
1115
Actief
We survive by pulling together, not apart.

CAT'S PROFILE
Age: Fourteen moons ღ
Gender: Tomcat ♂
Rank: Medicine Cat App
Falconpaw
BerichtOnderwerp: Re: Burn baby burn   Burn baby burn Icon_minitimedi 25 jun 2019 - 14:05

If you don't fight, you die
Hij was gewoon zo benieuwd, wie zou zijn mentor worden? Hij moest wel een goede mentor krijgen natuurlijk, anders zou het nog heel erg lastig worden voor hem om een goede warrior te worden. Zou die mentor vooral één op één trainingen doen of zou zijn training gecombineerd worden met de training van een andere mentor en samen met andere apprentices trainen? Hij was echt super benieuwd! Een witte poes, Whitefur toch?, kwam naar hem toe gelopen. Tenminste, hij hoopte dat ze naar hem toe liep want anders werd dit heel ongemakkelijk. Hij keek haar met een glimlachje aan en zijn staart hoog en vriendelijk in de lucht. "Hoi Falconkit, zin om een stukje te wandelen?" Hij keek haar even verward aan. Binnen het kamp was er niet veel te wandelen... En buiten het kamp mocht niet van mama! Dus na een tijdje keek hij de witte poes weer recht aan en schudde zijn kopje. "Mag niet van mama!" sprak hij direct tegen haar. De vorige keer dat hij het aan haar vroeg kreeg was zijn moeder erg boos op hem geworden en vertelde hem dat het echt niet mocht.. dus dan zou hij zich er ook aan houden! Whitefur
MONTY


그대는 나의 이야기였다
Burn baby burn Falconos

ɏøᵾ wɇɍɇ mɏ sŧøɍɏ
Oud setje <3:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Burn baby burn   Burn baby burn Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Burn baby burn
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: