a completed wish [baby boom] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 a completed wish [baby boom]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Whitefur
Member
a completed wish [baby boom] DPKsfdL
Eden
108
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 53 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior [Moorrunner]
Whitefur
BerichtOnderwerp: a completed wish [baby boom]   a completed wish [baby boom] Icon_minitimeza 22 jun 2019 - 18:37


Whitefur lag in de nursery, in een bed van mos. Ze had het warm ook al was het koud. Manen had ze uitgekeken naar dit moment. Ze had altijd zitten staren naar de kittens van de andere moederkatten. Ze hield van jagen, vechten en op patrouille gaan. Het gevoel dat je kreeg als je een verse prooi geef was onbetaalbaar, en ga zo maar door. Maar toch, het was altijd of er iets uit het leven van Whitefur miste. Iets om voor te zorgen, iets om verantwoordelijkheid te voelen of gewoon iemand die om haar gaf. Toch had ze dit moment anders verwacht, het was pijnlijk en uitputtend het enige wat ze kon denken was hopen dat dit zou ophouden. Haar droom leek vergeten. Ze sloot haar ogen, ze horde de stem van een andere kattin: "Hou vol, het is zo weer voorbij" Whitefur kon niet thuisbrengen wie het was. Ze opende haar ogen ze zag wazig, snel sloot ze weer.

Langzaam opende ze haar ogen, de pijn was weg. Ze had een nieuw gevoel. Ze voelde zich uitgeput, maar ook gelukkig. Naast haar lagen vijf natte bolletjes, ze lagen tegen haar warme buik aan.  Ze piepte luid. Met hun roze zachte neusjes woelde ze door haar vacht. Whitefur likte de eerste kitten. Haar lichtgrijze vacht glansde. Ze keek naar de andere kittens. Hun kleuren waren stuk voor stuk uniek. Een lapjes poesje, een witte net als Whitefur zelf, een donker grijze, de lichtgrijze en een zwarte met wat witte aftekingen
Sorry beetje vaag

Silverkit:
Een lichtgrijze kattin. Is erg nieuwsgierig, maar ook voorzichtig. Ze bekijkt alles liever van een afstandje
Lightkit:
Een witte kater. Vrij lomp, en wil het liefst de hele tijd spelen. Ook hij is erg nieuwsgierig.
Spottedkit:
Een lapjes kattin. Wil al snel het nest uit en is erg zelfstandig.  Wil alles zelf ontdekken en zit graag lekker inzichzelf te dagdromen
Mistykit:
Donkergrijze kater: De grootste van het nest. Is erg bangig. Hij blijft het liefst met zijn broertje en zusjes.
blackkit:
Kleine ondeugende zwarte kater. Haalt graag kattenkwaad uit.

De vader is Darkfur.


Mistykit:brokentune
Lightkit: bleaktail
Silverkit: Sheddekit
Spottedkit: Tigergaze
Darkkit: RIP

a completed wish [baby boom] Nusjice


Laatst aangepast door Whitefur op za 29 jun 2019 - 9:13; in totaal 3 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Spottedkit.
Member
a completed wish [baby boom] SolDzlq
2
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ღ just born
Gender: She-cat ♀
Rank:
Spottedkit.
BerichtOnderwerp: Re: a completed wish [baby boom]   a completed wish [baby boom] Icon_minitimeza 22 jun 2019 - 23:34

let's get lost at sea
WHERE THEY WILL NEVER FIND US
GOT STARS AT NIGHT TO GUIDE US
Sommige kittens werden geboren in een chaos, maar niet zij. Haar moeder wilde niets liever dan haar ter wereld brengen en ze was kerngezond. De nursery was veilig en warm, er was geen enkele dreiging. Voor de verandering was het een mooie geboorte. Spottedkit piepte toen ze voor het eerst adem kon halen. Ze voelde kort de pijn in haar longen van de rauwe lucht en kroop toen in de zachte vacht van haar moeder. Vrijwel meteen volgde ze de zoete geur van melk en begon gulzig te drinken, immers moest ze groot en sterk worden.
THE WAVES THAT CRASHED UPON THE ROCKS
AND I HEARD THEM PLAY A SONG FOR
you&me
MADE BY MINNIE OF BTN


a completed wish [baby boom] BAgioSC
Terug naar boven Ga naar beneden
Whitefur
Member
a completed wish [baby boom] DPKsfdL
Eden
108
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 53 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior [Moorrunner]
Whitefur
BerichtOnderwerp: Re: a completed wish [baby boom]   a completed wish [baby boom] Icon_minitimezo 23 jun 2019 - 16:57

Tevreden likte whitefur haar kittens, ze waren nu één dag oud. Ze genoot van elke minuut, hoe ze lief piepte om aandacht, hoe ze tegen haar aan kroelde, en hoe hun pootjes haar buik masseerde. Ze kon uren gewoon liggen staren naar haar kinderen. Ook al waren ze maar een dag uit, het leek alsof het altijd zo was geweest. Ze keek trots naar haar kittens, opeens zag ze Blackkit. Ze hapte naar adem, was hij...? Blackkit lag stil. Zijn ademhaling ging langzaam, te langzaam. Zijn neusje was niet rood rozig zoals de andere. Maar grauwig, paars. Geschokt pakte Whitefur voorzichtig zijn nekvel. Ze trok hem dicht tegen zich aan en begon zijn kleine kopje te likken. Zijn ademhaling ging steeds langzamer. Whitefur raakte in paniek. Snel keek ze om zich heen. De andere moederkatten waren niet in de nursery. Ze waren of buiten of op pad met hun kittens. Whitefur wou zich haasten naar de Medecine cat maar durfde de kittens niet alleen te laten. Ze zat tussen twee vuren. "Help! Iemand haal Lizardpath!" Mauwde ze zacht. Ze kon niet harder. Haar droom veranderde in een nachtmerrie. Ze keek naar de andere kittens, eindelijk sliepen ze. Ze zou ze wel alleen kunnen laten toch? gewoon even? Ze keek weer terug naar Blackkit. Zijn ademhaling zag ze bijna niet meer. Ze likte zijn borst. Het was nat van het zweten. Hoelang was hij al aan het vechten? Whitefur stond op, haar kittens hadden niks door, Mistykit keek even op maar sliep daarna weer in. Ze wou Blackkit in zijn nekvel pakken, maar ze twijfelde. Zijn ademhaling leek gestopt, zijn neusje was nu volledig kleurloos en zijn pootjes leken verstijft. Het was voorbij. Whitefur voelde zich verschrikkelijk. Een moeder hoort beter op haar kinderen te letten. Ze had het al de hele ochtend kunnen zien dat er iets mis was maar hij had vanochtend er nog goed uit gezien. Whitefur wou het uitschreeuwen, ze wou de tijd omdraaien. Ze had hem gelijk zonderen twijfelen naar de Medecine den moeten brengen. Haar andere kittens hadden het makkelijk gered. Ze moest nu boeten voor haar daden. Ze drukte het levenloze lichaam van de zwarte kitten tegen zich aan. Ze rouwde, ze had het kunnen weten. Er gaat bijna nooit iets mis. Behalve bij haar. Dat was altijd zo geweest. En nu ook. Een enkel lichtpuntje leek te stralen. Haar andere kittens. Maar die verduisteren bij de gedachte aan Blackkit. Kon ze zo nog veder?


a completed wish [baby boom] Nusjice
Terug naar boven Ga naar beneden
'Mistykit
Member
a completed wish [baby boom] DPKsfdL
3
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Born
Gender: Tomcat ♂
Rank:
'Mistykit
BerichtOnderwerp: Re: a completed wish [baby boom]   a completed wish [baby boom] Icon_minitimezo 23 jun 2019 - 23:18

Het kwam en het ging, leven en dood. Voor de meesten was het leven een rollercoaster van emoties en drama. Maar voor sommige was het een normaal iets; huisje, boompje, beestje. Een simpele wens werd vervuld, een wonderbaarlijk iets. Al snel was de grotere kater ter wereld gekomen. Een prachtige grijze pels met donkere grijze strepen op de achtergrond. Hij was stil, nee, Mistykit was stil. Hij piepte echter eenmaal en probeerde zich een baan te voeren naar zijn moeder, zodat hij energie van haar kon krijgen. Energie om het leven te starten.

-Ik ben heel slecht in geboortepost so oof <'3
Terug naar boven Ga naar beneden
.Silverkit
Member
a completed wish [baby boom] DPKsfdL
4
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Born
Gender: She-cat ♀
Rank:
.Silverkit
BerichtOnderwerp: Re: a completed wish [baby boom]   a completed wish [baby boom] Icon_minitimema 24 jun 2019 - 13:38Doubt kills more dreams
than failure ever will

Rustig en stilletjes kwam de kitten ter wereld. Haar enige teken van aanwezigheid was de zachte, rustige miauw die ze door de den heen kaatste. Verder liet ze haar moeder haar gang gaan, ze werd richting de buik geleid na schoongelikt te zijn en begon rustig haar buikje te vullen met melk. De zon, die amper door het dikke gebladerte van de Nursery heen kwam, weerkaatste op haar vacht, waardoor haar zilverblauwe vacht des te meer zilver leek. Het besluit van haar naam was dan ook geen gek besluit; Silverkit, zo zou ze door het leven gaan. Vernoemd naar haar zilverblauwe vachtje. De kitten was zich verder van geen kwaad bewust; dat haar broertje naast haar om zijn leven streed, en het gevecht uiteindelijk verloor, ontging haar compleet. De zilverkleurige kitten krulde zich content naast haar rouwende moeder in een bolletje, waarna ze in slaap viel. Onschuldig. Gelukkig. Zoals iedere geboren kitten behoorde zijn.a completed wish [baby boom] XyT78zQ
A curious girl, a wanderer
Terug naar boven Ga naar beneden
Peppermint
Medicine cat
a completed wish [baby boom] 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2811
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: Re: a completed wish [baby boom]   a completed wish [baby boom] Icon_minitimema 24 jun 2019 - 14:08

Beste Silverkit,

Volgende keer gelieve te wachten totdat je geaccepteerd is door de clanleader/deputy voordat je begint met in de RPG te posten!

Met vriendelijke groet,

Babs namens het team van Warrior Cats
Terug naar boven Ga naar beneden
Lightkit,
Member
a completed wish [baby boom] DPKsfdL
Dorian
2
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Born
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Lightkit,
BerichtOnderwerp: Re: a completed wish [baby boom]   a completed wish [baby boom] Icon_minitimema 24 jun 2019 - 22:44


Lightkit merkte dat er iets veranderd was. De lucht om hem heen was warm, maar toch was het een ander soort warm dan hij voorheen ervaren had. Zijn instinct dreef hem aan om voor het eerst adem te halen. En dus deed hij dat, gepaard met een luid gepiep. In vergelijking tot zijn broertjes en zusjes viel Lightkit luidruchtig te noemen. En de kans was groot dat deze verhouding zich zou blijven aanhouden in zijn kittentijd. Lightkit was, net als zijn moeder, geheel wit. Echter werden de meeste ragdoll kittens wit geboren. En kon hun vacht later bij kleuren. Aangezien Lightkit een mooie mix was viel het nu nog niet te zeggen of ook hij in de nabije toekomst bij zou kleuren. Al snel had hij zich een weg naar de vacht van zijn moeder toe gewaand. Geleid door de zoete geur van moedermelk vond hij al snel waar hij naar op zoek was. En begon gulzig te drinken. Na enige tijd voelde hij zich voldaan. Lightkit krulde zich op tot een bolletje en bleef rustig tussen zijn broertjes en zusjes liggen. Geen idee hebbende van het drama dat zich hier afspeelde.


a completed wish [baby boom] Juisth10
Terug naar boven Ga naar beneden
Whitefur
Member
a completed wish [baby boom] DPKsfdL
Eden
108
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 53 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior [Moorrunner]
Whitefur
BerichtOnderwerp: Re: a completed wish [baby boom]   a completed wish [baby boom] Icon_minitimedi 25 jun 2019 - 20:11

Whitefur zat nog steeds niet helemaal lekker in haar vel. Het verlies van Blackkit had haar diep geraakt. Maar ze wou de andere kittens in de steek laten. Het donker dat Blackkit had gebracht werd langzaam weer licht. De andere kittens waren vrolijk, ze hadden natuurlijk geen idee over wat er met hun broertje was gebeurt. Al spelend rolde ze soms uit het nest en moest Whitefur ze oppakken. De kattin vond het helemaal niet erg en kon er toch wel een beetje om lachen.
De dagen vorderde en ze begonnen steeds meer karakter te ontwikkelen. Whitefur genoot van het gezelschap, in geen manen had ze zich zo gelukkig gevoeld. "Binnenkort" mauwde ze tegen de enthousiaste kittens "Gaan we de eerste keer de Nursery uit. Jullie zullen goed bij me moeten blijven, het gevaar ligt altijd op de loer." Ze hoopte dat ze geen domme dingen gingen doen. Een tijd geleden was een kitten bruut meegenomen door een havik. Whitefur zal die dag nooit meer vergeten, ze wou niet nog een kitten verliezen. "Maar eerst gaan we slapen, we willen niet moe zijn." Het was vooral Whitefur zelf die toe aan rust was. Zonder veder nog een blik op de kittens te werpen viel ze rustig in slaap


a completed wish [baby boom] Nusjice
Terug naar boven Ga naar beneden
 
a completed wish [baby boom]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: