Let the darkness unfold or find fortunes untold 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Let the darkness unfold or find fortunes untold

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Spottedkit.
Member
Let the darkness unfold or find fortunes untold SolDzlq
2
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ღ just born
Gender: She-cat ♀
Rank:
Spottedkit.
BerichtOnderwerp: Let the darkness unfold or find fortunes untold   Let the darkness unfold or find fortunes untold Icon_minitimezo 23 jun 2019 - 10:50

let's get lost at sea
WHERE THEY WILL NEVER FIND US
GOT STARS AT NIGHT TO GUIDE US
Spottedkit geeuwde eens goed en strekte haar kleine pootjes uit, zo ver als dat ze kon. Een zucht verliet haar bekje en ze kwam overeind, nog ietwat onhandig omdat ze een paar dagen geleden pas voor het eerst had gelopen. Nieuwsgierig keek ze over de rand van het nest, naar de andere spelende kittens in de nursery. Ze wilde graag meedoen, maar moest eerst nog een klein beetje wakker worden voordat ze op onderzoek uitging.

with Mistykit
THE WAVES THAT CRASHED UPON THE ROCKS
AND I HEARD THEM PLAY A SONG FOR
you&me
MADE BY MINNIE OF BTN


Let the darkness unfold or find fortunes untold BAgioSC
Terug naar boven Ga naar beneden
'Mistykit
Member
Let the darkness unfold or find fortunes untold DPKsfdL
3
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Born
Gender: Tomcat ♂
Rank:
'Mistykit
BerichtOnderwerp: Re: Let the darkness unfold or find fortunes untold   Let the darkness unfold or find fortunes untold Icon_minitimezo 23 jun 2019 - 23:22

Een beetje bangig trok de grotere kitten zich wat terug. Het geluid en het zware gewoel dat zich buiten het nest bevond was veel te extreem voor zijn doen. Hij wilde het liefst van allemaal wegzakken in de mos van het nest en gewoon verdwijnen. Kort knipperde de kleine even, zijn oogjes waren nog helderblauw. Hij had ze immers nog maar net open en dus was het normaal dat ze nog blauw waren. Even keek Misty om... Hij zag zijn zussie, een van de enige in het nest die weldegelijk wakker was. Met een zacht gepiep duwde hij zijn snuit onder haar elleboog, in een poging om haar aandacht en zorg voor zich te krijgen.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Let the darkness unfold or find fortunes untold
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: