Watch the world with curious eyes 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15°C 0°C
De temperatuur komt niet meer boven 0. De wereld wordt wit en het vriest 's nachts flink. De prooi is schaars en ook de rivier is dicht gevroren. Een witte deken verdrijft de regen en de wind. Het is koud, maar wel vaak helder en windstil.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Watch the world with curious eyes

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Watch the world with curious eyes DPKsfdL
4
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Born
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
.Silverkit
BerichtOnderwerp: Watch the world with curious eyes   Watch the world with curious eyes Icon_minitimewo 26 jun 2019 - 16:22Doubt kills more dreams
than failure ever will

De wereld was nog zo rustig, zo onschuldig, zo nieuw voor de grijsblauwe kitten. Nog maar een paar weekjes oud, had ze nog niet veel meegemaakt. Haar dagen streken voorbij in een ritme van drinken naar slapen, naar drinken en weer terug naar slapen. Veel meer kon de jonge kitten nog niet. Alhoewel ze hier en daar op ontdekkingstocht had willen gaan, met haar oogjes nog steeds dicht, was ze niet veel verder gekropen dan over haar siblings heen en weer terug. Haar wereld was nu nog zo klein; het bestond enkel uit de vachten van haar moeder en haar broertjes en zusjes, met het zachte mos als de grond onder haar pootjes. Maar daar leek plots en snel verandering in gebracht te worden, toen de kitten na een geeuw plots haar oogjes opende. Twee kittenblauwe ogen knipperden, terwijl de kitten stilletjes op haar plekje bleef zitten. Met grote oogjes keek ze rond. Het licht overviel haar, waardoor alle vormen nog vrij wazig voor haar waren, maar het was iets. Het was iets nieuws. En vol fascinatie staarde ze, naar de grote, nieuwe wereld.

OpenWatch the world with curious eyes XyT78zQ
A curious girl, a wanderer
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Watch the world with curious eyes
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: