Broken memories 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 Broken memories

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Settledstar
Catministrator
Broken memories Dutch22
Renske
2612
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 44 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader ☆
Settledstar
BerichtOnderwerp: Broken memories   Broken memories Icon_minitimewo 26 jun 2019 - 23:45


Settledpaw zijn dromen waren verstoord door gezichtloze, roerloze lichamen tussen van krijsende, vechtende katten. En Settledpaw stond te midden in het geweld. Hij kon zich niet bewegen. Hij kon niemand helpen. En om hem heen zag hij de lichamen vallen. Geschrokken werd de jonge kater wakker en hij schudde verward zijn kop. Zijn hartslag zat hoog en hij liet zijn kopje in het mos vallen. Hij werd de laatste tijd vaker geteisterd door nachtmerries. Na het gevecht met WindClan en RiverClan waar hij ook nutteloos was geweest, een blok aan het been. Settledpaw schudde zijn kop opnieuw en kwam overeind uit zijn nest. Hij kon nu toch niet meer slapen, misschien kon hij dan beter proberen iets nuttigs te doen.
Settledpaw kwam niet vaak meer ’s nachts in het woud. Hij bewoog geruisloos tussen de bomen. Vroeger trainde hij wel ’s nachts, maar de laatste tijd was dat erbij in geschoten. Acorndust had het al druk genoeg overdag. Maar Settledpaw was het niet vergeten. Hij smolt samen met de schaduwen, kroop door de nacht. Zijn poten brachten hem bijna automatisch naar de verbrande esdoorn, waar ook vaak ’s nachts getraind werd. Maar vannacht was het muisstil. Settledpaws groene ogen gingen naar boven, tussen de kale takken door. En daar zag hij Silverpelt. De donkerbuine kater glimlachte. Keek StarClan op hem neer vannacht?

@Huntpaw. eerst
Settledstar
I remember the minute
It was like a switch was flipped—
I was just a kid who grew up strong enough
To pick this armor up
and suddenly it fit


Terug naar boven Ga naar beneden
 
Broken memories
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Burnt Sycamore-
Ga naar: