Starlit eyes 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Starlit eyes

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Gorsepaw
StarClan
Starlit eyes Unknown
Renske
538
Actief
⋆ Innocent people are not fools. They just think everyone has a heart ⋆

CAT'S PROFILE
Age: ▸ Died at 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Gorsepaw
BerichtOnderwerp: Starlit eyes   Starlit eyes Icon_minitimedo 27 jun 2019 - 0:12

Hoe laat was het? Gorsekit knipperde met zijn ogen. Er leek wel niemand wakker te zijn? Het was verassend muisstil in zijn nursery. Hij sloop uit zijn nest, zo zacht mogelijk zijn pootjes op de grond plaatsend. Wat was het donker! Hij zag niets! Misschien moest hij maar naar de uitgang gaan, daar kwam altijd fel licht vandaan. Gorsekit wandelde zo voorzichtig als hij kon naar de uitgang. Maar zelfs daar was het nog pikkedonker. Zoekend keken zijn oogjes in het rond, totdat hij opeens allemaal lichtjes in de hemel zag. Wooow! Zijn bekje viel open en zijn ogen werden groot toen het sterrenlicht erin weerschitterde. Gorsekit vouwde zijn pootjes onder zijn lichaam en bleef stil naar de lichtjes kijken. Ze stonden daar bevroren, in een inktzwart doek. Het was het mooiste wat hij ooit had gezien!

- Dewpaw eerstStarlit eyes Unknown
Terug naar boven Ga naar beneden
Dewberry
StarClan
Starlit eyes Dewpaw
dodo
443
Actief
we never bury the dead, not really, we take them with us.
It is the price of living

CAT'S PROFILE
Age: ➤ † 16 moons †
Gender: She-cat ♀
Rank:
Dewberry
BerichtOnderwerp: Re: Starlit eyes   Starlit eyes Icon_minitimewo 4 sep 2019 - 13:01

Ze had gehoord dat haar mentor kittens had samen met Shatteredice en sinds ze dat gehoord had wilde ze eigenlijk meteen naar de nursery om de kittens te zien, maar toen ze daar was waren ze allemaal nog klein en lagen ze bij hun moeder te slapen, dus was ze daar maar mee in gesprek gegaan. Met haar blik op de grond gericht liep de apprentice door het kamp heen, langs de den waar ze eigenlijk heen zou moeten en naar de nursery om te kijken of er misschien nog iets was wat ze kon doen voor wie nog wakker was, maar voordat ze dat kon doen viel haar blik op Gorsekit die met grote oogjes naar de sterren keek en een glimlach speelde op haar snuit. ”Ze zijn mooi he?” Fluisterde ze om hem niet te laten schrikken.


dewberry currently owns 5 little stars
dewberry
she was a giver
always poured, too much of love
never realized watering a rock
doesn't make it soft
Terug naar boven Ga naar beneden
Gorsepaw
StarClan
Starlit eyes Unknown
Renske
538
Actief
⋆ Innocent people are not fools. They just think everyone has a heart ⋆

CAT'S PROFILE
Age: ▸ Died at 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Gorsepaw
BerichtOnderwerp: Re: Starlit eyes   Starlit eyes Icon_minitimeza 7 sep 2019 - 22:59

Gorsekit hoorde zachte pootstappen dichterbij komen. Het kleine kittentje zag twee gele ogen in de duisternis glinsteren. En hij dook even in elkaar, maar de kat leek vriendelijk te zijn. Ze miauwde dat ze mooi waren, en hij knikte instemmend. Het was eigenlijk het allermooiste wat hij bijna ooit had gezien. Nou ja, op de zonsopgang na misschien die hij samen met papa had gekeken. Toen had papa verteld dat het nooit donker zou zijn, dat de maan en de zon als een eeuwige dans om de beurt de hemel verlichtten. En hoewel het donker was, was het niet compleet donker. ‘Wat zijn het, mevrouw?’ miauwde hij zachtjes. Hij had een vermoeden, maar hij durfde het niet hardop te spreken. Bang dat het fout was, bang om zichzelf voor schut te zetten. Dus vroeg hij het maar voor de zekerheid. Intussen gleden zijn ogen weer naar boven, starend naar de lichtjes. Er waren honderden! Meer dan hij ooit zou kunnen tellen. En sommige schenen duidelijker dat de ander, maar ze waren er allemaal. Het was zo bijzonder.Starlit eyes Unknown
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Starlit eyes
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: