[OPEN] Send Out The Stars 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 [OPEN] Send Out The Stars

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Pantherstar
StarClan
[OPEN] Send Out The Stars Bba20rI
Loïs
2051
Actief
'May they sing your names with love and with fury'

CAT'S PROFILE
Age: » 72 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Pantherstar
BerichtOnderwerp: [OPEN] Send Out The Stars   [OPEN] Send Out The Stars Icon_minitimevr 28 jun 2019 - 13:12

Normaliter gezien kwam hij hier niet. Panthergrowl was een trotse RiverClanner, door en door, en begaf zich dan ook eigenlijk alleen op zijn eigen territorium. Echter had hij vandaag besloten om erop uit te gaan naar fourtrees. Hij had eerst zijn taken uitgevoerd - patrouilles opgesteld, jachtgroepen erop uit gestuurd, vraagstukken aangehoord - en was er toen op uit getrokken. Uiteraard had hij wel een reden waarom hij naar deze specifieke locatie gegaan was; het was altijd goed om te weten wat de andere clans over je dachten of hoe ze zich tegen jou gedroegen. Al helemaal na de oorlog met WindClan was dit belangrijk. Je zou dus kunnen zeggen dat Panther op diplomatieke missie was, iets waar hij haas zijn neus over zou willen ophalen want dat was iets wat hij twintig manen geleden uitgekotst zou hebben. Maar hij was veranderd, was niet meer als vroeger. Hij had zichzelf beter in de hand en wist zijn verantwoordelijkheid als deputy van de clan. Hij kon niet meer alles doen zonder erover na te denken; eerder moest hij aan alles extra veel aandacht besteden zodat het goed ging. En dat had hem aan het begin druk gegeven, maar nu merkte hij hier niks meer van en ging dit automatisch. Nu zat het in zijn karakter.
Terug naar boven Ga naar beneden
Peppermint
Medicine cat
[OPEN] Send Out The Stars 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2811
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] Send Out The Stars   [OPEN] Send Out The Stars Icon_minitimevr 28 jun 2019 - 13:19


Peppernose

I watched the storm, so beautiful yet terrifying
Het zou je verbazen hoe vaak je, als je achter een prooi aan probeerde te racen, je nog wel eens vergat dat het territorium ineens baan maakte voor de helling naar beneden naar vierboom. Voor Pepper was dit toch echt al wel de zoveelste keer. Dus, toen de grond wegviel onder haar poten, en de muis uit haar gezichtsveld verdween, tuimelde ze de helling af naar beneden. Het was ook echt niet alsof Pepper haar best niet deed op dit vlak, ze probeerde het echt te onthouden, maar op het gegeven moment zat je zo ontzettend in de flow dat je gewoon vergat waar je was. Dan had je je ogen op de prooi en hoopte je dat je snel genoeg was. Er zong dan nog wel ergens een stemmetje van Acorndust dat ze zo niet hoorde te jagen, maar dat maakte niet zo heel erg veel uit op zo'n moment. Ze genoot van de snelheid, totdat de grond zeer onbeleefd ineens besloot op te houden natuurlijk. Pepper bleef voor een hartslag geschrokken in het glas liggen, waarna ze opstond om haar pels uit te schudden, klaar om ópnieuw te schrikken, want toen stond ze oog in oog met een giga chonker van een kat.
Terug naar boven Ga naar beneden
Bloodhound
Member
[OPEN] Send Out The Stars Tenor
Mark
522
Actief
“Blood is just red sweat”

CAT'S PROFILE
Age: ??!?!?
Gender: Tomcat ♂
Rank: Former Medicine cat of Shadowclan
Bloodhound
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] Send Out The Stars   [OPEN] Send Out The Stars Icon_minitimevr 28 jun 2019 - 13:32

Bloodpaw liep met enkele grotere bladeren in zijn bek, het waren pakketjes die hij met zich meedroeg zodat hij, als hij kruiden''s tegenkwam vandaag, ze gemakkelijker mee kon dragen. Toch leken de plantjes en bloemetjes zich vandaag een beetje te verschuilen ondanks het warmere weer. De medicine cat apprentice besloot dan ook om wat veder van het moeras gebied af te gaan en wat dichter richting de normale bossen zoals de vierbomen. Wie wist was hij vandaag vinden kon! De tom die nog altijd licht gewond was van het gevecht tegen de Bloodclanner liep lekker stevig door terwijl hij genoot van het fijne zonnetje dat zich door de bladerdak heen scheen. Toen hij dichter bij de vier grote eikenbomen aankwam werd zijn neus meteen overdonderd met een verse geur. Bloodpaw legde zijn bladeren neer en zag hoe een grote Riverclan tom zich ook een weg baande naar de plek waar eens in de zoveel tijd een grote gathering plaatsvond. Toen de medicine cat apprentice de ander wat beter zag herkende hij de Riverclanner snel, het was Panthergrowl! De Deputy van Riverclan! Respectvol neeg hij Blood eerst zijn kop en begroette de grijze tom toen daarna met een vriendelijke gedag. Hij had de Deputy enkel eenmalig gezien op zijn eerste gathering en kwam toen erg imiterend over, ook hoorde hij maar al te vaak verhalen over de ander hoe sterk hij wel niet was maar ook vaak slecht gehumeurd. Hopelijk was hij dat niet vandaag. Bloodpaw schrok op toen een plof dichtbij klonk en hij, jawel, zijn zusje voor kort even een poging zag doen om te vliegen. Verbaasd keek hij naar haar. Wat in Starclan's naam?
Terug naar boven Ga naar beneden
Pantherstar
StarClan
[OPEN] Send Out The Stars Bba20rI
Loïs
2051
Actief
'May they sing your names with love and with fury'

CAT'S PROFILE
Age: » 72 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Pantherstar
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] Send Out The Stars   [OPEN] Send Out The Stars Icon_minitimevr 28 jun 2019 - 15:16

Het duurde niet heel lang voor hij anderen tegenkwam. Dat had hij ook niet verwacht; hij wist wel dat fourtrees niet alleen bij de gatheringen druk bezocht was. Het was neutraal gebied, al dan niet officieel als er geen volle maan was, maar katten voelden zich er veilig om met elkaar om te gaan ook al zaten ze niet in dezelfde clan. Dat was dan ook de reden dat hij hier vrijwel nooit kwam. Hij moest dat niet hebben, vriendschappen uit andere clans, maar juist daarom was het misschien goed voor zijn 'status' om zijn dikke kop hier is te laten zien. Het katertje dat hij tegenkwam was een apart geval, waardoor hij ook makkelijk te herkennen was als de nieuwe medicine cat apprentice van ShadowClan. Bloodpaw leek op Warhound uit zijn eigen clan, al hoopte hij dat dat alleen qua uiterlijk zou blijven. Gelukkig bleek dat zo te zijn, want de apprentice boog respectvol diens kop naar hem, waarna hij hem vriendelijk begroette. Panther moest grimassen om het feit dat deze apprentice nog meer manieren had bijgeleerd dan diens leider. Voordat hij de ander echter terug kon begroetten, zag hij een andere apprentice de helling af rollen. Met een verbaasde blik keek de deputy ernaar. Dat zag je niet iedere dag. De rood met witte apprentice kwam naast hen tot stilstand. "Ik wist niet dat ShadowClan naast yoga ook aan bowlen deed," merkte hij neutraal op met zijn lage bromstem.
Terug naar boven Ga naar beneden
Bloodhound
Member
[OPEN] Send Out The Stars Tenor
Mark
522
Actief
“Blood is just red sweat”

CAT'S PROFILE
Age: ??!?!?
Gender: Tomcat ♂
Rank: Former Medicine cat of Shadowclan
Bloodhound
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] Send Out The Stars   [OPEN] Send Out The Stars Icon_minitimewo 10 jul 2019 - 17:22

Oh, oh, Pepperpaw.. De tom keek met een ernstig gezicht naar zijn zusje dat kort door de lucht gevlogen had en nu als een voetbal rond rolde. Hoe kreeg ze het ook werkelijk voor elkaar om precies nu als een gek langs de fourtrees heen te sjezen wanneer de Riverclan deputy hier stond. De medicine cat apprentice glimlachte dan ook een beetje ongemakkelijk toen de grote intimiderende grijze tom er ook nog een opmerking over maakte. "Uh-uhm, nee hoor- geen zorgen, we doen niet aan bowlen. Dit is enkel mijn zusje die.." Hij keek de kant op waar Pepperpaw was. Tja.. Hij sprak je dit nou goed? Bloodpaw keek weer naar Panthergrowl, slikkend. "Die gewoon iets te enthousiast achter de prooi aanrende," Hoopte die tenminste dan. De maine coon veegde zijn pakjes met kruidens die hij met zich meegedragen had tussen zijn poten om vervolgens weer naar de deputy te kijken. "Hoe.. Hoe gaat het eigenlijk met Chivysniff?" Vroeg hij toen aarzelend.. misschien een beetje bang zelfs- al klonk het wel duidelijk aan zijn stem dat de jonge tom oprecht bezorgd was om de ander. Immers waren de twee Riverclan med cat's voor hem redelijk belangrijk en was hij best bezorgd geweest toen hij op de half moon gathering gezien had dat Chivy gewond geraakt was. Zou de deputy zijn vraag beantwoorden of zou hij het slecht opvatte en hem draai om de oren geven? Je wist het maar nooit met een andere clan kat.
Terug naar boven Ga naar beneden
Peppermint
Medicine cat
[OPEN] Send Out The Stars 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2811
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] Send Out The Stars   [OPEN] Send Out The Stars Icon_minitimedi 23 jul 2019 - 14:45


Peppernose

I watched the storm, so beautiful yet terrifying
De wereld draaide nog even na nadat ze van de heuvel gerold was en Pepper moest eventjes bijkomen voordat ze zich weer besefte waar ze nou eigenlijk was en rondhing. Een diepe ademteug werd naar binnen gezogen voordat ze haar kopje hief en in de ogen keek van een giga chonker. Meteen poefte haar vachtje wat op en werden haar ogen wijd. De kater stonk nog naar vis ook! Gelukkig zag ze daar ook nog een vieze overslaander >CC haar broertje en relaxte zichtbaar iets. Voorzichtig krabbelde ze in de richting van de kater en drukte zich iets tegen hem aan. “Hallo uhm.. meneer..” miauwde ze, met haar oren iets brandend van schaamte en haar blik neergeslagen. Uhm…

Terug naar boven Ga naar beneden
Pantherstar
StarClan
[OPEN] Send Out The Stars Bba20rI
Loïs
2051
Actief
'May they sing your names with love and with fury'

CAT'S PROFILE
Age: » 72 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Pantherstar
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] Send Out The Stars   [OPEN] Send Out The Stars Icon_minitimezo 28 jul 2019 - 19:47

Het was bijna lachwekkend om te zien hoe zijn verschijning de ShadowClan apprentice zo liet schrikken. Met lichte moeite hield Panthergrowl zijn gezicht in de plooi op het zien van de opstaande vacht en grote ogen van de kleine flame-point tegenover hem. De opmerking over bowlen werd beantwoord door de medicine cat apprentice, die uitlegde dat de ander waarschijnlijk te enthousiast geweest was in het achterna gaan van diens prooi. Panther trok kort zijn wenkbrauwen op terwijl hij naar het ShadowClan duo keek. "Klinkt meer als een excuus voor WindClan," opperde hij, al was het (in zijn ogen) duidelijk dat hier niets mee bedoelt werd qua vijandigheid of iets in die richting, ondanks de hoge spanningen tussen RiverClan en WindClan die erop dit moment waren. De flame-point apprentice begroette hem met meneer, en het deed hem toch wel goed om te zien dat ShadowClan's jongere generatie niet compleet verpest was en toch wel degelijk manieren had. "Ik ben Panthergrowl, RiverClan's deputy," stelde hij zichzelf voor aan het jonkie, hij ging ervan uit dat ze hem niet kende doordat ze hem meneer had genoemd en niet bij zijn naam. Toen Bloodpaw vroeg hoe het ging met zijn dochter, versmalde de kater kort zijn ogen. Heel even vroeg hij zich af wat het ventje met zijn dochter moest, waarom hij zo specifiek naar haar vroeg, maar bedacht zich toen dat het nieuws hem waarschijnlijk bereikt had dat Chivy aangevallen was in het afgelopen gevecht. "Het gaat goed met haar, ze is bijna helemaal opgeknapt. Ze is ontzettend sterk," vertelde hij met een kort knikje, duidelijk trots op zijn mooie dochter.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
[OPEN] Send Out The Stars
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: