As waves of the endless Ocean 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 As waves of the endless Ocean

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Oceansong
Member
As waves of the endless Ocean DPKsfdL
Butter
171
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 17 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Tunneler Apprentice
Oceansong
BerichtOnderwerp: As waves of the endless Ocean   As waves of the endless Ocean Icon_minitimewo 10 jul 2019 - 16:31

hear me sing
with the voices of the sea
The sea is emotion incarnate. It loves, hates, and weeps. It defies all attempts to capture it with words and rejects all shackles.
Het was de ochtend na de dood van Oceanstar. De dood van haar biologische moeder en de kleine kitten had zich tot een klein bolletje opgekruld in de warme vacht van een van de oudere katten die aanwezig waren. Ze kon niet herkennen of deze vacht haar vader toebehoorde of een van de Queens waren die voor haar en haar broers en zussen zorgde. Haar leven was een groot wonder, maar een pijnlijk wonder. Een leven dat haar gegund was, maar dat een dappere Leader het leven had gekost. Ze was de laatste geweest om terug te keren en ondanks het feit dat ze te klein was, was het duidelijk dat ze sterk genoeg was om in leven te blijven. Het rustige bolletje vacht piepte zacht terwijl ze onhandig in het mosnest bewoog. Ze had honger en zocht naar de moederlijke warmte die enkel een echte ouder kon geven.
NOTES:none
TAGS:Dewpaw


As waves of the endless Ocean MwMYm1d
Terug naar boven Ga naar beneden
Dewberry
StarClan
As waves of the endless Ocean Dewpaw
dodo
443
Actief
we never bury the dead, not really, we take them with us.
It is the price of living

CAT'S PROFILE
Age: ➤ † 16 moons †
Gender: She-cat ♀
Rank:
Dewberry
BerichtOnderwerp: Re: As waves of the endless Ocean   As waves of the endless Ocean Icon_minitimezo 4 aug 2019 - 23:15

we're only haunted
by the things we refuse to accept


oceankit


De apprentice kon nog steeds niet geloven dat Oceanstar echt dood was en dat ze zo tegen haar mate gesproken had. Toen ze eenmaal in haar nest lag had ze zich opgekruld tot een klein balletje en was ze volgende ochtend pas weer opgestaan. Ze had niet kunnen slapen dus was ze al weer vroeg uit de veren om haar spinnetjes te verzorgen en om de taken te doen die ze moest doen voordat ze langzaam maar zeker haar weg naar de nursery maakte. Even twijfelde de grijs met witte kattin voor de opening, maar ze wilde dit nu doen, als het niet voor haarzelf was dan zou het voor Oceanstar zijn. Ze wilde er zeker van zijn dat de kittens goed verzorgd zouden worden en dus ademde ze even diep in en liep ze naar binnen. De kittens waren nog te jong om iets te snappen van wat ze zei, dus de verhalen over hun moeder en andere verhalen zou ze nog even voor zichzelf moeten houden, maar haar blik gleed even haar de hemel en ze beloofde Oceanstar dat ze haar best zou doen om op de kittens te passen. De kittens waar zij haar levens voor had gegeven. ”Hey,” miauwde ze zachtjes naar de kleine kitten toen ze eenmaal het juiste nest had gevonden en glimlachte.


dewberry currently owns 5 little stars
dewberry
she was a giver
always poured, too much of love
never realized watering a rock
doesn't make it soft
Terug naar boven Ga naar beneden
Oceansong
Member
As waves of the endless Ocean DPKsfdL
Butter
171
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 17 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Tunneler Apprentice
Oceansong
BerichtOnderwerp: Re: As waves of the endless Ocean   As waves of the endless Ocean Icon_minitimewo 14 aug 2019 - 10:53

hear me sing
with the voices of the sea
The sea is emotion incarnate. It loves, hates, and weeps. It defies all attempts to capture it with words and rejects all shackles.
Oceankit was nog te jong om te begrijpen wat er was gebeurd. Dat zij het laatste leven van haar moeder had gekregen; dat haar leven haar moeder's dood had betekend. Iets dat de pas overleden Leader al had geweten toen ze haar offer had gemaakt. Ze zou de grijzige kattin enkel leren kennen in verhalen, en wellicht ook haar spiegelbeeld want ze leek enorm veel op de knappe kattin. Haar naam was dan oook bijzonder toepasselijk al maakte het ook lastig om een eigen identiteit te verkrijgen. Katten zouden haar kunnen gaan vergelijken met de sterke kattin die haar moeder was geweest. Oceanstar had veel voor haar Clan over gehad, en dat was te zien in de acties van Dewpaw die de kittens bezocht. Oceankit was nog niet in staat te spreken of te zien, maar kon de ogen wel in haar vacht voelen brandden op een prettige, vriendelijke manier. Waardoor de jonge kitten zich slaperig uitstrekte en er een zacht geluidje over haar lippen heen rolde. Ze verstond het woord dat de ander sprak nog niet super goed, het was immers niet meer dan een dof geluid. Echter betekende dit niet dat ze geen interactie kon hebben met de andere kattin. Nieuwsgierig snuffelde ze onhandig aan het mos, in de hoop de geur van de ander te ontdekken.
NOTES:none
TAGS:Dewpaw


As waves of the endless Ocean MwMYm1d
Terug naar boven Ga naar beneden
 
As waves of the endless Ocean
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: