When in doubt, leave it white. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 When in doubt, leave it white.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Tigerclaw
Member
When in doubt, leave it white. Tumblr10
Mark
127
Actief
"The end."

CAT'S PROFILE
Age: 57 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tigerclaw
BerichtOnderwerp: When in doubt, leave it white.   When in doubt, leave it white. Icon_minitimevr 12 jul 2019 - 11:45

Grommend drukte de tom zijn grote poot tegen zijn buik aan waar een lange snee liep. Hij was een struik ingevlogen om een duif te vangen maar een scherpe gebroken tak had zijn buik opengehaald. Bloed druppelde vanuit de snee, zijn poot die hij op zijn buik gedrukt had rood kleurend. Hij was nu te ver in het dennenbos om rustig naar de medicine cat den te wandelen dus besloot de grote tabby om wat mos van een rots af te schrapen en dit op zijn snee te plakken. Zo. Klaar was kees. Tigerclaw pakte de duif op -die hij ondanks de verassing van de scherpe tak toch nog had weten te vangen in de struiken- en beet hard in de nek ondanks dat het beestje al dood was. Een hele buikwond opgelopen voor enkel dit brein loze vogel. Verdomme. Tigerclaw beet harder, het gekraak van de botten die verbrijzelde klonk in zijn oren wat de donker bruine tom toch nog een beetje voldoening gaf.

Watercolour


When in doubt, leave it white. Xm87ck10
Terug naar boven Ga naar beneden
Watercolour
Member
When in doubt, leave it white. DPKsfdL
Daniëlle
10
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 36 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Watercolour
BerichtOnderwerp: Re: When in doubt, leave it white.   When in doubt, leave it white. Icon_minitimedi 6 aug 2019 - 13:42

Jagen was leuk. Tenminste, als je het samen deed. Dit, dit was niet leuk. Waarom was Watercolour er nou alleen op uitgestuurd? Mokkend liep ze door het bos, terwijl ze geuren probeerde op te sporen. Geen prooi, maar wel... bloed? De kattin volgde het geurspoor, dat leidde naar... Tigerclaw? Op het eerste gezicht was er niets aan de hand, totdat ze het mos op zijn buik opmerkte. Hij droeg een dode duif in zijn mond. Het was nogal een raar gezicht. ”Aan het vechten geweest met duiven?”, begroette ze hem plagend.


Mudpuddle | Moraine | Lilise | Dogpaw | Marshfire | Stonekit | Mourningchant | Watercolour
When in doubt, leave it white. Watercolour_s_1
Watercolour is probably the most satisfying of all mediums. Although difficult in the beginning, after practice its mysteries will unfold, providing the utmost pleasure for the dedicated.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
When in doubt, leave it white.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Pinewoods-
Ga naar: