A sign of peace. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 A sign of peace.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Cedarpaw
Member
A sign of peace.  DPKsfdL
19
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Cedarpaw
BerichtOnderwerp: A sign of peace.    A sign of peace.  Icon_minitimezo 14 jul 2019 - 10:19

Met een tevreden gezicht keek Cedarpaw naar de twee vissen en de muis die hij gevangen had. Zijn mentor had maar liefst drie vissen en twee muizen weten te vangen. Samen hadden ze dus een hoop prooi voor hun Clan weten te bemachtigen en zijn mentor liet zijn goedkeuring blijken door kort zijn staart over Cedarpaw’s schouder te halen en hem een vriendelijke, krachtige knik te geven. Daarna golden dezelfde regels weer: binnen het territorium blijven en voor zonsondergang terug zijn. Cedarpaw’s mentor had al snel ontdekt dat Cedarpaw erg rusteloos werd als hij lang binnen het kamp bleef en dat hij er het liefste op uit wilde gaan, dus hield hij Cedarpaw ook niet tegen. De Bengaalse kat was op een leeftijd gekomen dat hij goed voor zichzelf kon opkomen en bovendien hadden ze genoeg vechttrainingen om daar een bewijs van te hebben. Cedarpaw vond het vertrouwen dat zijn mentor in hem had aangenaam en ook al wilde hij deze niet schaden, toch was er iets in hem dat nog steeds graag op ontdekking uit wilde gaan. En dus negeerde hij de opmerking van zijn mentor om binnen het territorium te blijven. Als hij voor zonsondergang terug zou zijn, zou zijn mentor vast niks merken! En dus rende de Bengaalse kat met een grijns om zijn lippen hun territorium uit. Hij was nog maar één keer in Fourtrees geweest en dat was tijdens de laatste Gathering. Hij wilde graag weer op onderzoek uitgaan. Het duurde een aantal minuten eer dat hij bij Fourtrees was en hij moest bekennen dat hij toch wel moe was van het tripje ernaartoe, maar zijn vermoeidheid werd al snel vergeten toen hij de vier machtige eiken bij elkaar zag staan. Het was een teken van vrede. Hier mochten de Clans niet vechten. Cedarpaw moest zijn kopje helemaal in zijn nek leggen om het topje van de bomen te zien en zelfs dan was het nog moeilijk met de felle zon die erop scheen en die hem bijna blind maakte door de bladeren heen. Cedarpaw richtte zijn aandacht weer terug op zijn omgeving toen hij pootstappen opmerkte. Hij keek in de richting van de pootstappen en opende zijn bek. ShadowClan?


&Watercolour
Terug naar boven Ga naar beneden
Watercolour
Member
A sign of peace.  DPKsfdL
Daniëlle
10
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 36 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Watercolour
BerichtOnderwerp: Re: A sign of peace.    A sign of peace.  Icon_minitimedi 6 aug 2019 - 13:48

Momenten als deze waren zeldzaam sinds ze een warrior was geworden. Watercolour had weinig vrije tijd, maar nu ze het wel even had, zou ze daarvan genieten. Dus was ze naar Fourtrees toe gelopen. Daar ontmoette je vaak nieuwe katten en dat zou een goede afwisseling zijn van de routine die haar leven was. De kattin staarde omhoog toen ze aankwam. Dit zou haar altijd blijven verwonderen. Na de enorme bomen te hebben bewonderd, liet ze haar blik over Fourtrees glijden. Het leek erop dat ze gelijk had gehad; er was nog een andere kat aanwezig. Een RiverClanner. Nieuwsgierig keek ze de ander aan, maar zocht zelf nog geen contact.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
A sign of peace.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: