Calm winds. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Calm winds.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Cedarpaw
Member
Calm winds.  DPKsfdL
19
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Cedarpaw
BerichtOnderwerp: Calm winds.    Calm winds.  Icon_minitimedi 16 jul 2019 - 16:47

Met snelle happen peuzelde Cedarpaw de vis op die hij van de prooistapel had genomen. Hij had net een zware training achter de rug. Tot zijn tevredenheid voelde hij de spieren onder zijn pels bewegen telkens als hij een paar stappen zette. Hij was ook groter dan de gemiddelde apprentice en leek bijna op warriorlengte te zitten, maar de waarheid was dat hij daar nog lang niet oud genoeg voor was en nog een boel training te doen had voordat hij zichzelf een warrior mocht noemen. Maar dat vond hij niet erg. Dat hield in dat hij nog genoeg plekken en genoeg katten kon ontdekken eer dat hij zijn serieuzere taken op zich moest gaan nemen. En zelfs dan zou hij waarschijnlijk die ene avonturier blijven die overal naartoe ging en overal nieuwe vrienden maakte. Natuurlijk behield hij wel zijn gereserveerde houding omdat hij wist dat hij ooit tegenover ze in een gevecht moest staan, maar hij vond het onnodig om zich al direct vijandig op te stellen als de kat in kwestie niks verkeerd deed. Bovendien was het interessant om anderen te leren kennen, om hun achtergrondverhaal uit te spitten en zo een idee op te bouwen van hoe iemand was. En met precies datzelfde doel voor ogen vertrok Cedarpaw die late namiddag naar Fourtrees. Het zou nog zeker twee uur duren eer dat de zon onder zou gaan en hij terug in het kamp moest zijn van zijn mentor, dus hij had nog wel even tijd. Fourtees hield geen geheimen meer voor hem, maar toch vond hij het nog altijd een imposant aan zicht en werd hij er altijd even stil van als hij ze zag. Zijn blik gleed automatisch naar voren toen hij geritsel hoorde en een glimmach verspreidde zich om zijn lippen toen hij de geur van de kat wist te bepalen. ShadowClan. Hij was benieuwd wie hij nu weer zou ontmoeten.


&Settledpaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Settledstar
Catministrator
Calm winds.  Dutch22
Renske
2587
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader ☆
Settledstar
BerichtOnderwerp: Re: Calm winds.    Calm winds.  Icon_minitimedo 18 jul 2019 - 0:45

Het was bijna een routine geworden. Elke dag, gewoon even. Even kijken of haar witte vacht aanwezig was, of haar geur er rondhing. Wie weet had ze hetzelfde idee en kon hij haar voor een gestolen momentje weer zien. Te kruinen van de eiken van Fourtrees kwamen dan ook snel genoeg in zijn blikveld. Zoals een gewoonte stapte op de richel, keek naar beneden naar de open plek, hopend op een bekend gezicht. Maar Settledpaw had al snel genoeg door dat Blizzardpaw er niet was, en dat enkel leegte hem begroette. Of, was dat wel waar? Een RiverClan geur hing in de lucht, iets wat zijn haren overeind deed komen en zijn spieren op scherp zette. Hij wist al lang en breed dat het niet Blizzardpaw of Littlepaw was, maar een voor hem onbekende. Settledpaw liet zich echter niet kennen, en sprong naar beneden, waar hij ook zich mengde tussen de vier bomen. Al snel kwam een gestalte van een gestreepte kater. Hij was groot, maar toch leek er nog iets van jongigheid in hem. Settledpaw bleef op enkele staartlengten van hem vandaan staan, waarna zijn groene ogen vlamden. Hij had doorgaans een hekel aan RiverClan, de Clan van zijn vader. Zijn zusje. Die clan was de reden waarom zijn bloed niet puur was, waarom zijn leven 180 graden was omgedraaid toen hij een kitten was. Hij vertrouwde geen enkele kat voor geen cent. Nou ja, op uitzonderingen na. Maar Settledpaw zou nooit aarzelen om voor ShadowClan te kiezen als het moment daar kwam. De jonge kater keek de vreemdeling uitdagend aan, maar bleef roerloos, wetende dat op territorium van StarClan niet gevochten mocht worden. ‘Goeie.. middag,’ miauwde Settledpaw dan uiteindelijk langzaam. Enkel uit manieren, uit beleefdheid. Maar zijn houding zei alles behalve dat. Eén verkeerde beweging en hij zou de oren van de ander eraf krabben.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Calm winds.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: