Bad dreams 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Bad dreams

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Gorsepaw
StarClan
Bad dreams Unknown
Renske
538
Actief
⋆ Innocent people are not fools. They just think everyone has a heart ⋆

CAT'S PROFILE
Age: ▸ Died at 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Gorsepaw
BerichtOnderwerp: Bad dreams   Bad dreams Icon_minitimewo 17 jul 2019 - 20:28

Gorsekit lag onrustig in zijn nest. Zijn dromen werden geteisterd door enge beelden. Vooral dat het donker was, en dat andere katten aan het vechten waren. Papa had verteld over het gevecht van RiverClan en WindClan, en sinds dien kon hij niets anders voorstellen dat enorme waterkatten aan het vechten waren met iedereen die hij kende. Papa, mama, Shadefeather, zelf de enge katten van WindClan. Rubykit had het verhaal van het gevecht prachtig gevonden, maar Gorsekit had nu het gevoel dat gevechten zo weer konden beginnen. De roodwitte kitten piepte angstig in zijn slaap. Hij zat daar maar, minuscuul in vergelijking met de katten die om hem heen vochten. Maar niet zoals kittens vochten, maar enger, met echte lange klauwen en scherpte tanden. Hij piepte nog een keertje, waarna er opeens een kat op hem af kwam springen. Gorsekits ogen werden groot. Met een schreeuw werd hij wakker. Het gevecht was verdwenen en hij lag in het warme nest, strak tegen zijn moeder aan. Angstig keek hij om zich heen, zijn ogen stonden gejaagd en een razendsnelle hartslag bonkte in zijn keel. Toen hij eindelijk door had dat hij veilig was, kwamen grote tranen in zijn ogen en begonnen hij stilletjes te huilen.

- Eerste post Shatteredice!Bad dreams Unknown
Terug naar boven Ga naar beneden
Shatteredice
Member
Bad dreams Untitl10
Mark
563
Actief
''I had wings once. They we're strong. But they were stolen from me."

CAT'S PROFILE
Age: » 60 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen - Senior Warrior
Shatteredice
BerichtOnderwerp: Re: Bad dreams   Bad dreams Icon_minitimema 22 jul 2019 - 17:32

Shatteredice was in slaap gesukkeld toen de avond gevallen was en zij zeker wist dat al haar kinders diep in dromenland lagen. Nu zijzelf wat rust gekregen had na een hele dag hebben gespeeld met haar kittens was ze ook in een diepe droom gevallen. In tegendeel tot haar zoontje, was haar droom wel fijn. De geur van konijn en newleaf spoelde om haar neus heen als een grote golf in de zee terwijl ze de prooi najoeg. Ze kon het konijn bijna proeven totdat haar moederinstinct haar uit de droom wekte. Gorsekit lag om zich heen te trappelen als een gevangen muis. Meteen trok de flame-point she-cat haar kitten naar haar toe in een beschermende houding en begon zachtjes zijn oortje te beroeren met haar eigen neus om hem te wekken. Echter werd hij niet zo rustig wakker waarop gehoopt. Geschrokken keek ze naar haar zoontje die schreeuwend wakker werd terwijl de tranen in zijn ogen begonnen te stromen. "Oh mijn arme kind," Sprak ze zachtjes. Direct Gorsekit proberend te geruststel door hem troostend over zijn bol te likken. "Wees niet bang lieverd, mama is hier." Ze likte Gorsekit veder op de moederlijke, zorgzame manier die ze altijd deed bij haar kits wanneer ze verdrietig waren. "Het was niet echt Gorsekit, het was maar een vervelende droom." Probeerde Shatteredice de rode kitten te kalmeren.


Bad dreams Dckm6p10

Rotten and broken. to the core.
Terug naar boven Ga naar beneden
Gorsepaw
StarClan
Bad dreams Unknown
Renske
538
Actief
⋆ Innocent people are not fools. They just think everyone has a heart ⋆

CAT'S PROFILE
Age: ▸ Died at 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Gorsepaw
BerichtOnderwerp: Re: Bad dreams   Bad dreams Icon_minitimema 22 jul 2019 - 19:34

Mama was er razendsnel bij. Alsof ze had gevoeld dat hij wakker werd. Meteen werd hij overspoeld door likjes op zijn kop, terwijl hij zonder tegenstribbelen de tranen liet stromen, terwijl hij verder geruisloos snotterde. Mama vertelde hem dat hij niet bang hoefde te zijn. Ze was er. Gorsekit verstopte zijn gezicht in haar vacht en zag meteen de enge waterkatten weer voor zich. Totdat hij met betraande oogjes opkeek en dat mama vertelde dat het maar een vervelende droom was. Hij haalde zijn betraande gezichtje uit mama’s vacht en keek haar verdrietig aan, de angst vlamde nog in zijn ogen. ‘Maar het leek zo echt,’ piepte hij met een trillerig stemmetje. En bovendien, papa had verteld over RiverClan, hoe gemeen en eng ze wel niet waren. Hoe ze ruzie hadden met WindClan. Oh nee, Gorsekit wilde geen ruzie. Hij wilde niet vechten! Verse tranen vulden zijn ogen en hij haalde een keer schokkerig adem.Bad dreams Unknown
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Bad dreams
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: