Bird of Prey 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15°C 0°C
De temperatuur komt niet meer boven 0. De wereld wordt wit en het vriest 's nachts flink. De prooi is schaars en ook de rivier is dicht gevroren. Een witte deken verdrijft de regen en de wind. Het is koud, maar wel vaak helder en windstil.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Bird of Prey

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Heatpaw,
Member
Bird of Prey Ezgif_10

Elfje
223
Actief
Heat is not a luxury, It's an absolute must-have

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Heatpaw,
BerichtOnderwerp: Bird of Prey   Bird of Prey Icon_minitimedo 18 jul 2019 - 0:39

Kind hearts,
don't grab any glory


@No-one yet
Zwak zonlicht, dat het begin van de dag aankondigde, scheen de nursery binnen. Bijna iedereen lag nog vredig in hun nest te slapen. Maar Heatkit niet. De rood-witte kitten was klaarwakker en langde naar iemand anders die dat ook zou zijn. Dan zou hij kunnen spelen met iemand, in plaats van zich zo erg te vervelen. Een zucht verliet zijn bekje, wat nog luid klonk door de stilte die er heerste. Heatkit duwde zichzelf langzaam omhoog en weefde zich tussen de nesten die de nursery vloer deels bedekten door naar de ingang toe. Daar ging hij zitten in het zonlicht. Hij vond het totaal niet erg dat het warme weer eindelijk was doorgebroken. Heatkit hield van de warmte ook al had hij een redelijk dikke vacht gekregen over de paar manen sinds hij op de wereld was gebracht. Het liefst zou hij dan ook naar buiten gaan, maar buiten was het gevaarlijk zonder iemand die hem kon beschermen. Buiten waren er namelijk roofvogels en roofvogels konden zo kittens oppakken en met ze wegvliegen. Heatkit kon alleen maar bedenken dat ze je dan zouden opeten, of laten vallen, maar zeker niet dat ze je zouden laten leven. Nee, hier binnen was hij een stuk veiliger en als hij naar buiten wilde zou hij Meneer Warrior wel opzoeken. Die had hem de vorrige keer ook zo goed beschermd van de gemene vogels. Al had hij er nog steeds geen gezien was hij er alsnog bang voor. Dat je ze niet zag betekende niet dat ze er niet waren. Misschien verborgen ze zich wel in de wolken! Dit waren dan ook allemaal gedachten waar de kitten zich druk om maakte terwijl de zon hem aangenaam verwarmde en de tijd langzaam voorbij tikte. Zouden er al anderen wakker zijn nu?

Eaglekit eerst


If you saw a heat wave
Bird of Prey Naamlo12
Would you wave back
::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Bird of Prey
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: