Powerless 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 Powerless

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Owlbate
Member
Powerless Artworks-000588094139-9aodz3-t500x500
Empress H
1611
Actief
So, excuse my tantrum
Can't you see I've got my hands full?

CAT'S PROFILE
Age: 27 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Owlbate
BerichtOnderwerp: Powerless   Powerless Icon_minitimedo 18 jul 2019 - 12:13


Het was eindelijk wat rustiger in het kamp. Dat hoorde wel, gezien het eventueel vroeg of laat bij de katten in moest komen. Hij had nog niet de kans gekregen om met Moonvision te spreken, gezien de jonge kattin kennelijk ongemakkelijk was met het feit dat hij deputy was. Maar dat maakte haar ook geen betere keuze. Hij had wel gehoopt dat ze meer vertrouwen in hem had, dat ze hem tenminste een kans kon geven. En daarom liet hij een diepe zucht horen toen hij de witte vacht van de warrior in het kamp zag. Hij kon niet zomaar ervaring van een poel halen, of van de sterren. Maar misschien dat hij wat met haar kon praten. Dat had hij immers gezegd. Iemand die problemen had kon het aan hem vertellen. Al zou dat wel zijn ego pijn doen, het moest wel. Om te groeien, dan.
"Moonvision," miauwde hij zachtjes, omdat ze al dicht bij de nursery waren en de moederkatten waarschijnlijk al sliepen. Het werd al donker, dus het zou niet lang duren voor het Moonhigh was. "Ik moet je spreken." Oh nee, dat klonk iets té, of niet soms? "Als je dat ook in ziet. Ik heb nu alle tijd voor jou." Zoals je wou. Hij zwiepte even met zijn staart voor hij wat verder van de nursery riep. Als ze tegen hem ging schreeuwen konden ze beter weg van de dens gaan. Hij hoopte maar dat haar argument waardig was voor hem om aan te werken. Kritiek deed niemand pijn. Maar hij wou graag naast Undersea opkrullen en wensen dat dit gewoon een gemene droom was.

+ MoonvisionPowerless FKz3Blu
Terug naar boven Ga naar beneden
Moonvision
Member
Powerless Pa7eBaH
Chi
243
Actief
Make improvements, not excuses. Seek respect, not attention.

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Moonvision
BerichtOnderwerp: Re: Powerless   Powerless Icon_minitimedo 18 jul 2019 - 12:24

De kattin was teruggekeerd van haar jacht met twee konijnen. Sinds het weer beter werd kwam ook de prooi terug tevoorschijn. Moonvision wiebelde ongemakkelijk met haar witte oren toen ze het kamp binnenliep, de blikken negerende die haar toegeworpen werden. Het waren simpelweg katten die haar aankeken, waarschijnlijk als gevolg van haar 'opvlieger' enkele uren geleden. Moonvision had simpelweg haar mening geuit, op een deftige manier. Als de rest dan tegen haar begon te snauwen en grommen, wat verwachten ze dan? Dat ze lief haar mond gesloten hielt en ja knikte? Dan kenden ze haar nog niet. Ze legde de prooidieren neer op de prooistapel en draaide zich om, aanstalten makende om zichzelf neer te zetten en uit te rusten. Het was al later op de avond en de kattin was niet van plan al meteen naar haar nest te gaan. De spanning was nog altijd te voelen en ze had geen zin in brandende blikken in haar pels wanneer ze haar ogen sloot. Maar blijkbaar was geluk en rust haar niet gegund. Zo bleek toen een bekende bruine kater haar richting op kwam gelopen. Ze had gehoopt dat hij simpelweg voorbij zou lopen, maar haar hoop werd ten stukken geslagen toen ook haar naam over diens lippen rolde. Semi-geïnteresseerd keek ze op, haar intussen vermoeide amberkleurige ogen op hem werpende. "Owlbate," sprak ze terug, zowel haar gelaatsuitdrukking als stem neutraal. Zijn volgende woorden maakten het moeilijk om een zucht te onderdrukken. Toch deed ze dit en bleef ze de deputy strak aankijken. Natuurlijk wist de witte warrior waarover dit ging. Ze hoopte enkel dat de kater niet dacht dat ze jaloers was, want dat was ze niet. Ze maakte zich simpelweg zorgen over de Clan. Over hun familie. Over de veiligheid en het welzijn van hun familie. Ze zou net zo gereageerd hebben op een andere kat van diens zelfde leeftijd. "Ik weet waarover dit gaat en nee, ik ga niet mijn mening veranderen door een motiverende speech die je zometeen gaat geven. Met woorden los je een oorlog niet op noch vang je er prooi mee." miauwde ze. Moonvision was nooit een kat geweest met een hand voor de mond. Ze sprak wat ze dacht en was rechtuit, zeker op vlakken als deze. Een leader hoorde goed te kunnen praten, dat gaf ze hem. Maar Owlbate zou zich moeten bewijzen. Ook al was het zogezegd een teken van Starclan.


I believe, I believe in a line so thin
There's a light, there's a light and it pulls me in
Powerless Ewk5p24
Going down, going down 'til I chip my chin
Take my head in your hands, pop it with a pin
Terug naar boven Ga naar beneden
Owlbate
Member
Powerless Artworks-000588094139-9aodz3-t500x500
Empress H
1611
Actief
So, excuse my tantrum
Can't you see I've got my hands full?

CAT'S PROFILE
Age: 27 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Owlbate
BerichtOnderwerp: Re: Powerless   Powerless Icon_minitimedo 18 jul 2019 - 12:39


Gelukkig leek de kattin ook zin te hebben om over zulke dingen te praten. Dat was ook nodig, want hij hield er niet van om zijn eigen situaties half-opgelost te hebben. Ergens vroeg hij zich af wat de Clan wel niet over hem dacht voor hij de deputy rang kreeg. Maar het was ook niet dat hij Stallionstar en StarClan had bedreigd zodat ze hem ervoor uitkozen. De rang was leuk, maar nu pas merkte hij de stress ervan en hij was amper al een dag deputy. "Ik weet waarover dit gaat en nee, ik ga niet mijn mening veranderen door een motiverende speech die je zometeen gaat geven. Met woorden los je een oorlog niet op noch vang je er prooi mee." Good point. Hij begreep haar wel. Hij was ook niet de meest nobele krijger die WindClan had kunnen kiezen. Maar hij hoopte dat hij daaraan een verandering kon brengen. "Ik heb... Eigenlijk niet echt een speech bedacht." Miauwde hij ongemakkelijk, voor hij haar een geforceerd lachje gaf. Hoorde hij dat dan te doen? "Ik had eigenlijk verwacht dat jij een speech had. Van wat je precies in me wilt zien zodat ik me toch kan bewijzen als een WindClan deputy. Ik had gedacht dat... Tja, jij had een mening in de ceremonie. Dus aan die mening kan ik me beter aanpassen. Zodat jij- en ook zowat de hele Clan, toch wel wat meer vertrouwen in mij kan hebben. Dat is dus wat ik zoek." Als hij zich als kat wou verbeteren, dan moest het wel met de harde slagen. En Moonvision leek wel zulke pit te hebben.Powerless FKz3Blu
Terug naar boven Ga naar beneden
Moonvision
Member
Powerless Pa7eBaH
Chi
243
Actief
Make improvements, not excuses. Seek respect, not attention.

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Moonvision
BerichtOnderwerp: Re: Powerless   Powerless Icon_minitimedo 18 jul 2019 - 18:12

Moonvision bleef de bruine kater aankijken met haar strakke, amberkleurige blik. Misschien dat ze een verkeerde indruk op hem had gemaakt.. Het was namelijk niet zo dat ze hem haatte of hem een slechte warrior vond. Ze vond hem simpelweg jong... té jong voor al deze verantwoordelijkheid. Niet enkel naar de Clan toe, maar ook naar hem zelf. Hij had het warriorleven nog maar amper kunnen ontdekken, kunnen van genieten.. Nu kon hij dat niet meer, vanwege alle druk en verantwoordelijkheden die op zijn schouders terecht kwamen.
Hij bekende dat hij geen speech voorbereid had, waarop een zachte 'oh' als reactie kwam. Haar witte oortjes waren zijn kant op gespitst. Ze gaf toe dat ze vond dat hij lef had haar aan te spreken. Of nouja, de moeite deed om zichzelf te bewijzen. Het werkte in ieder geval wél. Voor hetzelfde geld had hij al de verwijten genegeerd en het gelaten voor wat het was. Maar wetende dat hij op dit uur nog de moeite deed haar aan te spreken over het voorgeval, zegde haar dat hij wel zijn best deed. Zijn volgende woorden zorgden er echter voor dat ze wat twijfelachtig naar hem keek. Wat kon zij nu doen aan de positie waarin Starclan hem gezet had? Niets. Want Starclan's wil was wet, zo bleek. Moonvision zuchtte en sloeg haar dikke staart over haar poten. "Ik kan niks zeggen dan wat ik al gezegd heb. Ik vind je jong, veels te jong. Daarmee bedoel ik niet dat je een slechte warrior bent. Windclan heeft gewoon stabiliteit nodig en ik denk niet dat jij die kan geven. Maar dat is simpelweg mijn gedacht. Ik ben niet de enige die zo denkt, zoals je gemerkt hebt. Het enige wat je dus kunt doen is ons het tegendeel bewijzen." Haar laatste zin sprak ze uit op een aanmoedigende manier. Moonvision schudde haar kop en keek even naar beneden. Ze was geen slechte kattin. Misschien hadden ze gelijk, misschien moesten ze zich meer openbaren jegens elkaar. "Ik heb niks tegen jou. Ik ben gewoon bang.." Moonvision beet even op haar kaak terwijl ze terug opkeek. Als de kater het waagde haar uit te lachen, was een mep in het gezicht verzekerd. "De timing van dit hele gebeuren is gewoon slecht." voegde ze er aan toe, een greintje van ongelukkige humor in haar stem voegende.


I believe, I believe in a line so thin
There's a light, there's a light and it pulls me in
Powerless Ewk5p24
Going down, going down 'til I chip my chin
Take my head in your hands, pop it with a pin
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Powerless   Powerless Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Powerless
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: