[Open] Ainah 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 [Open] Ainah

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
.Darkpaw
Member
[Open] Ainah DPKsfdL
xxx
17
Actief
you labeled me. i'll label you. so i dubb thee UNFORGIVEN

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
.Darkpaw
BerichtOnderwerp: [Open] Ainah   [Open] Ainah Icon_minitimevr 19 jul 2019 - 20:42

only perception is limited
@Open iedereen welkom thanks yuno!
de zon was nog niet eens opgekomen en de brede bruin met zwarte kater wandelde al door het kamp heen. sinds hij geen mentor meer had, probeerde hij toch een beetje in het normale ritme te blijven, stond vroeg op en keek meestal naar het opkomen van de zon, voordat hij een poging ging doen om wat te gaan jagen. zijn technieken waren nog niet helemaal goed, maar voor de maan training die hij had gehad, kon hij in ieder geval kleine prooien te pakken krijgen. jammer genoeg waren zijn trainingen in de tunnels nog niet begonnen toen oaktree gewond raakte, dus daar kon hij nog niets aan verbeteren. toch vroeg darkpaw zich af of stallionstar hem binnenkort een nieuwe mentor zou geven, of dat de kersverse leader zou wachten totdat oaktree weer beter was. in ieder geval moest hij maar eens zijn weg naar het territorium gaan zoeken, voordat het te druk werd in het kamp. in zijn achterhoofd merkte hij al de fluisteringen die hij al hoorde sinds hij in windclan kwam opkomen. ergens had hij gehoopt dat ze hem met rust zouden laten vandaag, maar het zag er niet naar uit. dan maar zo veel mogelijk gaan doen, zodat hij zich er niet druk om kon gaan maken. met zijn oortjes in zijn nek geduwd, draaide de jonge kater zich om en liep in de richting van de uitgang.


[Open] Ainah HmeMP89
That is not dead which can eternal lie, and with strange aeons even death may die.
Terug naar boven Ga naar beneden
Silvercrescent
Member
[Open] Ainah VJcjsnn
San
63
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 Moons✧
Gender: She-cat ♀
Rank:
Silvercrescent
BerichtOnderwerp: Re: [Open] Ainah   [Open] Ainah Icon_minitimezo 21 jul 2019 - 22:31

Silvercrescent was een in slecht humeur. Diverse nachtmerries vonden het blijkbaar een gepaste tijd om haar te kwellen. Waardoor ze geen oog dicht had kunnen doen. Dus daarom besloot de kattin maar iets anders te gaan doen, hopend dat de afleiding haar beter kon doen voelen. Wellicht kon ze later nog wel wat rusten. Kalmpjes, of langzaam. Maakte de kattin haar we door het kamp en richting de uitgang. Het was stil, niet zo gek ook. Vele lagen nog in hun nest, het was immers zo vroeg dat zelf de zon nog niet op was. Het was een vreemd gezicht om het kamp zo te zien, het leek een totaal andere plek zo in het donker. Toch leek er een andere kat ook wakker, een apprentice echter kon de kattin niet op zijn naam komen. 'En waarom ben jij zo vroeg op?' 


[Open] Ainah Silver10
Terug naar boven Ga naar beneden
 
[Open] Ainah
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: