A new world to explore [Cedarpaw] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 A new world to explore [Cedarpaw]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ferretpaw..
Member
A new world to explore [Cedarpaw] DPKsfdL
Dorian
43
Actief
♕Setje made by Kip

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Ferretpaw..
BerichtOnderwerp: A new world to explore [Cedarpaw]   A new world to explore [Cedarpaw] Icon_minitimeza 20 jul 2019 - 13:09


Vrolijk liep de kater rond door het met gras begroeide gebied. Vandaag zou hij een beetje mogen verkennen buiten het ShadowClan gebied. En daar was hij zeer enthousiast over. Ferretpaw hield ervan nieuwe dingen te mogen ontdekken. Hij wilde zijn uiterste best doen om zoveel mogelijk te leren als hij kon. In de hoop Amberhunt trots te kunnen maken. Hij was tot aan de rand van het ShadowClan gebied gelopen. En zetten nu zijn eerste paar stappen buiten het vertrouwde gebied. Hij had al wel veel over de andere gebieden gehoord. Maar was er nog niet vaak zelf. geweest. Laat staan alleen. En dus was Ferretpaw toch een klein beetje nerveus. Want wie wist wat hij hier zou kunnen treffen. Hij had genoeg griezelverhalen gehoord over wat er zich allemaal buiten het territorium kon bevinden. Maar hey, dan zou hij wel tegen Stagpaw kunnen vertellen dat hij buiten geweest was. En wie wist hoefde al die verhalen niet waar te zijn. Ferretpaw ging graag uit van het goede in anderen. Na een tijdje te hebben gelopen kwam hij uit bij een enigszins bekende plek. Een met vier reusachtige eikenbomen. Ferretpaw ging aan de voet van een van de eiken zitten en keek naar boven. Het bleef toch echt indrukwekkend. Wie wist als hij later groter zou zijn dat de bomen dan ietsje minder groot over zouden komen. Maar voor nu waren het toch echt wel reuzen. Plots hoorde hij geritsel achter zich. Geschrokken draaide Ferretpaw zich om. Waarbij hij zelf bijna omviel. In het bosjes tegenover hem stond een roodbruine kater. Ongeveer net zo oud als Ferretpaw zelf. Echter was deze niet van Shadowclan… “H-hey daar.” Hij probeerde ondanks zijn angst probeerde hij toch vriendelijk over te komen. Hij wilde tenslotte geen vooroordelen vellen over de ander.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
A new world to explore [Cedarpaw]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: