Powerful and powerless. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Powerful and powerless.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Powerful and powerless. DPKsfdL
Freedje
103

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Cherrydawn
BerichtOnderwerp: Powerful and powerless.   Powerful and powerless. Icon_minitimema 22 jul 2019 - 15:51

Cherrydawn zuchtte zachtjes. Een rank krijgen leek wel heel gemakkelijk in verhouding met haar zelfvertrouwen terugwinnen. Toch was het voor haar al een hele overwinning om zich buiten de Clangrenzen te begeven, ook al was het maar een tripje van haar territorium naar Fourtrees en weer terug. Ze was niet van plan om daar lang te blijven, maar ze wilde aan zichzelf – en misschien ook wel aan Sparkfur – bewijzen dat ze de angst haar leven niet liet bepalen. Ze was nog jong en ze had niet veel ervaring, maar Mallowleaf had haar precies de kneepjes van het vak bijgeleerd waar Sparkfur haar had laten zitten. Ze was niet meer die onzekere, bange she-cat die aangevallen was geweest door de BloodClanners een paar moons terug. Ze was ook nog niet helemaal de oude, maar ze begon er wel te geraken. Langzaam, maar wel duidelijk met een goed doel voor ogen. Haar poten zetten zich stevig af tegen de bosgrond en terwijl de wind met haar vacht speelde, snoof Cherrydawn de geuren van prooi, verschillende Clanterritoria en vers gegroeid gras op. Het voelde aangenaam aan om haar spieren onder haar vacht te voelen bewegen. Nee, het voelde gewoon heel aangenaam aan om eens een keertje zonder die constante angst naar buiten te gaan, ook al begon haar hart sneller te kloppen bij het idee dat ze iemand anders tegen zou komen dan iemand van haar Clan. Opeens was ze niet meer zo zeker of ze de ShadowClanners dat lesje zou kunnen leren die ze hun had beloofd als ze hun weer eens tegen zou komen. Die ontmoetingen waren een paar moons geleden gebeurd, maar ze kon ze zich nog voorstellen alsof het van gisteren geleden was als ze zich goed concentreerde. Opeens doemden de vier grote eiken van Fourtrees op voor haar en vergat Cherrydawn haar zorgen. Ze was hier als apprentice zijn niet veel geweest met alle drama rond Sparkfur en de diepe littekens op haar rug en schouders die een constant aandenken vormde voor wat ze had moeten doorstaan. Maar nu had ze tijd en wilde ze daar ook even bij stilstaan. Eindelijk.


+ Eerste post voor Darkpaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Powerful and powerless.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: