A lot (Firepaw) 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 A lot (Firepaw)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Crystalstar
Clanleader
A lot (Firepaw) August10
Bo3
688
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 51 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Crystalstar
BerichtOnderwerp: A lot (Firepaw)   A lot (Firepaw) Icon_minitimema 22 jul 2019 - 19:02

De zon begon net op te komen toen een grijze kattin het kamp binnenkwam. Ze was er alleen op uit geweest omdat ze niet kon slapen. Urenlang had ze in haar eentje langs grenzen en oevers gelopen, denkend aan de vader van haar twee prachtige kittens. Het was nu al zo lang geleden dat hij was gestorven, en nog steeds was ze er kapot van dat ze hem nooit over zijn kitten had kunnen inlichten. Hun relatie was kort en misschien zelfs overhaast geweest, maar Crystalshell zou er niks aan veranderd hebben. Terwijl ze hier nog steeds aan dacht ging ze naast het warriors den zitten. Ze kon het even niet aan om daarbinnen te zijn, ookal had ze nog zo'n goede band met veel van de andere warriors, ze had nu geen zin in hun gezelschap.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fireside
Member
A lot (Firepaw) Giphy
Hannah :)
174
Actief
People won’t behave if they have nothing to lose

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Fireside
BerichtOnderwerp: Re: A lot (Firepaw)   A lot (Firepaw) Icon_minitimedi 23 jul 2019 - 10:01


Het was een hete dag, maar nog steeds voelde Firepaw de zon op zijn vacht branden. Gelukkig dat het nog wat winderig was, zodat de koude bries toch wat voor koelte zorgde en de temperatuur perfect maakte. De rode kater liep terug het kamp in, zijn rechter voorpoot nat maar geen enkele vangst. Hij had vanochtend nog een poging gewaagd om bij de rivier wat vis te gaan vangen, maar hij raakte al gauw verveeld en had besloten om terug het kamp in te gaan. Misschien kon hij wat anders nuttigs doen. Zoals Coyotepaw helpen met kruiden vinden of een apprentice vinden die zin had om te sparren.
Hij spitste al gauw zijn oren toen hij de grijzige vacht van zijn moeder bij de warriors den zag. Een kleine glimlach ontstond op zijn gelaat. Hij had al een tijdje niet met Crystalshell gepraat. Ook niet met Icecream, eigenlijk. Gezien hij al warrior was geworden. Ergens voelde Firepaw jaloezie door het feit dat zijn broer eerder warrior werd genoemd. Maar de kater hield meer van zijn broer dan van zijn trots, en had hij gewoon mee op ingestemd dat hij de titel wel had verdiend.

Hij had haar niet eens een waarschuwende miauw gegeven. De rode kater was misschien net zo groot als zijn moeder nu, maar nog steeds liet hij zacht gespin horen terwijl hij zijn kop onder haar kin stak. Firepaw was al best wel een volwassene kat. Bijna, dan. Maar hij zou altijd bij zijn moeder om aandacht vragen. Vooral ook omdat Crystalshell degene was die hem ook aandacht en liefde gaf. En dat waardeerde hij al te graag. ”Hey, ma.” Miauwde hij uiteindelijk voor hij naast de kattin besloot te zitten. Nu zag hij dat hij al best gegroeid was. Hij kon zich nog herinneren toen hij nog een kitten was. Dan pas merkte je wel op hoe snel tijd wel niet ging. ”Hoe gaat het?”


I want to make them scared, like I could be anywhere
A lot (Firepaw) Firepa11
Like I’m reckless.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crystalstar
Clanleader
A lot (Firepaw) August10
Bo3
688
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 51 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Crystalstar
BerichtOnderwerp: Re: A lot (Firepaw)   A lot (Firepaw) Icon_minitimedi 23 jul 2019 - 17:46

Vanuit haar ooghoeken had ze de rode vacht al dichterbij zien komen, maar toch kwam het als een kleine verassing toen Firepaw zijn kop onder haar kin stak. Ze genoot even van het moment, ook al waren ze al bijna helemaal opgegroeid: ergens bleven ze haar kinderen. Toen ging Firepaw naast haar zitten en Crystalshell keek hem met een kleine glimlach aan. Ze was altijd streng genoeg geweest zodat de twee niks al te heftigs uithaalden als kittens, maar was er niet zo erg in doorgeslagen dat ze zich van haar vervreemd hadden. De kater vroeg hoe het met haar ging en de grijze kattin wachtte even met antwoord geven. Ze de laatste tijd veel gepiekerd: Nu ze daar ruimte in haar dag voor had en niet meer voor twee kittens hoefde te zorgen. "Het kan altijd beter... Maar het gaat goed, maak je maar geen zorgen" Antwoordde ze uiteindelijk op rustige toon. "Ik zat even aan je vader te denken"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
A lot (Firepaw)
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: