Early tradition used white roses as a symbol for true love. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Early tradition used white roses as a symbol for true love.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Bearclaw
Member
Early tradition used white roses as a symbol for true love. Dcd601ba6103a602497cadadc60d3952a69fbf78_128
Oppermark
54
Actief
Maybe I told the Starclan to go fuck themself and came back here to wait for you.

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Bearclaw
BerichtOnderwerp: Early tradition used white roses as a symbol for true love.   Early tradition used white roses as a symbol for true love. Icon_minitimedi 23 jul 2019 - 17:33

Bearclaw trok zijn kop terug toen een warme rode goedje over zijn gezicht heen begon te sijpelen. Een straaltje bloed druppelde vanuit een snee die een scherpe doorn veroorzaakt had toen de bruine tom zijn gezicht in een struik gestoken had. Het was voor een goed doel, dat zeker, maar als hij geweten had dat die klote bloemen hier doornen hadden zitten had hij wat anders geplukt. Nu, ondanks de scherpe pijn die over zijn neusbrug en oog liep, voelde hij zich toch nogal trots over het feit dat hij überhaupt gedaan had. Hoe vaak zag je iemand een struik in duiken om een bloem te plukken voor een dame? Juist, nooit. De tom bracht de witte bloem voorzichtig op de grond, maakte zijn poot vochtig met enkele snelle likken en hield toen zijn poot over zijn gezicht heen om het bloed weg te vegen. Nadat hij een paar keer zijn vochtige poot over de snee gehaald had pakte hij de grote bloem weer op en stapte weg van de struik, zoekend naar een geurspoor van Condorflower.

Na wat rondgelopen te hebben op het territory ving hij de geur van de zilveren she-cat op. Zijn oren spitse zich direct omhoog en met zwiepende staart keek hij toe hoe de mooie clangenoot zich voort bewoog op de heides. Ze was werkelijk prachtig.. Net als de witte roos. De bloem had hem ook aan haar laten denken, vandaar dat hij deze plant gekozen had om te geven in plaats van een saaie muis om als lunch op te eten. De bruine tom stapte op de she-cat af met zijn gebruikelijke forse houding en hield haar tegen door kort een lage mauw te laten horen. Bearclaw legde de witte bloem neer en keek haar aan.. Eigenlijk niet goed wetend wat hij nu moest doen nu hij de bloem 'gegeven had'.

@Condorflower<3Early tradition used white roses as a symbol for true love. Bearos3resize
Terug naar boven Ga naar beneden
Condorflower
Member
Early tradition used white roses as a symbol for true love. Tumblr_n3nnx3uDYv1r00543o1_r4_250
✧ Loïs
82
Actief
"dracaris"

CAT'S PROFILE
Age: ✧ 20 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Condorflower
BerichtOnderwerp: Re: Early tradition used white roses as a symbol for true love.   Early tradition used white roses as a symbol for true love. Icon_minitimedi 24 sep 2019 - 14:14

De zilveren she-cat had zojuist een konijn gevangen, en was nu aan het bijkomen van de jacht. Het achterna rennen van een konijn koste veel inspanning, maar gelukkig was ze erop gebouwd. Rode strepen bloed sierden haar borst, maar ze deed geen moeite dit weg te halen. Immers was haar jacht nog niet over. Het was geen zomer meer, prooi was voor nu nog in overvloed maar ze moest weer gaan wennen aan langere jachten. Dus dat was precies wat ze nu aan het doen was - zichzelf aan het inwerken voor de strenge winter. Echter werd er roet door haar plannen gegooid, maar hiervan balen deed ze niet; degene die op haar af kwam lopen was immers haar onofficiële partner, Bearclaw. Een glimlachje verscheen op haar rood gekleurde snuit. Met gespitste oortjes keek ze naar de witte roos die hij bij zich droeg en die hij vervolgens voor haar poten neerlegde. "Is die voor mij?" vroeg ze met een lichtelijk verraste maar ook blije blik in haar ogen.


Early tradition used white roses as a symbol for true love. Condor15
dracaris
Terug naar boven Ga naar beneden
Bearclaw
Member
Early tradition used white roses as a symbol for true love. Dcd601ba6103a602497cadadc60d3952a69fbf78_128
Oppermark
54
Actief
Maybe I told the Starclan to go fuck themself and came back here to wait for you.

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Bearclaw
BerichtOnderwerp: Re: Early tradition used white roses as a symbol for true love.   Early tradition used white roses as a symbol for true love. Icon_minitimedi 24 sep 2019 - 15:04

Bearclaw had de witte bloem neergelegd voor de poten van de zilver kleurige she-cat voor hij zijn kop weer omhoog hief en haar aankeek. Kleine rode strepen bloed sierde haar kin tot langs haar borst en de geur van vers prooi kriebelde zijn neusvleugels. Een kleine siddering gleed langs zijn ruggengraat waar zijn donker bruine vacht prikkegel omhoog stond, wauw ze was zo mooi: zelfs met bloed aan haar vacht klevend. De verassing in haar blik liet hem met zijn oren wiebelen, was het niet goed? Was zijn gebaar misschien een beetje te veel? Bearclaw was een zelfverzekerde en nogal brute tom maar dit maakte hem nog zenuwachtiger dan een bange haas. "Is die voor mij?" De bruine tom raspte zijn keel en knikte. Woorden waren niet echt zijn ding maar dat wist Condorflower nu onderhand wel. Bearclaw keek weer naar de bloem die hij meegebracht had voor de she-cat en toen weer terug in haar blauwe ogen. Vond ze het mooi?


Early tradition used white roses as a symbol for true love. Bearos3resize
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Early tradition used white roses as a symbol for true love.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: