{Falconpaw} Swoop of the raptor 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 {Falconpaw} Swoop of the raptor

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Rabbitpaw,
StarClan
{Falconpaw} Swoop of the raptor LSwEsOj
Babs
141
Actief
A rabbit’s foot may bring good luck to you, but it brought none to the rabbit.


CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Rabbitpaw,
BerichtOnderwerp: {Falconpaw} Swoop of the raptor   {Falconpaw} Swoop of the raptor Icon_minitimewo 24 jul 2019 - 13:04

Misschien was het wel heel kinderachtig van Rabbit, maar toen ze Nettlepaw het gezellig zag hebben met al haar vrienden was ze het kamp uit gerend, zo het territorium in. Uiteindelijk was ze zo ver gerend dat ze op clanloos terrein terecht was gekomen zelfs, wat niks voor haar was. Ze wist niet eens waarom het haar zo van streek maakte. Was ze jaloers? Boos? Het was toch ook ergens niet eerlijk dat gemene Nettlepaw wél allemaal vrienden kon maken en dat zij bang was voor haar eigen schaduw? Rabbitpaw kneep haar ogen kort dicht en haalde huiverig adem, haar staartje om haar gezette lichaam heen krullend. Misschien dat ze hier wel even tot rust kon komen.

{Eerste post voor Falconpaw}
Terug naar boven Ga naar beneden
Falconstrike
Member
{Falconpaw} Swoop of the raptor SCwUkVM
Bo~
1220
Actief
If it's me, it'll be okay

CAT'S PROFILE
Age: Twentyfive moons ღ
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moorrunner
Falconstrike
BerichtOnderwerp: Re: {Falconpaw} Swoop of the raptor   {Falconpaw} Swoop of the raptor Icon_minitimevr 26 jul 2019 - 1:13

Voor het eerst, jazeker voor het eerst, was hij verder dan het territorium gegaan. Verder dan dat hij ooit was geweest, zelfs met Burnetbliss. Alles wat hij kon hopen was dat hij niet betrapt zou worden, maar na alle verhalen kon hij toch niet anders dan kijken wat het was? De fourtrees. Waar alle clans bijeen kwamen en wat neutraal gebied was. Daar mocht niet gevochten worden met andere clans. En dat betekende dat hij daar katten kon ontmoeten zonder dat hij in de problemen kwam. Toch? Hoe anders ging hij dingen leren over de andere clans? Burnetbliss kon het hem wel vertellen maar die wist niet hoe het was om daar te wonen, te leven en om op te groeien! Toen hij echter daar aan kwam en geen sterke, grote warrior tegen kwam knipperde hij even. Want in plaats daar van lag er een jongere poes. Niet jonger dan hem, maar hij zou het niet kunnen geloven als ze een warrior was. En het zag ernaar uit dat ze ergens last van had? Had ze pijn? Voorzichtig liep hij richting haar, niet goed wetende wat te doen maar hij kon niet zomaar weglopen, right? "Hey.." begon hij voorzichtig, zijn staart omhoog om te laten zien dat hij geen dreiging was voor de poes. "Is alles okay..?" vroeg hij zachtjes, hij kon niet zomaar iemand achterlaten waar iets mis mee was!
Terug naar boven Ga naar beneden
Rabbitpaw,
StarClan
{Falconpaw} Swoop of the raptor LSwEsOj
Babs
141
Actief
A rabbit’s foot may bring good luck to you, but it brought none to the rabbit.


CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Rabbitpaw,
BerichtOnderwerp: Re: {Falconpaw} Swoop of the raptor   {Falconpaw} Swoop of the raptor Icon_minitimema 29 jul 2019 - 0:32


Rabbitpaw voelde haar longen opblazen en weer leeglopen terwijl ze diep in en uit ademde, in een poging om haar hartslag weer wat regelmatiger te krijgen. Ze had geen idee waarom ze altijd zo zenuwachtig was, het gebeurde nou eenmaal en ze had er een hekel aan. Het was haar ook niet gegund vandaag, want op het moment dat ze het idee had dat ze iets begon te kalmeren, hoorde ze een stem. Haar vacht poefte alle kanten uit en haar kleine oortjes gingen plat in haar nek. Met grote oranje ogen staarde ze naar het katertje tegenover haar. "W-wie ben jij?" sputterde de apprentice vol schok. Wie weet zou de Windclan kat haar wel aanvallen ofzo!

Terug naar boven Ga naar beneden
Falconstrike
Member
{Falconpaw} Swoop of the raptor SCwUkVM
Bo~
1220
Actief
If it's me, it'll be okay

CAT'S PROFILE
Age: Twentyfive moons ღ
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moorrunner
Falconstrike
BerichtOnderwerp: Re: {Falconpaw} Swoop of the raptor   {Falconpaw} Swoop of the raptor Icon_minitimema 29 jul 2019 - 1:03

Toen hij aan de poes vroeg of het wel ging schoot haar vacht alle kanten op, waardoor Falcon's eerste reactie ook schok was en een klein sprongetje naar achteren maakte. Ah! Hij was nog wel zo voorzichtig geweest!! De poes had haar oren plat in haar nek en met grote oranje ogen staarde ze naar hem. "W-wie ben jij?" klonk er van de poes vol schok. Hij slikte even, ze was echt heel angstig niet waar? Liet hem een klein beetje denken aan Hazelkit, die heel schuw was. Maar die kon hij ook laten glimlachen!! Dus dan moest het met deze poes ook lukken! "Ik bedoel geen kwaad.." begon hij heel rustig tegen de poes, terwijl hij probeerde om niet agressief over te komen. "Ik ben Falconpaw, uit WindClan." vervolgde hij rustig tegen de poes. Pfoe, zij had hem ook even later schrikken, maar dat was nu weer goed. "Sorry dat ik je stoor... maar je zag er paniekerig uit.. Dus ik vroeg me af of ik kon helpen." Dit was een neutraal gebied, hier was het niet erg en je mocht hier in principe niet vechten toch? Toch?
Terug naar boven Ga naar beneden
 
{Falconpaw} Swoop of the raptor
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: