{AG} Roughkit (nest Slatefur) 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 5 °C - 18°C
Er kunnen ineens buitjes ontstaan, dat het met bakken uit de lucht valt. Sommige dagen waait het hard, maar er zitten ook mooie dagen tussen. Met een waterig zonnetje aan de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to poisoned fish a disease is quickly spreading in Riverclan. Crystalstar has ordered the clan to only hunt on the little land prey Riverclan has.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Afwezig
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 {AG} Roughkit (nest Slatefur)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Peppermint
Medicine cat
{AG} Roughkit (nest Slatefur) 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2810
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: {AG} Roughkit (nest Slatefur)   {AG} Roughkit (nest Slatefur) Icon_minitimewo 24 jul 2019 - 23:56


Hey allemaal!

Aangezien Nath heeft aangegeven dat ze Roughkit niet meer actief gaat maken en dat ik haar weg kan geven, zou ik haar graag willen aanbieden op de accountmarkt.

Roughkit is een dochter van Slatefur uit Shadowclan en een onbekende kater en het zusje van Hoarsekit, Littlekit, Chillykit, Loudkit en Fuzzykit. Er is nog niet veel met haar gepost in de RPG dus de persoonlijkheid van het kitten staat open. Verder is het enige wat vast staat dat haar vacht bij geboorte wat ruw voelde. Hierop heeft Slatefur de kitten vernoemd naar haar overleden zusje Roughflower. Aangezien Slate niks kan zien is de vachtkleur/oogkleur nog helemaal open.

Verder worden de kits op 1 augustus 4 manen.

Ik zou graag een (korte) aanmelding willen zien met uiterlijk en persoonlijkheid! Een motivatie is niet per se noodzakelijk.

Groetjes,

Babs
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Charypaw
Member
{AG} Roughkit (nest Slatefur) DPKsfdL
Amyyy
37
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Charypaw
BerichtOnderwerp: Re: {AG} Roughkit (nest Slatefur)   {AG} Roughkit (nest Slatefur) Icon_minitimedo 25 jul 2019 - 15:50

Toch maar over mijn twijfel heen gezet en bij deze mijn aaanmelding. C:

Roughkit - Roughpaw - Rough???

Character
Roughkit zal een vriendelijke en rustige poes zijn. Ze zal altijd wel het goede in een kat proberen te zien en zal altijd bereid zijn om te helpen. Ongeacht wie je bent of wat je hebt gedaan. Iedereen verdient immers een kans. Ondanks ze er van overtuigd is dat elke kat iets goeds in zich heeft, zal ze niet met kansen gooien. Ze heeft immers wel princiepe. Iedere kat verdient 1 kans bij haar. Het is aan anderen om te bewijzen aan haar of ze er goed bij gedaan heeft of niet. Verder heeft Rough ook haar ruwe kantje. Ondanks ze niet snel iemand veroordeeld houdt ze wel voet bij stuk. En al helemaal als je haar vertrouwen beschadigt. Dan draait ze simpelweg haar rug naar je toe en verbant ze je uit haar leven. Ondanks dat alles kan ze soms wel naïef uit de hoek komen. Verdere karaktereigenschappen zouden tijdens haar leven en in de RPG worden ontwikkelt. Ook naarmate dat ze opgroeid en wat er in haar omgeving afspeelt.

Appearence
Roughkit is een ruwe, kortharige blauw grijze kattin. Ze heeft een grijs neusje en grijze pootjes. Haar oogjes hebben een zachte kleur blauw die later veel meer intensiteit zal krijgen. Ze is een smal gebouwde kitten en aan de iets wat dunne kant maar wel van normale grootte. De dunheid zal vanzelf met het groeien wat verdwijnen waardoor ze later een mooie, fijngebouwde kattin zal worden.

Motivation
Al een tijdje loop ik te twijfelen om een kat in ShadowClan te nemen. Helaas heb ik mijzelf daar nooit over die twijfel gezet en het gewoon gedaan. Ik ben sinds een maand of twee weer erg actief en wil graag eens een kat in een actief nestje hebben. Dit leek mij dan ook een mooie kans om een poging te wagen.


C H A R Y S T E P S
{AG} Roughkit (nest Slatefur) Charysig
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ashbrook
Member
{AG} Roughkit (nest Slatefur) JJI054E
Liz
516
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons.
Gender: She-cat ♀
Rank:
Ashbrook
BerichtOnderwerp: Re: {AG} Roughkit (nest Slatefur)   {AG} Roughkit (nest Slatefur) Icon_minitimevr 26 jul 2019 - 14:59Warrior name: Roughpebble
Meaning: Rough vanwege de ruwe textuur van haar vacht, pebble omdat ze klein van formaat is net als een kiezelsteentje.

Appearance
Roughkit heeft een opvallend ruwe volledig bruine cyperse vacht zonder witte aftekeningen en is klein van formaat. Hierdoor glipt ze je snel uit het oog als je eventjes niet oplet. Haar neusje is poederroze samen met haar voetzooltjes. Roughkit is een bijzonder gevalletje. Naast haar unieke ruwe vacht heeft de kleine kitten namelijk een afwijking aan haar diepgroene ogen: ze kijkt scheel. Ze kan haar ogen niet goed focussen op een specifiek punt waardoor ze dubbel ziet, wat zal zorgen voor wat moeilijkheden tijdens haar training omdat ze afstanden moeilijker kan inschatten en plaatsbepaling lastiger gaat. Ook heeft de jonge kat een ietwat schever kaakje waardoor haar rechterondertandje net over haar bovenlip valt.

Personality
Roughkit zal een vastberaden kleine tijger worden met heel wat doorzettingsvermogen door haar afwijking. Hoeveel ze haar moeder ook respecteert, ze wil zich niet net als haar al zo vroeg bij de elders voegen omdat ze meer moeite heeft met alles dan een gemiddelde kat. Meer moeite betekent niet meteen compleet nutteloos! Doordat haar afwijking toch wel expliciet duidelijk te zien is brengt het wel enige onzekerheden met zich mee. Immers zijn niet al haar leeftijdgenootjes zo begripvol en gewend aan haar bijzondere blik als haar broertjes en zusjes. Hierdoor is het niet ongebruikelijk dat ze gepest wordt, wat vooral naar voren zal komen in haar apprenticetijd omdat dat toch wel een soort van gelijkstaat aan de ‘puberfase’ van de katten. Rough zal daarom geregeld haar moeder opzoeken voor steun en toeverlaat als het weer even niet meezit met der leeftijdgenootjes. Naast het feit dat Slate haar moeder is, heeft Rough ook het gevoel dat ze veel meer begrip kan tonen dan de gemiddelde moederkat omdat ze zelf ook een aandoening heeft aan haar ogen. Hierdoor zal ze zich veel meer aan haar moeder vastklampen in haar apprenticetijd dan de gemiddelde paw.

Motivatie
Ik had al een tijdje in gedachten om een scheelkijkende kat aan te maken op warrior cats, maar ik kon maar geen leuk achtergrondverhaal bedenken waardoor ik me ervan heb weerhouden. Maar nu ik op het idee kwam om deze te gebruiken voor Rough omdat Slate ook een aandoening heeft aan haar ogen kon ik het niet meer laten om me voor haar op te geven! Het idee dat ze een ietwat speciale band hebben door deze gemeenschappelijke eigenschap lijkt het me erg leuk, tezamen met dat de familie actief is, waardoor ik superveel zin en motivatie krijg om haar te bespelen (:
ASHBROOK


 Ashbrook              Brook •

::
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Settledstar
Catministrator
{AG} Roughkit (nest Slatefur) Dutch22
Renske
2565
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader ☆
Settledstar
BerichtOnderwerp: Re: {AG} Roughkit (nest Slatefur)   {AG} Roughkit (nest Slatefur) Icon_minitimedi 20 aug 2019 - 15:07


Roughtkit – Roughstripe/heart/love – Notk.
Roughtkit is een grijs gestreept poesje met een ruwe vacht, waar ze naar is vernoemd. Ze heeft alleen witte details op haar kinnetje en buik. Ze heeft een driehoekig gevormd snuitje met ronde wangetjes en prominente oren. Ze heeft een gemiddeld postuur en ze staat stevig op haar pootjes. Ze is slank en lenig gebouwd, waardoor ze mooie sprongen kan maken. Roughkit heeft groenbruine ogen, die misschien nog wat bijkleuren als ze ouder wordt.
Spoiler:

Optimistisch - Dapper – Sociaal – Vechtersbaasje – Kleinzerig – Weet niet wanneer ze moet stoppen
Roughtkit is het meisje dat voorop gaat. Ze is niet snel bang, en geen gevaar gaat ze uit de weg. Ze is een vrolijk, nieuwsgierig poesje die lijkt te kunnen opschieten met iedereen. Ze heeft welgemeende interesse in de andere katten en gaat uit van het beste in iedere kat. Roughkit is in dat opzicht het tegenovergestelde van haar naam: Ze is zachtaardig en houdt van anderen om zich heen. Roughkit gaat makkelijk mee in de molen en zal over het algemeen niet voor drama zorgen. Maar als het erop aan komt om te spelen, is ze de eerste van de partij. Ze is fanatiek, ruw en weet niet wanneer ze moet stoppen. Maar aan de andere kant is ze een beetje hypocriet. Als iemand haar in de houtgreep heeft gaat ze piepen, net zo lang ze losgelaten wordt en dan weer zelf de tegenaanval in kan zetten. In haar nieuwsgierigheid zal ze ook niet makkelijk te stoppen zijn, want ondanks haar goedbedoelde gedrag, is ze nogal de roddeltante en dol op geheimpjes!
Roughtkits droom is om gelukkig te blijven. Een gewaardeerde warrior met een liefdevol gezinnetje en vrienden om zich heen. Het enige waar ze echt bang voor is om haar geliefden kwijt te raken.

Ik zit al een tijdje te dubben of ik me aan wilde melden voor Roughkit. Al voor Slatefurs nest in de eerste plaats. Maar nu met Pixel en poftskhdka. Ik kon het niet meer laten! Ze is dus volledig gebaseerd op Pixel! Maar dat is de basis, de RPG kan haar verder vormen.

Settledstar
I remember the minute
It was like a switch was flipped—
I was just a kid who grew up strong enough
To pick this armor up
and suddenly it fit
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
{AG} Roughkit (nest Slatefur) DPKsfdL
Babs
50
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Jackal •
BerichtOnderwerp: Re: {AG} Roughkit (nest Slatefur)   {AG} Roughkit (nest Slatefur) Icon_minitimedi 20 aug 2019 - 15:39

Ik wilde vandaag gaan kiezen! Dus als mensen zich nog willen aanmelden, laat het dan even weten <3

Anders komt de uitslag vanavond 21u


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Darkpath
Member
{AG} Roughkit (nest Slatefur) OJnoJDB
Quinty
25
Actief
"We will burn together!"

CAT'S PROFILE
Age: 17 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Darkpath
BerichtOnderwerp: Re: {AG} Roughkit (nest Slatefur)   {AG} Roughkit (nest Slatefur) Icon_minitimedi 20 aug 2019 - 15:45


Roughkit » Roughpatch

Gray tabby // Light Blue eyes // Rough fur, especially on her back and in her neck // salmon pads and nose // small build // short tail

Roughkit is geen meisjes meisje, maar ook geen tomboy. Ze hangt er een beetje tussenin. Hoewel ze het geweldig vind om te stoelen met haar siblings en andere het leven zuur te maken, kan ze ook makkelijk in 't zonnetje zitten en roddelen over wat er gaande is in het kamp. Ze houd zielsveel van haar siblings en haar moeder, die bij haar diep gerespecteerd wordt, maar ze kijkt ook op tegen Acorndust en de andere warriors. Immers wilt ze zelf ook zo'n goede warrior worden later. Ze wordt geïnspireerd door een warrior die haar op jonge leeftijd uit een benarde situatie redt en deze kat zal haar rolpersoon worden. Haar ambities weten d'r af en toe in de problemen te brengen, maar er is weinig wat haar snelle denkvermogen niet kan oplossen. Ze wilt graag trainen en vind het leuk om kleien spar gevechtjes te houden met andere, maar wilt geen familie en vrienden pijn doen. Ze heeft een zwak voor lekker eten en, later, die ene die haar hart weet te veroveren. Roughkit kan een enorme roddeltante zijn als ze iets leuks te horen heeft gekregen en is bijzonder slecht in geheimen bewaren. Ze kan soms rebels zijn met een grote bek, maar kruipt 't liefst dicht tegen Slatefur aan voor een goede nachtrust.

Motivatie
Wat is dit? Waarom moet ik dit? Ik had een naam, ik had 25% van haar karakter en ik begon met typen. Dit verhaal gleed er bijzonder makkelijk uit en lijkt me ontzettend leuk om te spelen. Slate is nog altijd min favoriete kat en ik speel bijna nooit een kitten van jou >(


Darkpath
"Hm. One step closer to mastery."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Peppermint
Medicine cat
{AG} Roughkit (nest Slatefur) 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2810
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: Re: {AG} Roughkit (nest Slatefur)   {AG} Roughkit (nest Slatefur) Icon_minitimewo 21 aug 2019 - 9:12

Bedankt voor de aanmeldingen allemaal <3 Jullie maakten me het ontzettend moeilijk, maar ik heb uiteindelijk besloten om voor de Roughkit van Renske te gaan!

Renske, ik zal je het WW sturen!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: {AG} Roughkit (nest Slatefur)   {AG} Roughkit (nest Slatefur) Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
{AG} Roughkit (nest Slatefur)
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: StarClan :: Adoptions-
Ga naar: