Tension 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Tension

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Cormorantwing
StarClan
Tension Daryl-dixon-gif-27
Bo~
113
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 36 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Cormorantwing
BerichtOnderwerp: Tension   Tension Icon_minitimevr 26 jul 2019 - 0:01

Hij zuchtte even lichtjes. Hij was niet de meest sociale kat... maar soms moest je je mede kat helpen, niet waar? Vooral met dit weer... Hij liep met een natte mosbal naar binnen, waarna hij even rondkeek. Hij voelde hier zich altijd ongemakkelijk, stiekem vond hij kittens echt leuk. Hij was alleen... niet echt materie om met ze te praten of überhaupt iets te doen met kittens. Hij zou niet weten hoe hij moest communiceren met een kitten. Apprentices vond hij al ietwat lastig, maar kittens was helemaal een drama. Als hij echt eerlijk was, waren warriors zelfs ook al best moeilijk om mee te praten, uitgezonderd zijn broer natuurlijk. Dat was de enige kater waar hij goed mee kon praten. Hij stopte voor de nest van Slatefur, een poes die pech had gehad in haar leven en uiteindelijk blind is geworden. Hij legde voorzichtig de mosbal voor haar neer en zwiepte even ongemakkelijk met zijn staart. Hoe deden andere katten dit precies? "Hallo Slatefur, ik heb wat water voor je meegenomen." sprak hij rustig tegen de poes. Hij voelde zich echt, extreem ongemakkelijk.

+ Slatefur


Tension Unknown
Terug naar boven Ga naar beneden
Slatefur
StarClan
Tension DPKsfdL
Babs
2730
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 46 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Slatefur
BerichtOnderwerp: Re: Tension   Tension Icon_minitimevr 26 jul 2019 - 1:02


Het was onaangenaam warm in de nursery, maar toch was Slatefur er voor nu blijven liggen. Ze was al een keertje naar buiten vertrokken immers en daar was het ook verdomd warm. Dus, terwijl haar kittens buiten aan het spelen waren, herhaalde ze nog een keertje in haar hoofd de symptomen van een zonnensteek die haar een paar dagen geleden uitgelegd waren. Af en toe zou ze eventjes naar buiten lopen om te controleren of haar kittens dat nog niet te pakken hadden gekregen. Maar ze ging ervanuit dat de clan er ook wel een beetje op lette. Verrast hief ze haar kop toen er een bolletje mos met water voor haar neus gedropt werd, waardoor er enkele spetters op haar neus kwamen. "Oh Cormorantwing, bedankt." Haar toon was vriendelijk met een zacht gespin, "je bent een reddende engel. Maar overwerk jezelf niet eh?" Ze kende de reputatie van de kater wel. Hij werkte altijd door.  Tension C18a9hvW_o

Terug naar boven Ga naar beneden
Cormorantwing
StarClan
Tension Daryl-dixon-gif-27
Bo~
113
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 36 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Cormorantwing
BerichtOnderwerp: Re: Tension   Tension Icon_minitimevr 26 jul 2019 - 12:39

De poes hief verrast haar kop op toen hij de mosbal gevuld met water voor haar neerlegde. "Oh Cormorantwing, bedankt." klonk er op een vriendelijke toon van de blauw-grijze poes af. Slatefur was wel een poes die gerespecteerd werd binnen de clan, dat was iets wat zeker was. Ze was ook goed bevriend met Tallstar, dacht hij, maar het was soms een beetje onduidelijk of ze nou nog wel of niet vrienden waren. En Cormorant hield zich toch ook niet bezig met al die dingen, dat was niet zijn ding. "je bent een reddende engel. Maar overwerk jezelf niet eh?" Hij haalde kort zijn schouders op, tot hij zich bedacht dat de poes dat helemaal niet kon zien. Hij slikte even, waarna hij even onzeker met zijn oren draaide. "'t is niks." sprak hij rustig tegen de poes. Het was veel rustiger dan dat hij normaal deed, tenminste. "'t is een kleine moeite voor me om heen en weer te lopen." vervolgde hij rustig. Het was wel warm ja, maar in het koele bos was het eigenlijk veel beter dan in het kamp.


Tension Unknown
Terug naar boven Ga naar beneden
Slatefur
StarClan
Tension DPKsfdL
Babs
2730
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 46 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Slatefur
BerichtOnderwerp: Re: Tension   Tension Icon_minitimema 29 jul 2019 - 0:36


Slatefur likte het vocht van het groene mos af, genietend van het koele gevoel tegen haar tong aan. Het was lang niet genoeg, het liefste dronk ze een hele stroom leeg, maar nu ze kittens had en nadat ze door een Bloodclanner was meegenomen en al die drama's, leken katten wat voorzichtiger te zijn met haar gewoon te laten lopen. Uiteraard ergerde dit de leigrijze kattin mateloos, het was immers zo vaak goed gegaan en dan ging het één keer fout? Oké, misschien was ze een tweede keer bijna meegenomen door Bloodclan, maar voor de rest al 42 manen squeaky clean. Daar kon je niks van zeggen. Cormorantwing gaf aan dat het een kleine moeite was. Slatefur glimlachte voorzichtig. Misschien kon ze dan een beetje egoïstisch zijn. "Als het zo'n kleine moeite is, zou je dan met me mee kunnen lopen naar de stroom? Ik zou graag nog wat meer drinken en dat scheelt je een fiks aantal keren heen en weer lopen."Tension C18a9hvW_o

Terug naar boven Ga naar beneden
Cormorantwing
StarClan
Tension Daryl-dixon-gif-27
Bo~
113
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 36 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Cormorantwing
BerichtOnderwerp: Re: Tension   Tension Icon_minitimewo 9 okt 2019 - 2:04

De elder likte het vocht van het mos af, waarop hij rustig zat en toekeek. Hij had allang kunnen vertrekken natuurlijk, maar als de poes alles zou opdrinken kon hij net zo goed datzelfde mos weer meenemen om het te vullen voor iemand anders, toch? Die paar minuten wachten was toch niet zo erg. Dan kon hij daarna weer aan het werk gaan en dit proces herhalen tot het wat koeler werd aan het einde van de dag, wanneer de prooien zelf ook weer naar buiten zouden komen om nog het laatste beetje zonlicht te gebruiken. "Als het zo'n kleine moeite is, zou je dan met me mee kunnen lopen naar de stroom? Ik zou graag nog wat meer drinken en dat scheelt je een fiks aantal keren heen en weer lopen." Hij twijfelde even. Het was meteen een grote verantwoordelijkheid. Niet dat hij twijfelde aan zijn vechtkunsten, of dat hij twijfelde aan dat hij haar zou kunnen verdedigen. Maar mocht er iets mis gaan dan waren alle ogen wel meteen op hem gericht en dat was iets wat hij niet graag had, totaal niet. Maar goed, respectvol blijven, Cor. "Natuurlijk kan ik dat." sprak hij rustig tegen de poes. Het scheelde weer dat hij dan een andere kat water kon geven, aangezien Slatefur zoveel kon drinken als ze wilde bij de stroom. Dus alleen maar een win win situatie. "Wanneer je er klaar voor bent kunnen we vertrekken." vervolgde hij kalm. Hij wist alleen niet goed hoe hij haar moest begeleiden. Een staart op haar rug leggen en vertellen welke kant ze op moesten gaan? Misschien?


Tension Unknown
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Tension   Tension Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Tension
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: