Hello, Mr Moon 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 Hello, Mr Moon

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Heatwave
Member
Hello, Mr Moon Ezgif_10

Elfje
266
Actief
Heat is not a luxury, It's an absolute must-have

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Heatwave
BerichtOnderwerp: Hello, Mr Moon   Hello, Mr Moon Icon_minitimezo 28 jul 2019 - 18:18

Kind hearts,
don't grab any glory


@No-one yet

Heatkit was zeker op na zijn bedtijd. Maar zijn oogjes waren open gegaan na een hele korte slaap en ze wilden niet meer dicht blijven. Slapen kon hij dus niet, maar wat moest hij dan doen? Even had hij over die vraag nagedacht, om dan een paar seconden later de nursery uitgelopen te zijn en in het kamp te gaan zitten. Er was nu niemand meer, niemand die hem kon beschermen zou er een roofvogel langsvliegen. Maar die zouden nu allemaal slapen, toch? Dus er was geen gevaar voor nu, hoe het kleine katertje het zag. Toch had hij wel zijn ogen op de lucht gericht, maar niet opzoek naar gemene vogels. Nee, hij was naar de hemel aan het staren voor de sterren en de maan. Die had hij nog nooit echt gezien, want 's nachts sliep hij altijd en anders was hij nog nooit eerder het kamp in de nacht ingegaan. De nursery was een groot deel van zijn leven geweest, en hij had alleen soms de maan en sterren via de opening in de wand gezien. Maar dat was nooit een duidelijke, lange blik erop geweest, alleen lang genoeg dat hij kon vragen wat het was geweest voordat hij zijn nest ingeduwd werd en in een diepe slaap viel. Nu kon hij echter die diepe slaap niet vinden en had hij zich een beetje avontuurlijk gevoeld. Heatkit staarde naar de silveren bol in de lucht, glimmend en lichtgevend, met wat donkere vlekken over zijn oppervlak. Hoe kon die bol zo hoog in de luchtblijven? Zou hij er mee kunnen spelen? Of was het een vliegende bal? Dat zou eens wat zijn, om zomaar te kunnen vliegen wanneer je wilde. "Hallo, meneer maan. En de sterren. Ik ben Heatkit en ik wilde weten hoe jij zo in de lucht zweeft," vertelde hij tegen de bijna pikzwarte lucht. De sterren leken even harder te fonkelen, alsof ze lachten omdat ze zijn vraag leuk vonden. Of zouden de sterren echt Starclan zijn, die nu zijn vraag probeerden te beantwoorden. Hij wist het allemaal niet en het leek erop dat hij ook niet meer zou komen te weten. Want de stilte die hij zo net nog had verbroken heerste nu weer en Heatkit liet teleurgesteld zijn kopje wat zakken. Waarom wilde de maan zijn vraag niet beantwoorden?


Silvercresent eerstHello, Mr Moon Heatsi15
::
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Hello, Mr Moon
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: