[Deputy Ceremony] New beginnings 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 [Deputy Ceremony] New beginnings

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Stallionheart
Member
[Deputy Ceremony] New beginnings 79e0b5b892cd3413d4d14b3165517b111
Rebecca
3214
Actief
TAKE THE RISK
OR
LOSE THE CHANCE


CAT'S PROFILE
Age: 40 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior {Previous Leader}
Stallionheart
BerichtOnderwerp: [Deputy Ceremony] New beginnings   [Deputy Ceremony] New beginnings Icon_minitimewo 31 jul 2019 - 15:04


WindClan Camp

LeaderDe sterren fonkelden in de lucht en de maan rees ook langzaam omhoog. De sterren vulden zijn ogen terwijl hij naar het veranderen van de maanstand keek. Het was tijd.. Tijd om een nieuwe Deputy aan te wijzen, zijn Deputy.
Hij had er lang overna gedacht wie hij moest aanwijzen, er waren diverse kandidaten die hij geschikt achtte voor de taak van Deputy maar er was er een waarvan hij zeker wist dat hij de taak aankon. De kat in kwestie zou dit als allerlaatst verwachten maar het was een kat waarvan hij opaan kon. De manier en de omgang van die kat stonden hem aan en net als hijzelf had die kat ook een ouderrol. Langzaam liep hij zijn Den uit het maanlicht in in de richting van de Tallrock.

De kater keek naar de katten in het Camp en sprong toen op de Tall Rock. "Laat elke kat die oud genoeg is om zijn eigen prooi te vangen zich verzamelen onder de Tall Rock voor een Clanmeeting!" miauwde hij luid waarna hij wachtte totdat hij alle gezichten zag. Het maanlicht scheen in het Camp en hij keek naar alle katten. "Het is tijd om een nieuwe Deputy aan te stellen voor WindClan" miauwde hij en hij keek naar de gezichten van enkele Warriors die meer gespannen waren dan andere. Even bleef hij nog stil voordat hij de katten vertelde wie de nieuwe Deputy zou zijn. ""Ik zeg deze woorden voor StarClan, zodat de mijn keuze kunnen horen en goedkeuren. De nieuwe Deputy van WindClan zal Sabrefur zijn" miauwde hij kalm en krachtig. Zijn groene blik ging naar de zwart-witte kater toe die hij een knikje gaf. "Gefeliciteerd Sabrefur" miauwde hij waarna hij van de Tall Rock afsprong en naar de kater toeliep. Om de kater instructies te geven om later bij hem te komen. Hij wist dat hij de juiste keuze had gemaakt, Sabrefur was een gerespecteerde Senior Warrior met veel ervaring die de wind er flink onder zou hebben. Toen hij naast de zwart-witte kater stond sprak hij nog een keer. "Kom zometeen naar mijn Den, ik wil graag nog even praten met je Sabrefur" miauwde hij en hij keek naar de katten die dichterbij kwamen om de zwart-witte kater te feliciteren. Hij zette een paar passen achteruit zodat iedereen de nieuwe Deputy kon feliciteren. Hopelijk konden ze samen WindClan de stabiliteit en duidelijkheid geven die ze nodig hadden na het verlies van Oceanstar.

Terwijl hij zich terugtrok keek hij naar de katten die zoveel geleden hadden, ook Sabrefur had geleden onder het verlies van zijn mate bij de oorlog tegen RiverClan. Hopelijk wist de zwart-witte kater dat zijn mate naar hem keek en vast trots moest zijn op hem. Dit was een nieuw begin voor WindClan en met Sabrefur als zijn Deputy wist hij dat ze het gebied terug konden nemen van RiverClan, het was slechts een kwestie van tijd voordat het zover was.


Congratz Lianne <3 -
[Deputy Ceremony] New beginnings JXidV8r
[Deputy Ceremony] New beginnings Little_Gorse_trans
Ava & Sig by El4a
Terug naar boven Ga naar beneden
Sabrefur
StarClan
[Deputy Ceremony] New beginnings DPKsfdL
Lianne
115
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: 63 moons †
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Sabrefur
BerichtOnderwerp: Re: [Deputy Ceremony] New beginnings   [Deputy Ceremony] New beginnings Icon_minitimewo 31 jul 2019 - 15:41


De avond was rustig, vredig bijna. Het was gemakkelijk om jezelf te verliezen in de sereniteit van het maanlicht en weg te dromen. Om voor een tel te vergeten waar je was en in welke situatie je bevond. Ha! Wat een zwak gezever. Sabrefur zat aan de rand van het kamp te kijken naar de sterren die helder schenen vandaag. Zijn ene oog was mistig en nietsziend, het grote litteken die erover heen was gekrast zag er grotesk uit. Net als zijn afgescheurde linkeroor. Een resultaat van de vos die zijn moeder had verslonden al die manen geleden. Sabrefur had al vroeg geleerd dat het leven bitterhard was. Hij trok enige troost uit het feit dat als hij ooit onder de zoden werd gestopt hij eindelijk weer bij Lightdove kon zijn. Net als dat hij troost putte uit zijn mooie dochtertje die alweer zes manen oud was en voort leefde in Lightdove haar naam. Lightdove was gestorven één dag nadat beslissende gevecht met riverclan. Elke dag verteerde die wond hem meer en meer. Hij had minder vrije tijd nodig. Speaking of which..

Sabrefur spitste zijn oren toen hij Stallionstar zag verschijnen en volgde hem met zijn ene oog toen hij op de grote rots sprong. Wat had de kater zo laat nog te melden? Dat zou hij gauw genoeg uitvinden. Hij bleef zitten waar hij zat en luisterde. Het leek erop dat het tijd was voor een nieuwe deputy. Dat was maar beter ook. Sinds Oceanstar haar dood lag de clan mogelijk nog meer overhoop. Sabrefur vroeg zich af welke arme ziel in hemelsnaam deze zware taak op zich zou krijgen om stabiliteit terug te brengen in de chaos. Stallionstar zijn groene ogen landde op hem en voor een halve seconde, voordat de woorden uitgesproken werden, dacht Sabrefur: Potverdikkie. “"Gefeliciteerd Sabrefur" ” Sabrefur vertrok in eerste instantie geen spier. Hij ging enkel wat rechter zitten maar kon niet helemaal verhullen dat dit nieuws hem totaal overrompeld had. Hij bleef stil als een standbeeld zitten tot Stallionstar bij hem was en Sabrefur omhoog rees. Sabrefur keek zijn leider voor een paar seconde roerloos aan voordat hij zijn kop naar hem boog. “Dankuwel, Stallionstar, voor deze eer.” Bromde hij met zijn zware stem, toon waardig en respectvol. Hij keek weer omhoog. Sabrefur richtte zich in zijn volle lengte op, en keerde zijn gehavende kop om naar zijn clangenoten. Zijn ogen ontmoette elk paar die hem maar kruiste terwijl hij fier stond met een serieuze blik op zijn gelaat. Zijn dikke staart roerloos en een zachte bries die met zijn lange vacht speelde. “Clangenoten, ik beloof vandaag dat ik met alle kracht in mijn botten, in mijn ziel en in mijn hart Windclan weer help op te bouwen. Riverclan heeft ons hard geraakt maar we staan nog. Toen de honden en de twolegs kwamen stonden we ook nog. En zelfs na het verlies van onze leider, Oceanstar, staan wij nog. En wij zullen staan, tot het einde der tijden. Ik accepteer deze rol in de naam van StarClan, dat zij over mij mogen oordelen en mij mogen neerstrijken wanneer nodig. Maar ik beloof dat we ons weer volledig kunnen herbouwen. Sterker en groter kunnen terugkomen. En dat Windclan weer groots wordt.” De grote kater boog zijn kop naar zijn clangenoten, zijn linker oor die bijna helemaal miste, wiebelde voor een tel. “Ik ben dankbaar, Windclan.” Hij hield zijn kop gebogen naar de clan in een gebaar van nederigheid, want Sabrefur hield altijd zijn woord. Ze mochten hem stenigen, aan het kruis nagelen en hem vervloeken. Maar hij maakte deze belofte vandaag. En hij zou die belofte houden tot die vervult was.


[Deputy Ceremony] New beginnings Wg7c5f9Y_o
My heart's an artifice, a decoy soul
Who knew the emptiness could be so cold?
I've lost the parts of me that make me whole
I am the darkness, I'm a monster
Terug naar boven Ga naar beneden
Silverdew
Member
[Deputy Ceremony] New beginnings SelfishColdBarnowl-max-1mb
~ Moo Moo
297
Actief
“A bruise is a lesson... and each lesson makes us better.”


CAT'S PROFILE
Age: 27 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Silverdew
BerichtOnderwerp: Re: [Deputy Ceremony] New beginnings   [Deputy Ceremony] New beginnings Icon_minitimewo 31 jul 2019 - 15:49

De maan stond schijnend aan de hemel, en Silver was al bijna bezorgd toen er nog niks omgeroepen was. Ze wist de regels voor het kiezen van een nieuwe deputy, en al had Stallionheart... Excuseer, Stallionstar, nog tijd, toch vulde een gevoel van onrust haar. Toen de katten bij elkaar werden geroepen, had ze verwacht dat deze onrust plaats zou maken voor een gevoel van opluchting. In plaats daarvan, werd het gevoel vervangen door een gevoel van verdriet, frustratie. Het aanblik van Stallionstar op de Tall Rock was pijnlijk. Hij hoorde daar niet te staan. Haar moeder, Oceanstar, zou daar moeten zijn. In plaats daarvan was Oceanstar nu in Starclan, en stond Stallionstar op haar plaats. Het feit dat er nu een nieuwe deputy gekozen werd, maakte alles alleen maar wat officieler. Ze was weg.

"Ik zeg deze woorden voor StarClan, zodat de mijn keuze kunnen horen en goedkeuren. De nieuwe Deputy van WindClan zal Sabrefur zijn" Het verlossende woord was eruit. Sabrefur zou de nieuwe deputy zijn. Alhoewel Silverdew deze kater niet persoonlijk kende of veel met hem had gesproken, was ze blij met deze keuze. Sabrefur was een Senior Warrior, met een flink aantal moons ervaring. Dat was iets wat Windclan nodig had. Ze hield van haar moeder, zeker, maar soms vroeg ze zich af of het niet makkelijker was geweest als zij iets meer ervaring had gehad. Of bepaalde problemen niet voorkomen hadden kunnen worden, en vooral, of sommige katten haar dan niet meer gerespecteerd hadden. Dat laatste had zeker problemen kunnen voorkomen. En al was Stallionstar niet superjong bij zijn benoeming als deputy, wijs en ervaren waren niet de woorden die zij aan hem wilde plakken. Zéker niet na dat gedoe met Riverclan, wat veel te ver gegaan was. Nee, Sabrefur leek haar een goede kat voor deze taak. Eentje die Stallionstar en vooral, de hele clan kon helpen. Ervoor kon zorgen dat Windclan zich weer ging gedragen, en dat andere clans meer respect kregen voor hun.
Sabrefur accepteerde zijn taak met een speech naar de rest van de clan. De poes greens terwijl ze toeluisterde. Ja, in deze boodschap kon zij zich wel vinden. De hele wereld om hun heen ging naar de hel, maar zij stonden er nog. Verdrietig, gebroken, maar ze stonden. Windclan zou weer groots worden, gerespecteerd. Zoals het hoorde. En Sabrefur leek het niet hoog in zijn bol te hebben. Hij leek het soort kat wat zou doen wat nodig was. Háár soort kat.
Het was een dubbel gevoel natuurlijk. Het zou vast nog even duren tot ze Sabrefur en Stallionstar niet meer zag als vervangers voor degene die haar had opgevoed. Maar het was iemand die ze een waardig opvolger vond. Een keuze waar haar oude leader achter kon staan. Een keuze waar zíj achter kon staan.

Met zekere passen liep ze naar Sabrefur toe. "Gefeliciteerd" zei ze. "Ik ben er zeker van dat je het goed zal doen." Om te laten zien dat ze het meende, gooide ze er een warme glimlach achterna. Doe het goed, verraad de clan en Starclan niet, en dan zou hij geen last van haar hebben. Dan zou zij haar steun blijven bieden, en haar loyaliteit.
Tag: Sabrefur


[Deputy Ceremony] New beginnings SmkxnBL

Gravelsmoke - Silverdew - Nightthorn
Terug naar boven Ga naar beneden
Otterpaw,
Member
[Deputy Ceremony] New beginnings DPKsfdL
Babs
26
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Otterpaw,
BerichtOnderwerp: Re: [Deputy Ceremony] New beginnings   [Deputy Ceremony] New beginnings Icon_minitimewo 31 jul 2019 - 15:56


Otterfreckle

She stared through the window at the stars
Otterpaw trapte wat verveeld tegen een steentje, deze volgend met haar ogen toen deze wegrolde. Een paar keer schudde ze met haar achterste, waarna ze op haar korte pootjes erop af rendde en erop dook, er een paar keer tegenaan trappelend met haar achterpootjes totdat beweging uit haar ooghoek haar aandacht trok. Oh! Stallionstar! De chocolate lynx poes keek op, geïnteresseerd met haar oortjes trekkend wat er nu weer verteld zou worden. Een nieuwe deputy? Ze schudde haar witte pels uit, stof verspreidend en wandelde toen in de richting van de ontmoetingsplek, eventjes langs haar vader heen strijkend en hem een spinnend kopje gevend voordat ze bij wat andere apprentices ging zitten.

Haar blauwe blik richtte zich nieuwsgierig omhoog naar de driekleurige clanleider toen deze begon te spreken. "Laat elke kat die oud genoeg is om zijn eigen prooi te vangen zich verzamelen onder de Tall Rock voor een Clanmeeting!" Hah! Dat had ze goed verwacht! Altijd als er een clanleider op de rots sprong gingen ze dat doen. Otter zat al klaar. "Het is tijd om een nieuwe Deputy aan te stellen voor WindClan" Voor een moment keek Otterpaw hoopvol, waarna ze zich besefte dat zij nevernooit nu deputy zou kunnen worden. Ze was nog een heel klein beetje te jong. Maar hey, een meisje kon dromen toch? Maar welke woorden zouden volgen waren zo onverwacht en tegelijkertijd zo logisch. "Ik zeg deze woorden voor StarClan, zodat de mijn keuze kunnen horen en goedkeuren. De nieuwe Deputy van WindClan zal Sabrefur zijn" Otterpaw zoog verbaast lucht naar binnen. "Gefeliciteerd Sabrefur" klonk er nog, waarna Otterpaw in gejuich losbarste. Haar vader was ook super! Hij zou de beste deputy zijn! "Gefeliciteerd pa- Sabrefur!" Miauwde ze luid vanaf haar plek, "Sabrefur! Sabrefur!" Ze bleef nog wel netjes op haar plek zitten, nog niet zijn plek op stuiterend al zou ze dat het liefste willen. Ze was benieuwd hoe haar vader ging reageren.[Deputy Ceremony] New beginnings IZVde4qT_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Pollenpuff
Member
[Deputy Ceremony] New beginnings DPKsfdL
Babs
146
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Pollenpuff
BerichtOnderwerp: Re: [Deputy Ceremony] New beginnings   [Deputy Ceremony] New beginnings Icon_minitimewo 31 jul 2019 - 17:16

Pollenpuff had op het moment maar vrij weinig te doen. Haar achterpoot maakte progressie qua genezing maar nog lang niet rap genoeg als het aan Pollen lag. Ze wilde zo graag weer dingen doen, weer rondrennen en jagen, maar als het aan de medicine cats lag bleef Pollen nog even nutteloos. Ugh. Ze haatte het. Maar elke keer dat ze weer begon met dingen doen overbelastte ze haar poot weer waardoor ze nog langer in de medicine cat den zat. Niet leuk voor haar en niet leuk voor de medicine cats, want Pollen werd er zeer onrustig van.

Gelukkig leek Stallionstar de nodige afleiding te willen bieden in deze miserabele momenten, want de kater sprong op de hoge rots om een aankondiging te doen. Kijk, vermaak, daar kon ze wat mee. Pollenpuff stond op en rekte zich kort uit, haar stramme spieren uitrekkende. Ze gaf haar witte borstvacht een paar vlugge likken, waarna ze naar de ontmoetingsplek liep. Een nieuwe deputy eh? Dat zou zij vast en zeker niet zijn dus Pollenpuff hield zich rustig. En ze had gelijk. Sabrefur werd de deputy en de kater hield een machtige speech over het weer groots maken van Windclan. Kijk, dat hadden ze nodig. Pollenpuff juichte mee met de rest van de clan en wierp hem een goedkeurende knik toe. Top.


[Deputy Ceremony] New beginnings NPemDCDb_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Burnetbliss
Member
[Deputy Ceremony] New beginnings XQXA7Xt
Sean
2114
Actief
Je remue le ciel, le jour, la nuit. Je danse avec le vent, la pluie.

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Burnetbliss
BerichtOnderwerp: Re: [Deputy Ceremony] New beginnings   [Deputy Ceremony] New beginnings Icon_minitimedo 1 aug 2019 - 14:46


Burnet wiebelde even met haar oortjes en kantelde haar kop wat op de woorden van hun gloednieuwe leader. Ze had een hekel aan hem, maar dit was nu eenmaal hoe het leven in elkaar zat. Ja, het was inderdaad tijd om een nieuwe deputy aan te stellen. Ze had geen al te hoge verwachtingen van de gevlekte kater... Nee, ze verwachtte er zowat niks van. Kort kantelde ze haar kopje wat en richtte ze haar ogen op de leader toen hij een naam uitsprak... Eh... Wie was dat? Sabrefur? Even vernauwde de jonge warrior haar ogen wat en tilde ze haar fijne pootje wat op, zodat ze deze een stevige lik kon geven. Toen een zwart-witte kater echter naar voren stapte en begon te spreken, hield ze haar lichaam even stil. Ze nam elk woord in zich op, tot hij klaar was. Hij leek capabel, meer capabel dan hun leader in ieder geval. Kort knikte ze even, meer voor zichzelf dan voor de ander rondom haar. Misschien konden ze hier wel iets meer. In ieder geval meer dan wat ze nu maar hadden.


If I could begin to be
half of what you think of me
I could even learn how to love
Terug naar boven Ga naar beneden
Crowcall
Member
[Deputy Ceremony] New beginnings Ngzy20
Floriske
2347
Actief
When you're broken
there's no assurance
you made a better place

CAT'S PROFILE
Age: 58 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: - (ooit Senior Tunneler van WindClan)
Crowcall
BerichtOnderwerp: Re: [Deputy Ceremony] New beginnings   [Deputy Ceremony] New beginnings Icon_minitimevr 2 aug 2019 - 16:47

Pas tegen het vallen van de avond kwam ze terug in het kamp, nog wat hinkend door haar pijnlijke schouder en met een vacht die nog naar as rook. Achter de doffe rouw in haar ogen brandde een vlam die feller was dan voorheen; een lichte verandering had in de zwarte kat plaatsgevonden.

Verandering was er ook in het WindClankamp geweest, en licht was deze niet.

Er hing een vreemde sfeer in het kamp en Crowcall vernauwde verbaasd haar ogen toen Stallionheart op de rots sprong die voor Oceanstar bestemd was. Kort daarna vlogen haar ogen wagenwijd open. Een nieuwe deputy? Wat?! Waar was Oceanstar? Wat was er met haar gebeurd? Had ze niet nog een stuk of zeven levens? Verbouwereerd en gedesoriënteerd keek Crowcall om zich heen. Stomgeslagen staarde ze naar Stallionheart - Stallionstar? - die de ceremonie verder afwikkelde, en haar blik gleed naar Sabrefur. Een onaangenaam gevoel maakte zich van haar meester terwijl ze naar de grofgebouwde, belittekende kater keek. Hij was een harde. Hij was een krijger. Hij had zijn partner verloren aan de oorlog met RiverClan en Crowcall had de indruk dat hij liever naar vergelding dan naar vrede zocht. Sterker en groter. Het waren krachtige woorden en Crowcall zag dat het indruk maakte op veel van haar clangenoten. Ze zag goedkeuring. Ze zag vastberadenheid. Ze voelde onheil. Ze kon het niet in zichzelf opbrengen om mee te juichen met de rest.

- note: Crow is een hele dag+nacht weggeweest en heeft dan ook niets van Oceans dood meegekregen


And it hurts and I'm lonely
And I should never have tried
And I missed you tonight
So it's time to leave
You see it meant everything to me


Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: [Deputy Ceremony] New beginnings   [Deputy Ceremony] New beginnings Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[Deputy Ceremony] New beginnings
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: