Empty minded 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15°C 0°C
De temperatuur komt niet meer boven 0. De wereld wordt wit en het vriest 's nachts flink. De prooi is schaars en ook de rivier is dicht gevroren. Een witte deken verdrijft de regen en de wind. Het is koud, maar wel vaak helder en windstil.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Empty minded

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Chawl
Member
Empty minded BrokenNaiveEyelashpitviper-size_restricted
Julia
1889
Actief
I needed some space to lay myself out, so that I could decide which pieces I wanted to pick up

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Chawl
BerichtOnderwerp: Empty minded   Empty minded Icon_minitimedo 1 aug 2019 - 11:39

De grote gitzwarte kater klom over de rotsen. Hij moest even uit de buurt van alle drama, even weg bij Cobra. Weg bij Shallow. Gewoon even zijn gedachten op een rijtje zetten. Dus had hij er voor gekozen om dan maar de Highstones op te lopen. Een grotere kans om een Clankat tegen te komen, of een irritante Rogue, maar het was in ieder geval een flink stuk bij de Elite vandaan. Zijn spierbundel zorgde ervoor dat hij er weinig moeite mee had om omhoog te komen en zijn balans die hij opgebouwd had door altijd in bomen en boven op twolegnesten te zitten zorgde ervoor dat hij niet weer net zo hard naar beneden kukelde. Het ging prima en het maakte zijn kop leeg, perfect. De blik in zijn tweegekleurde ogen begon steeds meer emotie kwijt te raken. Hij had het zelf niet eens door dat hij steeds meer op zijn vader begon te lijken, dat hij zichzelf steeds meer afsloot van alles wat er om hem heen gebeurde op emotioneel gebied. Het interesseerde hem ook niet meer als hij dood zou gaan, dan was dat maar zo, iedereen verried hem toch waar hij bijstond. Hij verried zelfs zichzelf. Het boeide hem allemaal niet meer. Liet het maar komen.

[First @Jackdaw]


Empty minded 85A0ca8T_oEmpty minded V4s23EcO_oEmpty minded FTbtNyE2_oEmpty minded FTbtNyE2_oEmpty minded PF71KdU0_oEmpty minded JeyKDma8_oEmpty minded GPr1M0jZ_o
Judge me
Empty minded NJ8wT66H_o
by the cats I avoid

[Low posting account]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jackdaw
Member
Empty minded Kauwtje_zwartwit_350

Kip
324
Actief
»"So, what would you little maniacs like to do first?"«

CAT'S PROFILE
Age: ♠ 23 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Jackdaw
BerichtOnderwerp: Re: Empty minded   Empty minded Icon_minitimedi 3 sep 2019 - 20:50

Vreemd, hoe de jaren je toch konden veranderen. Het leek slechts gisteren dat hij gezellig met Chawl in één nest had lopen stoeien, lachend om alles en om niets, zorgeloos als twee jonge katten moesten zijn. Nu waren ze opeens geen Young-ones meer, hadden ze beiden bloed aan hun klauwen en waren hun ouders inmiddels niets meer dan rottend vlees, botten en wormen onder de grond. Maar het ergste was nog wel dat wanneer hij in de tweekleurige ogen van Chawl keek, hij zijn broertje daar niet meer zag, maar zijn vader. "Ah! Dus jij laat je kop ook weer eens zien," klonk er sarcastisch en lichtelijk bitter van zijn kant toen hij zijn broer over de rotsen had zien aankomen. Ook hij had hier toevlucht gezocht, net als Chawl ongetwijfeld. Waren er toch nog dingen waar ze het zelfde over dachten, heh. Zijn ogen keken lichtelijk geërgerd naar zijn broer, terwijl het puntje van zijn staart op de koude stenen sloeg. Het zat hem dwars dat zijn broertje zo boos op hem was geworden toen hij perrongelijk baby's had gemaakt, hem had verteld dat hij zijn problemen onder ogen moest komen en er mee moest dealen. Maar wie was het nou, die na de dood van hun ouders, de overname door hun rotzak van een broer Cobra en de verbanning van hun vader figuur Shark met zijn staart tussen de poten het rogue gebied in was getrokken? Juist, Chawl. Of tenminste, zo zag Jackdaw het.


"It was a slight on my honor, so he deserved it,"
Empty minded Jack_os
"But we're talking about the most brilliant mind this world's ever seen!"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Empty minded
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Highstones-
Ga naar: