Cycle repeated 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 Cycle repeated

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Sabrefur
StarClan
Cycle repeated DPKsfdL
Lianne
115
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: 63 moons †
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Sabrefur
BerichtOnderwerp: Cycle repeated   Cycle repeated Icon_minitimedo 1 aug 2019 - 12:22

SABREFUR
Abrupt werd de grote tom wakker. Zijn oog knipperde tegen het licht wat er in scheen en hij zich nors van het licht af draaide. Herinneringen aan gister begonnen terug te komen. Oh ja, hij was nu deputy. Terwijl zijn oog begon te wennen aan de duisternis werd Sabrefur zich ervan bewust dat Lightdove niet naast hem lag. Hij staarde uitdrukkingsloos naar haar lege plek in zijn nest. Het was moeilijk voor hem om er aan te wennen. Ze hadden bijna elke nacht samen geslapen sinds hij 14 manen oud was en ze mates waren geworden. Elke dag verwachtte hij wakker te worden met haar geur in zijn neus. Haar geur was echter bijna zo goed als helemaal verdwenen uit het nest. Sabrefur duwde zich overeind en liet zijn nest achter zich. Misschien moest hij maar een nieuwe plek zoeken. Hij dacht te veel aan haar op deze manier.

Sabrefur was nog niet helemaal buiten de den gestapt toen iets kleins en zwarts tegen hem aan tikte. Zijn oog ging naar beneden en hij zag dat Annuletkit tegen hem aan gebotst was. "Kijk uit je doppen, knul." Bromde hij nijdig. Nu was het geen goed moment om hem tegen het lijf te lopen. Letterlijk.

TAG annuletkit
MONTY


Cycle repeated Wg7c5f9Y_o
My heart's an artifice, a decoy soul
Who knew the emptiness could be so cold?
I've lost the parts of me that make me whole
I am the darkness, I'm a monster
Terug naar boven Ga naar beneden
Annuletpaw
Member
Cycle repeated DPKsfdL
Bunny
55
Actief
Het leven is rot.

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Tunneler Apprentice
Annuletpaw
BerichtOnderwerp: Re: Cycle repeated   Cycle repeated Icon_minitimema 12 aug 2019 - 17:26


Dik tegen zijn goesting sjokte Annuletkit aan een slangengangetje door het camp. Hij was ongeveer een staartlengte van de nursery vandaan geraakt tot nu toe, al was hij best al even bezig. Het was dat één of andere onnozele apprentice hem in de gaten moest houden, of hij had al lang opgegeven; maar de laatste keer dat hij dat deed, had de apprentice hem lastiggevallen tot hij weer verder ging. De zwarte kitten snapte het punt niet. Wat voor nut had het dat hij hier mankend op drie poten en trager dan een boom vooruit ging? Helemaal niets. Hij zou toch terug moeten. In zijn gedachten had hij niet opgemerkt dat plots iemand een poot récht voor zijn snuit gezet had, waardoor hij ertegen botste en met een plofje op zijn gat viel. Hij was al niet zo stabiel, wat met zijn missende poot enzo, en dan lieten ze hem nog ineens schrikken. Niet dat dat echt opviel aan zijn snuitje, al gloeide hij van schaamte onder zijn donkere vacht. Zie, dit was waarom hij niet bewoog. Dan deed hij uiteindelijk toch domme, schaamtelijke dingen. Er was al weer eens bewezen hoe nutteloos hij maar was. Gewoon lopen was te veel gevraagd. Ze zouden er beter aan doen door hem gewoon gerust te laten. Annuletkit gaf geen enkele reactie op de warrior die nijdig tegen hem bromde. De nijdige toon was hem niet vreemd; hij leek het uit te lokken van de meeste katten. Het was normaal. Hij had geleerd dat niet reageren meestal de beste optie was.


Cycle repeated SxwlAO
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Cycle repeated
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: