Spider-web 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Spider-web

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Sabrefur
StarClan
Spider-web DPKsfdL
Lianne
115
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: 63 moons †
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Sabrefur
BerichtOnderwerp: Spider-web   Spider-web Icon_minitimedo 1 aug 2019 - 13:45

SABREFUR
Sabrefur zijn ogen waren gericht op een ongebruikelijk groot achtpotig wezen dat zijn web gespannen had recht voor de ingang van de tunnel. De tunnel in kwestie leidde naar een vrij belangrijke gang die uitkwam op een van de grotten waar een deel van de clan katten hun botten waren neergelegd. Hij wist niet precies waarom maar op dat moment herinnerde hij zich een conversatie die hij had opgevangen afgelopen nacht. Schijnbaar had een snotaap een spinnen collectie aangelegd- of in ieder geval een soort voorliefde voor de beestjes. Normaal zou hij het beest een achteloze tik hebben gegeven maar hey, amuseer hem. Dus begon Sabrefur behoedzaam met zijn poot het spinnenweb neer te halen en er om te wikkelen. Onhandig met zijn tanden pakte hij het spinnerag, uiterst voorzichtig om het niet te scheuren. Tenslotte nam hij de spin ook mee die nogal boos met zijn poten sloeg en aan één draadje uit zijn bek hing. Met een zucht keerde hij om en draafde hij terug naar het kamp. Hij liep regelrecht de den in. Hij gaf Dewpaw een knik toen hij haar zag liggen in haar nest maar liep door tot de berg medicijnen die netjes opgestapeld lagen, om vervolgens het spinnenrag neer te leggen. Hij pakte de spin voorzichtig op aan een van zijn draden en droeg het beestje naar de gewonde Dewpaw. Hij wierp even een schuwe blik om zich heen om te controleren of niemand hem zag, voordat hij zich voorover boog. "Hier, zodat je sneller opknapt." Bromde hij terwijl hij de spin los liet in Dewpaw haar nest. Hij zou het nooit tegen iemand zeggen maar Dewpaw die gewond was geraakt deed hem denken aan zijn eigen dochter. Dewpaw was een domme dwaas geweest om de grens over te gaan en als hij de kans kreeg zou hij haar daar in de toekomst nog voor straffen. Maar voor nu..

TAG dewpaw
MONTY


Spider-web Wg7c5f9Y_o
My heart's an artifice, a decoy soul
Who knew the emptiness could be so cold?
I've lost the parts of me that make me whole
I am the darkness, I'm a monster
Terug naar boven Ga naar beneden
Dewberry
StarClan
Spider-web Dewpaw
dodo
443
Actief
we never bury the dead, not really, we take them with us.
It is the price of living

CAT'S PROFILE
Age: ➤ † 16 moons †
Gender: She-cat ♀
Rank:
Dewberry
BerichtOnderwerp: Re: Spider-web   Spider-web Icon_minitimevr 2 aug 2019 - 13:36


Ze had Staionstar gevraagd om voor haar spinnen te zorgen, maar liever deed ze het allemaal gewoon zelf. Zelf de vliegjes vangen en er zelf voor zorgen dat ze genoeg te eten kregen. Met een zucht lag ze languit op haar linkerzij in het nest. Haar rechterheup was door de bloodclanner verwond en haar linkeroog dus had ze besloten om hierop te gaan liggen, haar heup moest het meeste helen. De wond bovenop haar kop begon al redelijk goed te helen, maar haar spieren waren langzaam maar zeker steeds meer af te nemen in die korte periode dat ze er nu lag. Sabrefur kwam de medicine cat den binnen en verbaasd knikte ze terug naar hem toen ze haar kop optilde. ”Hier, zodat je sneller opknapt.” Verbaasd keek ze de deputy aan waarna ze haar blik liet afglijden naar de spin die zojuist in haar nest was geplaatst. ”Dank u?” Vroeg ze twijfelend terwijl de spin op haar staart klom en keek hem weer aan. ”Waarom- uh...” met haar oortje gebaarde ze naar de spin om hem te vragen waarom hij die echt had gegeven, maar ze durfde het niet.


dewberry currently owns 5 little stars
dewberry
she was a giver
always poured, too much of love
never realized watering a rock
doesn't make it soft
Terug naar boven Ga naar beneden
Sabrefur
StarClan
Spider-web DPKsfdL
Lianne
115
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: 63 moons †
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Sabrefur
BerichtOnderwerp: Re: Spider-web   Spider-web Icon_minitimedi 6 aug 2019 - 13:16

Sabrefur keek neer op Dewpaw die daar zo ongemakkelijk in haar nest lag. De wonden die ze had opgelopen moesten pijn doen. Hij vond dat maar niets dat Bloodclan zo dichtbij kwam en het flikte om een apprentice aan te vallen. "Ik wilde even controleren hoe het met je herstel gaat," Bromde hij met een korte tik van zijn staart. "Helen je wonden goed?" Hij schoot haar een verwachtingsvolle blik. Het rook zoet in de medicine den. Een mengeling van zachte kruiden en andere geuren. Elke keer als hij hier was dacht hij weer aan Lightdove. Hoe ze hier gestorven was. Sabrefur trok zichzelf weer terug naar de realiteit. Geen tijd om daar nu over na te denken, kerel.


Spider-web Wg7c5f9Y_o
My heart's an artifice, a decoy soul
Who knew the emptiness could be so cold?
I've lost the parts of me that make me whole
I am the darkness, I'm a monster
Terug naar boven Ga naar beneden
Peppermint
Medicine cat
Spider-web 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2810
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: Re: Spider-web   Spider-web Icon_minitimema 12 aug 2019 - 21:06
Ineens begint de lucht te betrekken.. Zou het gaan regenen? Of erger?
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Spider-web   Spider-web Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Spider-web
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: