Like a new breeze 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Like a new breeze

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Oceansong
Member
Like a new breeze DPKsfdL
Butter
171
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 17 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Tunneler Apprentice
Oceansong
BerichtOnderwerp: Like a new breeze   Like a new breeze Icon_minitimezo 4 aug 2019 - 14:22

hear me sing
with the voices of the sea
The sea is emotion incarnate. It loves, hates, and weeps. It defies all attempts to capture it with words and rejects all shackles.
Oceankit verveelde zich, ze had al voldoende gegeten, geslapen en het mosnest verkend. Kortom, het was tijd voor actie. De jonge kitten had haar kop op haar kleine voorpootjes gelegd terwijl ze haar blauwe ogen op een van de takjes in het mos richtte. Iemand had niet door gehad dat tijdens het brengen van het mos, takjes waren meegekomen; echter prikten ze niet in haar vacht zoals scherpe dingen zoals stenen zouden doen. De jonge kitten draaide haar kop voorzichtig naar haar broer toe terwijl ze onhandig overeind kwam en een wankel stapje probeerde te zetten. "Owie!" Klonk er terwijl ze zijn aandacht probeerde te trekken. Wellicht dat hij zijn zusje wel wilde vermaken...
NOTES:none
TAGS:Oleanderkit


Like a new breeze MwMYm1d
Terug naar boven Ga naar beneden
Oleanderpaw
Member
Like a new breeze Giphy
It’s ya BOI
22
Actief
I'm like a child in a sty
I play with vile
I burn you right out, I burned your bible

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Oleanderpaw
BerichtOnderwerp: Re: Like a new breeze   Like a new breeze Icon_minitimema 19 aug 2019 - 21:00

Like a new breeze D426skz-14c53544-6e11-4698-b08e-b93f9b177fec.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcL2M3ZmI4N2EwLTA5NWQtNGQwMC1iYmE3LTYzNjZiOWM1YjAwY1wvZDQyNnNrei0xNGM1MzU0NC02ZTExLTQ2OTgtYjA4ZS1iOTNmOWIxNzdmZWMucG5nIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0

Oh oh oh! Wat was het leven van een kitten toch ook verschrikkelijk saai. Oleander zuchtte geërgerd omdat hij eigenlijk een dutje moest doen, maar daar had hij dus absoluut geen zin in. Net nog had hij op z'n kop gekregen van een queen toen hij een nest had proberen te stelen, dus nu moest hij plots heel rustig aan doen en braaf zijn, gadverdamme. Gelukkig kon hij nog altijd vermaak uit een andere hoek halen, zoals zijn lieftallige zusje! "Owie!" begroette zijn zusje hem en stapte wankel op hem af. Oleanderkit kwam overeind en gaf zijn wankele zusje plagend een duw. Niet hard, natuurlijk, maar hopelijk hard genoeg om haar omver te duwen. Lachend stapte hij op haar af en ging bovenop haar liggen, plagend zijn tong naar hem uitstekend. "Ocean!" piepte hij vrolijk naar zijn zusje. Natuurlijk vond hij haar wel lief! Hij plaagde alleen maar een beetje, hoor.
Like a new breeze Db1e4cw-a4bb4fc3-4cf8-495e-9498-c1b631503acd.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcL2MxZjUxYTg3LWQ0YWQtNDc5Ny1iZjNmLTI4N2ZlYjcwZDE2NVwvZGIxZTRjdy1hNGJiNGZjMy00Y2Y4LTQ5NWUtOTQ5OC1jMWI2MzE1MDNhY2QucG5nIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0


Like a new breeze Oleander2
Terug naar boven Ga naar beneden
Oceansong
Member
Like a new breeze DPKsfdL
Butter
171
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 17 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Tunneler Apprentice
Oceansong
BerichtOnderwerp: Re: Like a new breeze   Like a new breeze Icon_minitimezo 25 aug 2019 - 19:21

hear me sing
with the voices of the sea
The sea is emotion incarnate. It loves, hates, and weeps. It defies all attempts to capture it with words and rejects all shackles.
Oceankit leek niet de enige te zijn die zich verveelde, haar broer Oleanderkit was ook wakker en staarde wat voor zich uit. Oorspronkelijk zouden de twee moeten slapen, maar ze had nog teveel energie opgekropt. Wellicht omdat ze de rest van de dag al weinig had gedaan en voornamelijk had gegeten en geslapen. Het dutje zat er voor haar al op, wat betekende dat ze haar broer lastig viel of een poging deed tot. Wankel probeerde ze op hem af te stappen, immers lag hij aan de andere kant van het nest dan waar zijzelf had gelegen. De kater was wat sterker dan zijzelf waardoor hij al iets makkelijker overeind kwam en haar een plagerige duw gaf. Het was dan ook geen wonder dat ze omviel en naast hem neer plofte in het zachte nest. Lachend stapte hij op haar af voordat hij op haar kleinere lichaam klom waardoor een zachte piep haar mond verliet. Wat hadden de andere kittens met klimmen? "Ocean!" Piepte hij waardoor ze hem met grote ogen aan staarde. Ook hallo, broer. De kitten probeerde zich om te laten vallen, de andere kant op zodat ze op hem kwam te liggen; maar hij was te groot en te zwaar. Ze pufte zachtjes voordat ze haar poten om hem heem probeerde te slaan. Niet eerlijk!
NOTES:none
TAGS:Oleanderkit


Like a new breeze MwMYm1d
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Like a new breeze
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: