Frigidus 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Frigidus

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Soundpaw*
Member
Frigidus Tumblr_pnnipzB4Ib1y72wcko1_400
Elfje
163
Actief
I'm special

CAT'S PROFILE
Age: 7 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Soundpaw*
BerichtOnderwerp: Frigidus   Frigidus Icon_minitimema 12 aug 2019 - 21:02

Ze was meegetrokken door een paar andere kittens om te spelen, maar echt meedoen deed ze niet. Ze waren ouder dan haar en waren bezig met schijngevechten, maar ze waren veel te ruw voor haar zin. Toch, Soundkit wilder er niets van zeggen, bang dat ze het spelletje zou verpesten en ze waren al zo lief geweest om haar te vragen mee te doen. Het zou dan toch niet aardig zijn van haar om te vragen dat ze alles voor haar gingen veranderen. En dus was ze een beetje aan de kant gaan zitten. Niet te ver voor de anderen om te denken dat ze ze verlaten had, maar ook niet dichtbij genoeg om in het geravot te worden betrokken. Echter bleek het dat ze nog niet helemaal veilig was, want voor ze het wist kwamen er twee van de oudere kittens op haar afgedonderd, compleet onbewust dat zij in het pad van hun gestoei zat. Haar blauwe oogjes werden wijd en net op het nippertje sprong ze nog uit de weg. Het enigste probleem was dat ze daardoor tegen iemand anders aanknalde. "Oef," mompelde ze. Al gauw krabbelde Soundkit overeind en zorgde voor minstens een staartlengte tussen haar en degene die ze perongelijk aangevallen had. "Sorry, dat was niet de bedoeling!," vertelde ze gauw, haar oogjes nog steeds groot en rond.


+ChillykitFrigidus White_11
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Frigidus
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: