Stupid slope 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Stupid slope

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Silverwish
Member
Stupid slope YCOZmau
Camilla
894
Actief
and so the adventure begins

CAT'S PROFILE
Age: 28 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Silverwish
BerichtOnderwerp: Stupid slope   Stupid slope Icon_minitimezo 18 aug 2019 - 16:27


  Ze wist dat ze dicht bij Fourtrees was, maar zo dichtbij had ze niet op gerekend. Na haar mislukte sprong die de prooi alleen maar wegjoeg rolde ze van de helling af, de open plek van Fourtrees op.
  'Au, au, au,' klonk het terwijl ze naar beneden rolde. Een beledigd pufje kwam uit haar bekje, want ja, die helling had haar behoorlijk beledigd. Zomaar daar zijn uit het niets, nee dat was niet aardig geweest.
  Silverpaw checkte haar lichaam even op kleine wondjes, maar verder dan een paar grassprietjes en blaadjes was ze ongedeerd. Ze ging zitten en begon zichzelf te ontdoen van dat alles. Terwijl ze zo bezig was merkte ze niet hoe iemand anders zich ook op de open plek bevond.

+ Honeypaw
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Stupid slope
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: