Misstep 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Misstep

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Falconstrike
Member
Misstep SCwUkVM
Bo~
1220
Actief
If it's me, it'll be okay

CAT'S PROFILE
Age: Twentyfive moons ღ
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moorrunner
Falconstrike
BerichtOnderwerp: Misstep   Misstep Icon_minitimezo 18 aug 2019 - 19:19

Met grote ogen lag hij laag bij de grond. Ieder klein beweginkje in de gaten houdend. Zijn lichaam compleet stil, het was bijna alsof hij een standbeeld was op dit punt. Toen er een lichte beweging was bewoog hij zijn pootje iets naar voren, een beetje dichterbij. Iets meer, dan zou hij het kunnen pakken... Toen de konijn stopte stopte zijn eigen pootje dan ook meteen, hangende in de lucht. Geduld. Geduld. Aaaah hij kon zijn poot niet langer in de lucht houden! Het maakte nou net het geluidje waardoor de konijn weg schoot en Falcon in de achtervolging ging. Hij sprintte naar voren, proberende om het konijn toch nog tussen zijn kaken of poten te krijgen. Het ding was snel, maar hij probeerde door middel van afsnijden het ding te krijgen. Dat was, tot hij slidend tot stilstand kwam omdat het konijn precies over de grens van Shadowclan kwam en daar verdween in de bosjes. Hijgend keek hij het ding na, waarna hij beteuterd zijn oortjes liet hangen. Hij wilde juist aan Burnetbliss en mama laten zien hoe goed hij het had gedaan in zijn eentje! Hijgend liet hij zijn staart ook zakken. Hij was echt teleurgesteld. En het ging juist zo goed! Damn it.

+ Darkpath
Terug naar boven Ga naar beneden
Darkpath
Member
Misstep OJnoJDB
Quinty
25
Actief
"We will burn together!"

CAT'S PROFILE
Age: 17 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Darkpath
BerichtOnderwerp: Re: Misstep   Misstep Icon_minitimema 26 aug 2019 - 20:34

Zijn poten racete over de grond heen, terwijl hij achter het konijn aan ging. Het dier dacht snel te zijn, en slim, door een plotselinge bocht te maken, maar de zwarte kater liet zich niet snel gewonnen geven. Hij maakte een scherpe beweging met zijn lichaam en wist het konijn net niet bij z'n pluizige staartje te pakken te krijgen. Vervloekte beesten ook. Zijn bleke ogen waren gefocust op het pluizige uiteinde van het konijn. Zo erg zelfs dat hij niet eens door had dat hij zo dicht bij de grenzen aan het jagen was. Een diepe grom was te horen van de kater, terwijl hij de staart van het konijn te pakken kreeg en vol in de remmen ging. Hij voelde zijn poten, en rook aan de lucht om hem heen, dat hij al remmend over de grens met Shadowclan heen gleed. Maar, het konijn dat spartelend een poging deed om uit zijn kaken te komen, was gevangen op Windclan gebied. Niemand die hem daar iets over zou kunnen zeggen. Met een snelle beet in de nek zorgde hij ervoor dat het konijn stopte met spartelen en draaide zich om. Darkpath liep de grens over terug naar Windclan, waar hij, natuurlijk, een apprentice tegen kwam. Zijn bleke groene ogen keken koud naar de apprentice. "Fwalcwonpwaw," miauwde hij alleen maar op een konijn in zijn bek.
Terug naar boven Ga naar beneden
Falconstrike
Member
Misstep SCwUkVM
Bo~
1220
Actief
If it's me, it'll be okay

CAT'S PROFILE
Age: Twentyfive moons ღ
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moorrunner
Falconstrike
BerichtOnderwerp: Re: Misstep   Misstep Icon_minitimedi 27 aug 2019 - 15:36

Hij zag het in zijn ooghoeken, deze verdomde konijnen leken het gewoon te weten waar de warriors van windclan op zouden houden met achterna rennen. Het enige verschil tussen de warrior die wel de konijn ving en hij niet, was dat de warrior net over de grens heen gleed. Falcon keek even ietwat om zich heen, kijkende of er geen Shadowclan warrior of iets aan kwam die meteen dacht om de prooi van hem te stelen. Hij had nog niet vaak met de zwarte warrior gepraat, maar het was alleen maar goed dat hij de namen leerde van de katten die hij zag. "Fwalcwonpwaw" klonk er, terwijl de groene ogen koud naar hem keken. De warrior ging toch niet gemeen zijn tegen hem? Omdat hij zijn prooi niet had kunnen vangen? "Goedemiddag Darkpath!" probeerde hij nog enthousiast tegen de kater te zeggen, beetje proberende om het konijn die hij zojuist had laten gaan te vergeten. Hij kon er nu niks meer aan doen. "Gefeliciteerd met je vangst!" sprak hij met een brede glimlach tegen de kater. Hij had hem wel te pakken kunnen krijgen, iets wat hij niet voor elkaar had gekregen, helaas. Hij wou dat hij zo goed kon jagen! Al had hij het volste vertrouwen er in dat Burnetbliss hem goed zou leren jagen, zodat hij ook konijnen terug zou kunnen brengen voor de clan. Daar was hij zeker niet bang voor! Maar dat nam niet weg dat hij er dit keer dichtbij was geweest.. En dat hij daar wel een beetje van baalde.
Terug naar boven Ga naar beneden
Darkpath
Member
Misstep OJnoJDB
Quinty
25
Actief
"We will burn together!"

CAT'S PROFILE
Age: 17 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Darkpath
BerichtOnderwerp: Re: Misstep   Misstep Icon_minitimedi 3 sep 2019 - 21:35


De kleine rossige apprentice sprak hem aan, hij had het waarschijnlijk zelf uitgelokt door hem eerst aan te spreken, dus kon hij er nu niets over zeggen. Zijn oortjes schoten naar achter toe, toen hij iets over de grens dacht te horen, maar het was zijn verbeelding die parten met hem speelde, alweer. De zwarte kater ging zitten en legde het konijn voor zijn poten heen. "Dank je," sprak hij rustig, koud, toen de apprentice hem feliciteerde met zijn prooi. Er werd niets gezegd over het feit dat hij over de grens heen was geweest en dat het nogal dubieus of hij daar wel of niet aan het jagen was. Zolang de jonge Falconpaw daar niets over zou zeggen, zou hij veilig zijn. Niet dat hij technisch gezien iets had misdaan, maar het hele debacle van Ivoryrose, die nu aan het rond strooien was dat ze zwanger was van zijn kittens, probeerde hij voor eventjes binnen de regeltjes te leven. Voor nu was het noodzakelijk dat hij geen ogen op zich zou krijgen, niet meer dan normaal tenminste. "Ik kwam jouw konijn tegen net, neem anders deze maar mee," sprak hij rustig. Hij gooide het konijn in de richting van de apprentice. "I'll keep shut about it." Vervolgde hij daarna. "Zolang jij niets zegt over dat je me van achter Shadowclans grenzen zag komen," dacht hij er in stilte achteraan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Falconstrike
Member
Misstep SCwUkVM
Bo~
1220
Actief
If it's me, it'll be okay

CAT'S PROFILE
Age: Twentyfive moons ღ
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moorrunner
Falconstrike
BerichtOnderwerp: Re: Misstep   Misstep Icon_minitimewo 4 sep 2019 - 15:34

Toen de oren van de kater naar achteren schoten twijfelde hij even. Was de kater niet blij met zijn compliment?? Hij wilde hem echt alleen maar een complimentje geven hoor! Of was het een belediging omdat een apprentice het compliment gaf?? Maar dat bedoelde hij echt niet hoor! Het enigste wat hij wilde was om de kater een compliment te geven. Niets meer, niets minder. Echt waar. De zwarte kater voor hem ging zitten en legde het konijn voor zich neer. "Dank je," klonk er rustig, maar koeltjes van de kater af. Oh nee, hij had het verpest niet waar! "Ik kwam jouw konijn tegen net, neem anders deze maar mee," klonk er rustig van de kater af, waarna het konijn naar hem toe werd gegooid en Falcon hem verbaasd aan keek. Meende hij het nou?? Maar..? "I'll keep shut about it." klonk er vervolgens van de kater af, waarop Falcon even twijfelend naar de zwarte kater keek. Maar waarom? Hij schudde uiteindelijk zijn hoofdje en voorzichtig schoof hij het konijn met zijn snuit terug naar de kater. "Dat hoeft niet Darkpath! Echt niet!" Hij wilde zelf een keer zijn eigen prooi naar het kamp brengen. Zijn eerste prooi zou speciaal zijn! "Maar.. uhm.. Zou u me misschien tips kunnen geven? Over het jagen?" vroeg hij voorzichtig aan de gitzwarte kater, terwijl hij ietwat nerveus zijn oortjes draaide. Hij wilde ook net zo goed leren jagen!
Terug naar boven Ga naar beneden
Darkpath
Member
Misstep OJnoJDB
Quinty
25
Actief
"We will burn together!"

CAT'S PROFILE
Age: 17 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Darkpath
BerichtOnderwerp: Re: Misstep   Misstep Icon_minitimewo 4 sep 2019 - 22:37


DARKPATH

WE WILL BURN TOGETHER!

Oh Starclan, de puurheid van een apprentice. Niet te geloven dat zijn vader had gehoopt dat hij ook zo zou worden. Aan de andere kant, misschien ook niet. Immers had zijn vader hem bijna gedrillt tot wat hij nu was, de perfecte bodyguard. Dan wel voor een kater die het niet zo zeer nodig had en waarschijnlijk niet eens afwist van zijn taken, maar dat maakte niet uit. Hij zou Sabrefur er nog wel eens over aanspreken, uiteindelijk. Voor nu moest hij zich richten op de apprentice voor hem, die zo te zien geen zin had om de prooi aan te nemen. Aan de andere kant leek het er ook niet op dat hij iets kwaads in de zin had, dus de kans was klein dat Stallionstar of zijn deputy er iets over te horen zouden krijgen. Dus dat zou wel goed moeten zitten. Hij haalde zijn schouders op en liep naar Falconpaw toe om het konijn weer op te pakken. Het was pas op dat moment dat de vraag tot hem doordrong, tips om beter te kunnen jagen hè. "Waar denk je dat je fouten liggen," miauwde hij kalmpjes toen het konijn weer had neergelegd. "Zolang je niet weet waar je eigen fouten liggen, kan je ze ook niet verbeteren." Levenslessen, hij was er niet goed in, maar een paar waren blijven hangen. Dit was een van die lessen.

@Falconpaw | Getting out of character, oops

Terug naar boven Ga naar beneden
Falconstrike
Member
Misstep SCwUkVM
Bo~
1220
Actief
If it's me, it'll be okay

CAT'S PROFILE
Age: Twentyfive moons ღ
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moorrunner
Falconstrike
BerichtOnderwerp: Re: Misstep   Misstep Icon_minitimedo 5 sep 2019 - 20:44

Hij snapte nog veel niet van de andere katten, dat wist hij ook wel. Hij snapte sommige regels nog niet goed en wist dat hij ze soms overtrad, maar niet expres hoor! Niet altijd tenminste. Hij vond het gewoon apart dat hij niet.. Niet vrienden in andere clans mocht hebben. Sommige katten waren echt heel erg aardig! Zoals Pepperpaw! Anderen waren weer heel erg eng, zoals Brimpaw.. En zo snapte hij ook niet waarom deze kater voor hem het konijn aan hem had aangeboden! Maar toen hij om tips vroeg leek de kater het eerst zowat eruit te gooien, ene oor in andere oor eruit. Maar toen de kater voor zijn neus stond leek er toch een antwoord te komen! "Waar denk je dat je fouten liggen," klonk er van de kater af toen hij het konijn weer had neergelegd. Hij glimlachte even dankbaar naar de kater dat hij uberhaupt al erover na dacht om hem te helpen! "Zolang je niet weet waar je eigen fouten liggen, kan je ze ook niet verbeteren." Hij knikte even. Hij dacht het te weten tenminste! "Als ik sluip. Net voordat ik de aanval in zet! Voor de één of andere reden horen ze me iedere keer!" sprak hij tegen de kater. Oh wat fijn dat er altijd genoeg warriors waren die hem konden helpen met zijn probleem! Hij wilde niet achterlopen op de rest! "Weet u.. weet u wat ik daarmee kan doen?" vroeg hij ietwat zachter aan de kater.
Terug naar boven Ga naar beneden
Darkpath
Member
Misstep OJnoJDB
Quinty
25
Actief
"We will burn together!"

CAT'S PROFILE
Age: 17 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Darkpath
BerichtOnderwerp: Re: Misstep   Misstep Icon_minitimedi 1 okt 2019 - 14:33


DARKPATH

WE WILL BURN TOGETHER!

En zo zat hij vast in deze situatie. Hij had gewoon zijn mond moeten houden, maar op een of andere manier was dat ook weer niet gelukt. Maar goed, zo zou Falconpaw waarschijnlijk niet door vertellen dat hij zijn prooi uit de adnere clans had gevist. Dus hij kon het zien als repaying a debt. Hij luisterde naar wat de apprentice te vertellen had en probeerde een mental image te maken van wat er precies fout ging. Hij had het erover dat de prooi hem altijd door leek te hebben. Dat kon aan meerdere factoren liggen, dus hij had iets meer informatie nodig. Een kleine glimlach verscheen op zijn gezicht toen de apprentice vroeg of hij wist wat Falconpaw er tegen kon doen. "Er zijn meerdere dingen waardoor de prooi je door kan hebben. Je kan verkeerd in de wind staan, waardoor ze je ruiken. Je kan je gewicht niet goed genoeg verplaatsen, waardoor ze je voelen aankomen." Hij liet zijn koude blik over het territorium heen gaan terwijl hij nadacht over wat er nog meer gebeurt kon zijn. "Laat me je aanvalshouding eens zien."


Terug naar boven Ga naar beneden
Falconstrike
Member
Misstep SCwUkVM
Bo~
1220
Actief
If it's me, it'll be okay

CAT'S PROFILE
Age: Twentyfive moons ღ
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moorrunner
Falconstrike
BerichtOnderwerp: Re: Misstep   Misstep Icon_minitimema 7 okt 2019 - 16:38

Een kleine glimlach kwam op het gezicht van de kater toen hij zijn situatie uitlegde. Was het bespottelijk hoe hij jaagde misschien?? Hij hoopte niet dat de kater het heel grappig vond, want heel grappig was het eigenlijk niet!! Want hij was er klaar voor, klaar om zijn eigen prooi te gaan vangen. "Er zijn meerdere dingen waardoor de prooi je door kan hebben. Je kan verkeerd in de wind staan, waardoor ze je ruiken. Je kan je gewicht niet goed genoeg verplaatsen, waardoor ze je voelen aankomen." De ogen van de kater gingen over het territorium heen, maar hijzelf was gewoon nog druk bezig met het verwerken van de informatie. Het meeste wist hij al wel, maar alles wat nieuw was zou hij meteen opslaan en verwerken in dat hoofdje van hem. Alleen zo kon hij een goede warrior worden toch? "Laat me je aanvalshouding eens zien." klonk er vervolgens, waarop hij even verbaasd knipperde, maar vervolgens knikte en zich liet zakken op zijn poten. Hij ging ervan uit dat hij met aanvalshouding het aanvallen van een prooi en niet een andere kat. Hij had zijn voorpoten precies onder zijn schouders, zijn achterpoten zo goed als gekruist staan als je vooruit keek, zodat hij makkelijk op de plekken van zijn voorpoten kon zetten. Wat hij echter niet door had was dat zijn kont relatief nog wat hoger stond dan de rest van zijn lichaam, door zijn langere achterpoten dan zijn voorpoten waren. "Meestal sta ik zo? Ongeveer." Iedere keer was het anders, daarom probeerde hij het zo goed mogelijk na te doen.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Misstep
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: