Oh really 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Oh really

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Warhound
Member
Oh really B4uocMP
James
587
Actief
“Please, touch me, I pray”


CAT'S PROFILE
Age: 30 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Warhound
BerichtOnderwerp: Oh really   Oh really Icon_minitimedi 20 aug 2019 - 0:18

Hij was voor een keertje zijn werk aan het doen hoor. Het kwam maar zelden voor dat hij een werkelijk functionerend lid van de clan was maar hij had zijn piekpunten. En wanneer hij zijn best deed was hij nog zeer nuttig ook. Het kon ook niet anders, zijn bloed was zo vuil en gemixt als maar kon. Voor hem was het jagen op het nieuwe Windclan gebied gemakkelijker dan op dat van zijn eigen clan. Hij stond ook hoog op zijn poten en snelheid was een van zijn betere eigenschappen. Net zoals behendigheid, de gevlekte kat kon hoog springen en zo gemakkelijk vogels vangen. Ja, hij was wel tevreden met het heatherfields. Niet alleen de prooi was voor hem makkelijker maar zijn vrouwenpels zorgde ervoor dat hij compleet verdween in het hoge gras. En dat was misschien maar goed ook... want hij zag een bekend figuur. Het was ergens zijn persoonlijke agenda geworden om zo veel mogelijk te flikken met de Riverclan deputy. Kijken hoever hij die kater kon duwen die in moreel zo ver verwijderd was van hemzelf. Met een grijns sloop hij dichterbij, om hierna snel te bewegen. Hij was de ander van achteren benaderd en had hierna zijn bovenlichaam op het lijf van de ander gelegd. Op deze manier stonden zijn achterpoten nog op de grond maar leunde zijn volle gewicht op de bredere kat. Dit verbrak natuurlijk ook alle grenzen van respectabele afstand die je maar ooit zou willen zetten. "Ah, wat toevallig dat ik je tegen het lijf loop, mooie man" Hij beet kort in het nekvel van de ander. Niet om hem pijn te doen, wel op wat anders te suggereren. Oh, hij wist dat hij hierna een volle lading zou krijgen en daar deed hij het dan ook compleet voor.


The extreme always seem to make an impression
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Pantherstar
Clanleader
Oh really Bba20rI
Loïs
2059
Actief
'May they sing your names with love and with fury'

CAT'S PROFILE
Age: » 72 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Pantherstar
BerichtOnderwerp: Re: Oh really   Oh really Icon_minitimedi 20 aug 2019 - 12:26

Blijven patrouilleren was erg belangrijk nu dat ze de heatherfields in handen hadden. Er was geen één grens zo goedbewaakt als deze, en toch waren er dagelijks WindClanners te vinden die wel erg dichtbij het nieuwe RiverClan gebied kwamen. Het ergerde Panthergrowl mateloos. In zijn ogen was WindClan kinderachtig dat ze niet konden accepteren dat het gevecht door iemand anders gewonnen was. Veel meer tijd om hierover na te denken had hij echter niet. Zachte pootstappen trokken hem uit zijn gedachtes. Hij spande zijn spieren aan en klapte zijn nagels uit, klaar om zijn belager er goed van langs te geven. Echter was het geen eigenwijze WindClanner die de grens overgestoken was.. Maar een RiverClanner die andere grenzen graag overtrad. Panthergrowl hield zich stil terwijl het lichaam van Warhound over hem heen sloeg. Hoewel zijn nagels terug in zijn hulzen gleden, bleef zijn lichaam aangespannen. Hoewel Panthergrowl op de woorden van de kater wilde reageren wist hij werkelijk niet wat hij moest doen toen hij plots in zijn nek gebeten werd. Hij moest zich in ieder geval immens inhouden om de kater niet van zich af te donderen en hem drie rake stompen te geven. Als hij twintig moons jonger geweest was had hij precies dat gedaan maar hij deed zijn best om zich te beteren. Sommigen maakten dat echter heel, heel erg moeilijk. Nee, nevermind, te moeilijk. Panther stompte zijn schouder omhoog in de hoop de kater te raken die zo sensueel over hem heen gedrapeerd lag. Met een blik als onweer keek hij de gevlekte kater aan. "Raak me nog één keer zo aan en je krijgt meer dan dat op je af, Warhound," bromde hij uiterst op z'n tenen getrapt. Ondanks alle autoriteit die hij uitstraalde was er onwetendheid in hem. Hij had geen idee wat hij met deze kater aanmoest die iedere keer zo over zijn grenzen heenging. En niet alleen de zijne, maar hij had hem laatst ook al is rond Coyote zien hangen en dat ging hem nog veel erger te ver dan wanneer het bij zichzelf was.


Oh really EHnbxOu        9        Oh really 12ADpxX
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Warhound
Member
Oh really B4uocMP
James
587
Actief
“Please, touch me, I pray”


CAT'S PROFILE
Age: 30 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Warhound
BerichtOnderwerp: Re: Oh really   Oh really Icon_minitimema 26 aug 2019 - 1:26

Wie weet wat Panthergrowl had gedaan om een straf te krijgen zoals de interesse van Warhound. Welke zondes hij had betreedt om dit lot op je schouders te moeten dragen, op een vrij letterlijke manier vandaag. De ergste zonde van alles wat immers verveling, misschien was dat het wel. Misschien was het leven van de grijze deputy gewoon veel te saai zonder de doorn in de poot die hij voor hem speelde. De calico voelde hoe het lichaam van de ander aangespannen bleef maar hij de directe vijandigheid terug hielt. Logisch ook, hij kende niemand zo loyaal als deze man. En het was tegen de regels om een clanmate aan te vallen, wat jammer nou ook. Het plezier mocht echter niet te lang duren, want de kater werd van de rug van de ander afgegooid. En hoewel Warhound lenig genoeg was om gewoon mooi op zijn pootjes te landen deed hij dit expres niet. Nee, hij lag nu mooi op zijn rug met onder andere zijn buik ontbloot. Zijn grijns was geamuseerd toen hij omhoogkeek in de gele ogen van de ander. Al waren zijn ogen compleet emotieloos. Hij deed geen moeite om het te verbergen vandaag. Waarom zou hij ook? Zo lang hij leefde was het enkel Butterstar die hem begreep, die hem hierdoor ook onder controle had en zijn betere kwaliteiten gebruikte in haar voordeel. Hij respecteerde haar hierom en liet haar dan ook met rust. Al was zijn loyaliteit niks waard, verrader stond in zijn vlees gekerft. Bij de reactie die hij kreeg kon hij dan ook niks anders dan nonchalant zijn poot tegen zijn bost aan leggen. “Maar schoonheid, wat zou je willen doen? Je weet zelf net zo goed als ik dat je me niks kan maken” Hij rolde zichzelf weer om en zette zichzelf recht tegen over de ander, hun koppen nauwelijks dan een ademhaling van elkaar verwijderd. “En laten we eens eerlijk zijn. Je weet ook helemaal niet wat je met me aan moet. Het is van je af te lezen. Ach schat je zou het jezelf veel makkelijker kunnen maken om gewoon in te geven in wat ik wil. Dan ben je overal van af" Hij kantelde zijn hoofd en gaf hem een lik tussen de ogen. "Heb je daar ooit eens over nagedacht?"


The extreme always seem to make an impression
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Pantherstar
Clanleader
Oh really Bba20rI
Loïs
2059
Actief
'May they sing your names with love and with fury'

CAT'S PROFILE
Age: » 72 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Pantherstar
BerichtOnderwerp: Re: Oh really   Oh really Icon_minitimedi 12 nov 2019 - 14:07

Hoewel Warhound vrijwel altijd met volledig ongepaste acties kwam aanzetten, was de warrior niet dom. Hij wist precies wat de regels waren en hoe hij hier rondom kon manoeuvreren zodat Panther hem niks aan kon doen. Wat ook maar goed was ook, want eerlijk gezegd wilde de deputy het niet op zijn geweten hebben om bij één van zijn eigen warriors zijn geduld te verliezen, hoe erg deze het ook verdienden. En het leek hem ook niet de oplossing bij Warhound specifiek. Hij had zomaar het gevoel, dat ook al gaf hij de gevlekte kater een goed pak slaag, die over een paar weken weer rond hem heen hing - misschien nog wel meer dan hij nu deed. Panthergrowl luisterde met brandende vlagen woede in zijn lichaam naar de uitdagende woorden van de kater die zo nodig op zijn plek gezet moest worden. Die zoveel te dichtbij kwamen zoveel te erg in zijn comfort zone gestapt was. Die hem nu een lik tussen zijn ogen gaf waar Panther totaal niet van gediend was. Echter weerhield hij zichzelf ervan om weg te kijken, hield hij zijn lichaam groot en zijn spieren gespannen. Hij moest dominantie uitstralen ondanks de waarheid in de woorden van de kater tegenover hem. Hij drukte zijn oren in zijn nek en duwde met zijn grote kop die van Warhound weg, waarna hij over hem heen stapte. Om vervolgens niet meer om te kijken en hij aan de terugweg naar het kamp begon. Hij wou hier geen woorden meer vuil aan maken.


Oh really EHnbxOu        9        Oh really 12ADpxX
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Oh really
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Heatherfields-
Ga naar: