[Open] Save that ****



 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 5°C - 15°C
Na een korte vorstperiode ontdooit de rivier. De prooidieren komen weer uit hun schuilplaats en het kan niet lang meer duren voordat deze nestjes jongen krijgen. De vogels fluiten uitbundig en kondigen een nieuwe Newleaf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT



Deel
 

 [Open] Save that ****

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
[Open] Save that **** Tenor
Bo 3
253
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 24 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Olivebranch
BerichtOnderwerp: [Open] Save that ****   [Open] Save that **** Icon_minitimedi 20 aug 2019 - 1:34

Vlak voor hem zag Olivebranch een konijntje wegschieten in het gras. Oh nee, die zou niet ontsnappen aan deze geweldige jager. Sluip-rennend zette hij de achtervolging in, zonder erover na te denken dat sluip-rennen niet mogelijk was. En toen hij nog maar een klein stukje van het dier vandaan was sprong de zwarte warrior er behendig op af, zich niet afvragend waarom het bos nogal vreemde kleuren had. Hij miste, en het konijn ging letterlijk in rook op.

Wat in Starclans naam was dat? Vroeg Olivebranch zich af terwijl hij zijn ogen opende. Hij herinnerde zich de droom goed en besefte plotseling wat er allemaal niet had geklopt: het sluiprennen, het blauw-paarse bos... en had dat konijn nou een gewei gehad? Maar hij kon wel bedenken wat deze vreemde droom had veroorzaakt. Hoewel Mistgaze hem goed geholpen had met zijn slaapproblemen had de jonge kat toch willen expirimenteren. En dus had hij misschien iets, of veel, te veel catnip gegeten en was toen grijnzend naar zijn nest gegaan. Het was voor de wetenschap geweest! Hij wilde gewoon weten wat het met zijn slaap zou doen. Olivebranch ging half zitten en keek om zich heen, hopend dat hij geen geluid had gemaakt in zijn droom.


[Open] Save that **** Branch11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Leafface
Member
[Open] Save that **** DPKsfdL
59
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Leafface
BerichtOnderwerp: Re: [Open] Save that ****   [Open] Save that **** Icon_minitimevr 23 aug 2019 - 20:47

Daar lag hij dan prins heerlijk te slapen, maar opeens werd hij geraakt door een stel poten die tegen zijn schouders aan kwamen. Half slaperig had de schildpad kater zijn kop opgetild en keek naar wie er hem wakker maakte. De jonge zwarte kater Olivebranch lag naast hem en lag te dromen... Wel als je het dromen kon noemen? Leafface sprong op toen hij uitgestrekte poten op zich af zag komen met uitgeslagen klauwen?! dromen prima, maar die wilde hij liever niet in zijn vacht hebben. Een zachte geeuw ontsnapte hem en Leafface zag dat de jonge kat weer rustiger werd in zijn slaap gedrag. Misschien dat hij droomde een prooi te vangen? Slapen kon hij nu toch niet meer dus trok de schildpad kater zijn poten op en wachten tot Olivebranch wakker werd. 'Ah eindelijk, ik zou graag willen dat jij je klauwen de volgende droom bij je zou willen houden?' grinnikte Leafface. Hij wist wel dat dat onmogelijk was, in een kat zijn dromen wist niemand hoe ze zich buiten de droom al slapende gedroegen, maar Leaf was helemaal niet boos op zo op de jonge kater. 'Maar nu je warm bent zullen we gaan jagen?' vroeg Leafface en rekte zich zorgvuldig uit om verder niemand te wekken.


Moonstream - Leafface - Moonpaw/ - Lionpaw@ - Moonpaw - Crow • - Scarface
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Open] Save that **** Tenor
Bo 3
253
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 24 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Olivebranch
BerichtOnderwerp: Re: [Open] Save that ****   [Open] Save that **** Icon_minitimewo 28 aug 2019 - 10:55


Blijkbaar had hij toch iemand lastig gevallen tijdens zijn droom. Toen Olivebranch ging zitten zat hij direct oog in oog met Leafface, een Warrior die ongeveer even oud was als hij. De zwart-rode kater vroeg hem geamuseerd om zich in de toekomst wat rustiger te houden. Olive grinnikye schuldbewust "Ja,  natuurlijk...  Het spijt me" Misschien was het geen geweldig idee geweest om te expirimenteren met kruiden als hij in het den sliep. Niet dat de ander erg bood leek,  dus Olivebranch zuchte opgelucht. Vervolgens werd hij uitgenodigd om te gaan jagen. Hmm,  nu kon hij uiteraard geen nee zeggen, maar eigenlijk wilde hij liever nog even doorslapen. De zwarte kater liet zijn twijfel niet merken en knikte, alvorens op te staan. "Natuurlijk, ga jij maar voor" dan kon hij tijdens de heenweg on ieder geval gewoon hersenloos de ander volgen en had hij tijd om wakker te worden.


[Open] Save that **** Branch11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Leafface
Member
[Open] Save that **** DPKsfdL
59
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Leafface
BerichtOnderwerp: Re: [Open] Save that ****   [Open] Save that **** Icon_minitimewo 28 aug 2019 - 22:41

De blik van Olivebranch was schuldbewust, maar zo erg was het niet. Iedereen had wel eens iets waardoor ze onrustig van sliepen. En gelukkig ging de zwarte kater erop in om mee te gaan jagen. Niet dat hij de even iets oudere warrior wilde straffen in tegendeel. Misschien zou hij zich beter voelen als ze druk voor de clan bezig waren? Leafface knikte en stond op alvorens hij zich omdraaide om de warrior den uit te trippelen. 'Waardoor lag je eigenlijk zo te woelen?' vroeg Leaf nieuwschierig en knikte in het voorbij gaan naar een stel leerlingen. Hopelijk kreeg hij ook een leerling binnenkort? Maar daar moest hij zich nu niet op consenteren en liep de doorntunnel door op weg naar het jacht gebied naast de beek. Daar kon je de grootste waterratten vinden.


Moonstream - Leafface - Moonpaw/ - Lionpaw@ - Moonpaw - Crow • - Scarface
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[Open] Save that ****
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan camp :: Warriors den-
Ga naar: