(Open) Mom? Dad?! Where are you?!? 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 (Open) Mom? Dad?! Where are you?!?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Gorsepaw
StarClan
(Open) Mom? Dad?! Where are you?!? Unknown
Renske
538
Actief
⋆ Innocent people are not fools. They just think everyone has a heart ⋆

CAT'S PROFILE
Age: ▸ Died at 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Gorsepaw
BerichtOnderwerp: (Open) Mom? Dad?! Where are you?!?   (Open) Mom? Dad?! Where are you?!? Icon_minitimedi 20 aug 2019 - 17:38


Gorsekit was nu al een paar uur zenuwachtig Wipwap in zijn nest. Mama was vertrokken, iets dat even belangrijk was en dat ze rustig moesten blijven wachten. Maar dat was al zo lang geleden! En papa was ook nog niet op visite geweest. Niemand was op visite geweest. Zelfs de nursery leek leger dan normaal. Bezorgd keek de jonge kater in het rond. Misschien.. misschien moest hij toch maar even kijken waar ze waren. Ze konden toch niet zo lang weg blijven. Straks was er iets met hun gebeurd. Oh nee, dat mocht echt niet. Wat zou hij zonder zijn papa en mama moeten doen. De gedachte alleen al deed zijn ademhaling hoger komen en de tranen sprongen in zijn ogen. ‘Papa? Mama?’ snikte hij stilletjes. Maar geen antwoord, natuurlijk niet. Ze waren vast ver weg. In het kamp? Of nog verder. Hij moest checken.
Gorsekit klom zijn nest uit. Hij ging langzaam naar de uitgang van de den, zijn staartje laag en zachtjes snikkend. Hij vond het kamp nog steeds eng, maar het was de enige manier. Langzaam liep hij naar buiten en bleef voor de nursery stilstaan. Het was dodelijk stil in het kamp. Waar was iedereen? Wat Gorsekit normaal gesproken als een gift had gezien, een rustig kamp, alle tijd om te onderzoeken. Maar dat werd nu overschaduwd door de vermissing van zijn ouders. Zijn gezichtje vertrok, toen hij langzaam verder het kamp binnen kwam. De traantjes biggelden over zijn wangen. ‘M-mama?’ snikte hij, zachtjes door het kamp roepend. ‘Papa!!’ De paniek begon steeds meer de overhand te nemen. Zijn stemmetje sloeg over en zijn kopje ging schichtig in het rond. Langzamerhand kon hij steeds slechter adem halen. Hij snikte schokkend, zijn snelle hartslag bonsde in zijn keel. Nog steeds geen reactie. Ze waren echt weg!

Open! Dit topic speelt zich af tijdens de bezetting van RiverClan!(Open) Mom? Dad?! Where are you?!? Unknown
Terug naar boven Ga naar beneden
Sacredpace
Member
(Open) Mom? Dad?! Where are you?!? DPKsfdL
☾ Loïs
26
Actief
☾ High Matriach ☾

CAT'S PROFILE
Age: ☾ 25 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Sacredpace
BerichtOnderwerp: Re: (Open) Mom? Dad?! Where are you?!?   (Open) Mom? Dad?! Where are you?!? Icon_minitimedo 22 aug 2019 - 13:13

Uiteraard was de jonge queen thuisgebleven toen een deel van WindClan op oorlogspad vertrokken was. Haar plaats was niet in het strijdgewoel en hoewel de intenties van Stallionstar en Sabrefur heilig waren, geloofde ze dat RiverClan zich hier niets van aan zou trekken. Sacredpace was erg gevoelig voor situaties als deze. Het herinnerde haar eraan hoe eenvoudig hun gedachtegangen waren, hoe deze gebouwd waren op oorlog en strijd zonder een uiteindelijke uitkomst van harmonie en vrede. Zo was het altijd geweest en zo zou het altijd blijven. De heatherfields waren prachtig, en behoorden hen toe, maar was het waard om er hoge risico's voor te lopen? Zij vond van niet. Echter was zij geen advocaat van StarClan en wist ze niet wat de sterren voor hen voorhadden. Dus moest ze vertrouwen op de uitspraken van haar leider, in de hoop dat hij dit wel wist.

De sfeer in het kamp was niets anders dan gespannen. Voor degenen die achter gebleven waren was er vaak op zijn minst één geliefde die wel vertrokken was. De vorige oorlog was het haar grote zus Northdrift geweest die was meegegaan.. Om vervolgens nooit meer terug te keren. Rouw had haar om het hart geslagen als een ijzige klauw uit de donkerste nacht van de winter. Echter kon ze er niets aan doen. Ze geloofde dat dit StarClan's wil geweest was, om wat voor reden dan ook, en hier putte ze iets van troost uit. De witte oriental werd uit haar gedachtes getrokken toen ze een angstig kittenstemmetje hoorde. Ze hief haar kop op van haar poten en spitste haar grote oren. Zo te horen was er één de nursery uit gegaan, wat in tijden als deze eigenlijk niet de bedoeling was. Ze had beter op moeten letten. Ze kwam overeind en gaf een geruststellende lik over de kop van Cryingkit, waartegen ze murmelde dat ze zo weer terug was. Vervolgens stapte ze de nursery uit, haar slanke WindClan-lichaam makkelijk door de smalle uitgang krijgend, alsof ze ervoor gemaakt was. "Gorsekit?" miauwde ze met een klein glimlachje naar de rood-witte kitten, die in de nursery schuin tegenover haar zijn nest had. "Wat is er aan de hand?" vroeg ze sussend terwijl ze naar het trillende lipje van de kit keek, die duidelijk overstuur was. Ze sloeg haar staart om hem heen.


(Open) Mom? Dad?! Where are you?!? Untitl10
Terug naar boven Ga naar beneden
Gorsepaw
StarClan
(Open) Mom? Dad?! Where are you?!? Unknown
Renske
538
Actief
⋆ Innocent people are not fools. They just think everyone has a heart ⋆

CAT'S PROFILE
Age: ▸ Died at 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Gorsepaw
BerichtOnderwerp: Re: (Open) Mom? Dad?! Where are you?!?   (Open) Mom? Dad?! Where are you?!? Icon_minitimema 26 aug 2019 - 15:32


De wereld om hem heen leek kleiner te worden. Gorsekit begon zich doemscenario’s voor te stellen. Dat ze hem niet meer wilden, dat hij te moeilijk was geweest. Dat ze verdwaald waren, dat ze hun weg terug niet meer wisten. Of dat ze gepakt waren door RiverClan. Papa had verteld dat ze ruzie hadden met RiverClan. Gorsekit kon niet meer stoppen met naar adem happen, terwijl dat werd afgewisseld met luid snikken. Totdat uiteindelijk ze een stem hoorde, en een witte kat voor hem stond. Gorsekit keek haar met schokkende schouders aan, niet wetend wat ze moest doen. Maar zijn tunnelvisie stond nu op de witte poes. Hij kon zich op iets focussen, en dat maakte hem iets kalmer. Ze vroeg wat er aan de hand was, waarna hij een staart over zich heen voelde. Gorsekit kromp ineen, meteen weer terugdenkend aan de doemscenario’s. ‘M-mama.’ Begon hij hakkelend. ‘E-en papa. Ze zijn w-weg.’ Hij kon zijn snikken niet meer inhouden toen hij sprak dat ze weg waren. Zijn angst uitsprekend maar het alleen maar erger. ‘Al h-heel lang!’ piepte hij, zijn stemmetje samen geknepen. Niet wetend wat hij met zichzelf moest liet hij zich huilend tegen de witte poes aan vallen. Hij voelde zich zo hopeloos. Waarom kon hij mama en papa niet redden?(Open) Mom? Dad?! Where are you?!? Unknown
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: (Open) Mom? Dad?! Where are you?!?   (Open) Mom? Dad?! Where are you?!? Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
(Open) Mom? Dad?! Where are you?!?
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: