Get up, you lazy ass! 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 Get up, you lazy ass!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Deathpaw,
Member
Get up, you lazy ass!  Tenor
Amyyy
75
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Deathpaw,
BerichtOnderwerp: Get up, you lazy ass!    Get up, you lazy ass!  Icon_minitimeza 24 aug 2019 - 13:14

Daar zat ze dan. Klaar wakker en als kersverse apprentice voor de den te wachten. Of eerder rond te springen van enthousiasme. Eindelijk zou ze het camp uit mogen zonder dat ze gestraft zou worden! Maar daarvoor moest ze haar mentor, Frayhowl wel hebben, maar die was er nog altijd nier. Voor dag en dauw was ze al wakker en ze had toegezien hoe apprentice na apprentice verdween omdat ze werden opgehaald door hun mentor. Behalve..zij. Death zat nog altijd te wachten. Uiteindelijk hield ze het niet meer vol en eigenwijs liep ze naar de Warrior's den toe en liep naar binnen. Recht naar het nest van haar mentor en begon hem te porren. "Sta op! Sta op! Sta op!" Herhaalde ze bij elke por die ze gaf.

+ Frayhowl


Get up, you lazy ass!  RSvYZkQ

Do you have a death wish or something?Terug naar boven Ga naar beneden
Frayhowl
Member
Get up, you lazy ass!  Vets-n10
Butter
47
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 23 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Frayhowl
BerichtOnderwerp: Re: Get up, you lazy ass!    Get up, you lazy ass!  Icon_minitimevr 11 okt 2019 - 21:30


When the wolves howl, the sheep shall run.
Frayhowl had besloten dat zijn Apprentice en hij pas later op de dag zouden vertrekken. Geduld was de eerste les die hij zijn jongere clangenoot wilde leren. Immers zorgde dat voor een goede balans wanneer dingen heftig werden. Slaperig hied hij zijn grijze kop toen hij in zijn flank gepord werd door zijn nieuwe Apprentice. Deathpaw zou waarschijnlijk een pootvol worden. "Sta op! Sta op! Sta op!" Met een zachte zuch hees hij zich overeind terwijl hij de zwarte kattin een keurende blik schonk. Hierna liep hij op zijn gemakje zonder een woord te zeggen naar het midden van het kamp. Er van uit gaande dat ze hem wel zou volgen.

And the wolves will start the hunt,
Howling with the wind to the moon. Telling you that you will be dead tomorrow.

De kater draaide zich naar Deathpaw om. "Deathpaw, de eerste les is geduld. Zonder geduld en daadkracht, zul je niet de fantastische Warrior worden die je wilt worden." Sprak hij kalm terwijl hij zijn vacht begon te wassen. Eens zien hoe goed ze daar mee om kon gaan en hoe veel potentie ze meteen wilde tonen.

But still we will rise and fight.


Get up, you lazy ass!  WdzSZ2H

"All you need in life is a friend who has chocolate."
Terug naar boven Ga naar beneden
Deathpaw,
Member
Get up, you lazy ass!  Tenor
Amyyy
75
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Deathpaw,
BerichtOnderwerp: Re: Get up, you lazy ass!    Get up, you lazy ass!  Icon_minitimema 4 nov 2019 - 10:34

Deathpaw stond weer haast te stuiteren toen er eindelijk weer wat leven in haar mentor leek te komen. Maar..dat leven was nogal traag. De kattin rende naar buiten en bleef voor de ingang al stuiterend staan. De tour had ze gedaan met Stallionstar, dus dat betekende dat ze eindelijk kon leren vechten of jagen! Maar als Frayhowl zo traag bleef zou ze tegen de nacht nog steeds niks gedaan hebben. "Deathpaw, de eerste les is geduld. Zonder geduld en daadkracht, zul je niet de fantastische Warrior worden die je wilt worden." De zwarte poes fronste. Huh. Hoezo was geduld de eerste les? Daar had je toch niks aan midden in een gevecht! Toch prikkelde ze van nieuwsgierigheid. "Maar...maar Frayhowl? Je kan toch ook niet midden in een gevecht je gaan wassen? Dat word je dood!" Miauwde ze met een frons en verwarring in haar ogen.

- Ik doe hier even dat de territory tour met Stallionstar al geweest is. C:


Get up, you lazy ass!  RSvYZkQ

Do you have a death wish or something?Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Get up, you lazy ass!    Get up, you lazy ass!  Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Get up, you lazy ass!
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: