Sixth Dimension 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 Sixth Dimension

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Sacredpace
Member
Sixth Dimension DPKsfdL
☾ Loïs
26
Actief
☾ High Matriach ☾

CAT'S PROFILE
Age: ☾ 25 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Sacredpace
BerichtOnderwerp: Sixth Dimension   Sixth Dimension Icon_minitimedo 29 aug 2019 - 13:44

Met een klein gaapje kwam de dunne she-cat overeind. Het was vroeg in de ochtend; dauw tekende de kleine plukjes gras die her en der uit de grond staken en de lucht was nog redelijk donkerblauw met verschillende kleuren geel, rood en paars. Toen ze de nursery uitstapte was het nog erg rustig in het kamp. Haar witte vacht werd gekleurd door de beginnende zonsopgang toen ze wat verder doorliep en het kamp verliet. Ze zou even wat gaan drinken bij het kleine meertje dat ze in hun territorium hadden liggen, waarna ze weer terug zou keren naar het kamp en haar kitten. Sacred genoot van de stilte die om haar heen hing. De maan was nog zichtbaar, ondanks dat de zonnestralen steeds wat verder over het WindClan land heen strekten. Eenmaal aangekomen bij het water nam de oriental een paar slokken om haar dorst te lessen. Ze merkte hier een andere queen op, Shatteredice, de mate van Stallionstar en moeder van Gorsekit die ze laatst getroost had. Ze glimlachte warm naar de moeder. "Goedemorgen," miauwde ze met een lachje.
- Shatteredice


Sixth Dimension Untitl10
Terug naar boven Ga naar beneden
Shatteredice
Member
Sixth Dimension Untitl10
Mark
563
Actief
''I had wings once. They we're strong. But they were stolen from me."

CAT'S PROFILE
Age: » 60 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen - Senior Warrior
Shatteredice
BerichtOnderwerp: Re: Sixth Dimension   Sixth Dimension Icon_minitimedo 29 aug 2019 - 17:15

Vermoeid was de kleine pluizige flame-point she-cat het kamp uitgedruppeld om haar droge keel te verzachten met wat water. Haar poten voelde zwaar en haar staart sleepte achter haar aan toen ze veder sjokte naar het kleine meertje veder op in het gebied. Ze was doodop, al dagen leek de slaap maar niet te willen komen waardoor ze nu rondliep als een zombie. Haar oogwit was rood gekleurd en haar oortjes hingen slap in haar nek. Stallionstar had voorgesteld om het rustig aan te doen en eventueel naar Routnose te stappen maar voor een beetje slaap te kort vond ze dat te overdreven, daarnaast had de medicine cat al genoeg aan haar kop en wou ze haar niet storen voor maar een klein onschuldig probleempje. Geeuwend kwam Shatteredice aan bij het meertje waar ze haarzelf met een diepe zucht liet neer ploffen om wat van het water te drinken. De eerste ochtendstralen waren ondertussen al over de heides gaan stralen en verwarmde haar pluizige spikkelige flame-point vacht, ondanks dat de zon al opkwam was de maan nog duidelijk aan de hemel te zien. Voor eventjes liet de warrior haar ijsblauwe ogen vallen op de maan, genoot kort van het beeld.. en legde toen weer haar kopje op haar rood gekleurde pootjes. ”Goedemorgen.” Verrast van de plotse aanwezigheid van een andere kat keek Shatteredice met een lichte schrik op. Ze was zo verzonken dat ze niet eens doorhad dat een clangenoot ook bij het meertje was gekomen. De warme glimlach die echter op de snuit van de ander geplakt was maakte haar kalm. Shatteredice lachte zachtjes. “Goeiemorgen, Sacredpace.” Mauwde ze vriendelijk maar vermoeid terug.


Sixth Dimension Dckm6p10

Rotten and broken. to the core.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Sixth Dimension
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: