City Of Stars [Seaweedpaw] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 City Of Stars [Seaweedpaw]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Barnpaw
Member
City Of Stars [Seaweedpaw] Wtdr0a1
Dine <3
97
Actief
“When I get sad, I stop being sad and be awesome instead.”

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Barnpaw
BerichtOnderwerp: City Of Stars [Seaweedpaw]   City Of Stars [Seaweedpaw] Icon_minitimevr 30 aug 2019 - 16:31

City Of Stars [Seaweedpaw] D9ydzfl-69c1744c-ecfc-40a1-b0a5-680d44a7fb7a.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcL2NmMzM5NTllLTU5MzMtNGQzNi05ZDYxLTFjOWYxOTE1ODBjN1wvZDl5ZHpmbC02OWMxNzQ0Yy1lY2ZjLTQwYTEtYjBhNS02ODBkNDRhN2ZiN2EucG5nIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0
"City of stars...
Are you shining just for me?
City of stars...
There's so much that I can't see."

Barnpaw wist dat het al laat was, misschien wel té laat. De zon had al gedag gezegd en de maan was verwelkomd door de nacht. Er waren deze avond vrijwel geen sterren, wat verrassend was. Normaal was het bijna altijd bewolkt. Geïntrigeerd door dit prachtige spektakel, staarde Barnpaw naar de lucht en de prachtige sterren. Hij had niet perse een vast geloof in Starclan. Maar dit moment gaf wel hoop. Misschien was er wel wat na de dood. Of misschien niet. Eigenlijk maakte het niet zo veel uit voor Barnpaw. Als er niks was, zou je het immers ook niet merken. En de wormen zullen hoe dan ook zijn hersenen wel aantasten, of hij nou in Starclan was of niet. Toch maakte dat alles dit niet minder bijzonder en Barnpaw genoot dan ook van de kleine twinkel van elke ster, terwijl hij staarde naar de hemel.

Terug naar boven Ga naar beneden
 
City Of Stars [Seaweedpaw]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: