Heatstroke 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Heatstroke

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Chillypepper
Member
Heatstroke BBTakD
Bunny
274
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Chillypepper
BerichtOnderwerp: Heatstroke   Heatstroke Icon_minitimema 2 sep 2019 - 10:56

Chillykit zuchtte verveeld. Ze lag plat uitgestrekt op de grond, haar snuit vlak tegen een mosballetje dat ze lusteloos heen en weer keilde met haar voorpootjes. Het was veel te warm om ook maar iéts te doen. Ergens vroeg ze zich af of Riverclanners blijer waren met dit soort weer, omdat ze daar toch zo veel last niet van hadden nu te plonzen in de ijskoude rivier. Niet dat ze ernaar verlangde om ook te kunnen plonzen in de rivier, natuurlijk, ze was immers een rasechte Shadowclanner en daar trots op ook! Het zou gewoon fijn zijn om iets te kunnen doen, om te kunnen afkoelen.

+Moonkit


Heatstroke SFqKyj
Terug naar boven Ga naar beneden
Moonflow
Member
Heatstroke Mini-avatar-moonkit
204
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Moonflow
BerichtOnderwerp: Re: Heatstroke   Heatstroke Icon_minitimema 2 sep 2019 - 22:12

De warmte was ondragelijk in het nest. Moonkit stond wiebelend op en kroop over de rand van het nest waar ze op de grond gleed en zich heel even uit rekte. Iets verderop zag ze een grijze staart liggen. Onmiddellijk was ze de warmte vergeten en ze begon met zachte kitten pootjes naar voren te sluipen. Onhandig in een sluiphouding naar voren sluipend kwam het kleine kitten naar voren tot ze dichtbij genoeg was. 'Hebbes!!!' piepte ze terwijl Moonkit opsprong en zich met haar kleine klauwtjes op de grijze staart storten...
Terug naar boven Ga naar beneden
Chillypepper
Member
Heatstroke BBTakD
Bunny
274
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Chillypepper
BerichtOnderwerp: Re: Heatstroke   Heatstroke Icon_minitimedo 5 sep 2019 - 15:35

Chillykit piepte verbaasd toen plots kleine klauwtjes in haar staart geslagen werden. Ze draaide zich snel om en had het gevoel dat de zweetdruppeltjes daarbij van haar snuit vlogen; maar toen ze zag dat het een veel jongere kitten was die haar staart als doelwit uitgekozen had, verscheen er een speelse grijns op haar snuitje. Ze stortte zich op het jonge ding met haar klauwtjes mooi ingeklapt, zodat ze geen pijn zou doen. Dat zou de queen niet goed vinden en hoe moest ze dan ooit nog met zichzelf leven?


Heatstroke SFqKyj
Terug naar boven Ga naar beneden
Moonflow
Member
Heatstroke Mini-avatar-moonkit
204
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Moonflow
BerichtOnderwerp: Re: Heatstroke   Heatstroke Icon_minitimedo 5 sep 2019 - 18:46

Moonkit kierde van plezier toen ze hoorde dat de eigenaar van de grijze staart zich een hoedje schrok, maar de staart werd zo rap onder haar uit getrokken dat ze plat op zijn zij viel en niet snel genoeg op kon staan om het oudere kitten te ontwijken. Al blazend draaide ze zich op haar rug en sloeg naar het kitten meer uit schrik van de onverwachte aanval op haar, maar daarna moest ze proesten van het lachen toen zachte poten haar bewerkte wat een kietelend gevoel in haar vacht gaf waardoor ze haar klauwtjes ontspande en terug trok. Ze probeerde zich onder de kietelende poten uit te komen, maar Moonkit kon alleen maar halfslachtig haar pogingen doen om vrij te komen doen. Voor de rest lag ze te kronkelen om de poten te ontwijken wat haar nog niet lukte.


image host
Moonstream - Leafface - Moonkit - Darkpaw - Lionpaw@ - Moonpaw - Crow • - Scarface
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Heatstroke
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: