{Southernpaw} Up to the skies 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 {Southernpaw} Up to the skies

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Peppermint
Medicine cat
{Southernpaw} Up to the skies 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2811
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: {Southernpaw} Up to the skies   {Southernpaw} Up to the skies Icon_minitimema 2 sep 2019 - 18:43

ONCE UPON A DECEMBER

Ze had het nooit zo op klimmen gehad. Sinds ze vast gezeten had in de lage boom in het kamp als kitten had ze het al niet fantastisch gevonden. Maar sinds ze ook nog eens met Settleddust in een boom vast gezeten had terwijl er woeste honden waren vond ze het nog minder. Hoogtes en bomen, bah. Maar haar clangenoten leken er minder moeite mee te hebben. Ze waren nog niet zo erg als die eekhoorns van een Thunderclanners, maar klimmen konden ze zeker. Voor Pep voelde het onnatuurlijk, de hoogte, het klimmen, het gevoel van je gewicht aan je nagels. Maar toch wilde ze niet voor haar clangenoten onder doen. Ze wilde bewijzen dat ze ook een goede, fatsoenlijke Shadowclanner was. Vandaar dat ze nu al een paar rondjes rond de Burnt Sycamore was gelopen, totdat ze de moed verzamelde en omhoog klom naar de eerste tak. Ze sloeg haar nagels in de verkoolde bast. Het duizelde haar wel zeker iets..
I watched the storm
Beautiful yet terrifying
Southernpaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Southernwolf
StarClan
{Southernpaw} Up to the skies BBTakD
Bunny
170
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 17 moons // Ageless
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Southernwolf
BerichtOnderwerp: Re: {Southernpaw} Up to the skies   {Southernpaw} Up to the skies Icon_minitimeza 14 sep 2019 - 12:41

Vrolijk liep Southernpaw door het territorium. Zijn training zat er bijna op; binnenkort nog de final assessment, en dan kon hij de eerstvolgende ceremonie warrior worden. Hij keek er naar uit, hij droomde ervan - van was zijn warriornaam zou zijn, of hij een apprentice zou krijgen, en de eer van eindelijk volwassen te zijn. Zijn lichaam toonde al alle tekenen; hij was groot en gespierd, niet langer meer slungelig of mager zoals hij in zijn groeispurt was geweest. Eindelijk waren al zijn onderdelen in proportie; en al zei hij het zelf, hij was best knap geworden. Zijn gele blik viel op een lichtgekleurde gestalte die zich vastklamte aan de burnt sycamore toen hij er voorbijliep. Hij haalde een wenkbrauw vragend op en liep dichterbij. Ze zat niet zo hoog; hij hoefde zelfs niet op te kijken. "Alles oké daar, kleine eekhoorn?", vroeg hij goedgehumeurd, zijn stem geamuseerd. Hoe kil hij ook kon zijn tegen iedereen die niet bij zijn clan hoorde; onder zijn clangenoten was hij eerder bekend als een hartige, doch heethoofdige, kater.


{Southernpaw} Up to the skies BOC2eG
Terug naar boven Ga naar beneden
Peppermint
Medicine cat
{Southernpaw} Up to the skies 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2811
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: Re: {Southernpaw} Up to the skies   {Southernpaw} Up to the skies Icon_minitimevr 4 okt 2019 - 22:38

ONCE UPON A DECEMBER

Haar staart zwaaide in de wind terwijl ze haar nagels diep in de zwartgeblakerde tak sloeg. Oei oei oei... De tak ging op en neer door haar plotselinge beweging en liet haar hart kort stilstaan. Ergens dacht ze dat ze wel 10 moons ouder was geworden door dat enkele moment, maar voor nu zat ze nog. Ze was zo gefocust op haar huidige probleem, dat ze niet eens merkte dat ze gezelschap had. Met een blik vol horror keek ze naar Southernpaw. Nee! Ze wilde zichzelf niet voor hem voor schut zetten! Ze wilde juist altijd een goede indruk op hem maken! "J-ja hoor Southernpaw!" blufte ze daarom dan ook.

NOTES
NOTES
Southernpaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: {Southernpaw} Up to the skies   {Southernpaw} Up to the skies Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
{Southernpaw} Up to the skies
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Burnt Sycamore-
Ga naar: