(02-09-19) WindClan Ceremony 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 (02-09-19) WindClan Ceremony

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Sabrefur
StarClan
(02-09-19) WindClan Ceremony DPKsfdL
Lianne
115
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: 63 moons †
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Sabrefur
BerichtOnderwerp: (02-09-19) WindClan Ceremony    (02-09-19) WindClan Ceremony Icon_minitimema 2 sep 2019 - 21:38


Sabrefur sprong omhoog op de Tall Rock en keek voor een tel het kamp rond. Het was zon hoog en tijd voor een ceremonie. Het nieuws van zijn benoeming moest ondertussen wel bezonken zijn. Hij merkte dat zelfs met de constante politieke onrust in de clan dat zaken weer vrij snel terug bij af waren gegaan. Hoewel sommige katten hem nu anders aanspraken, anders aankeken, waren de meeste dagen zoals alle andere weer. Afgezien van zijn extra taken, extra verantwoordelijkheid die hij nu droeg. Hij legde zijn gedachten naast zich neer en begon. Vanaf nu zou het allemaal anders zijn, tenminste voor hem.

“Laat alle katten die oud genoeg zijn om hun eigen prooi te vangen zich verzamelen bij de Tall Rock voor een Ceremony!” Sprak hij zodat alle katten die aanwezig waren hem goed konden horen. Hij had dit al zo vaak gezien, zo veel ceremonies bijgewoond in zijn leven, dat dit enigszins vertrouwd aanvoelde. Hij begreep wat er gedaan moest worden. “Clangenoten, ik heb vandaag één mededeling in bijzonder die iedereen zijn aandacht verdiend. Er is een vos gesignaleerd op de moorlands. Deze vos in kwestie liep Thawrose en Moonvison tegen het lijf. Voor nu schijnt het dat de vos na een goede terugslag van onze dappere warriors het hazenpad heeft gekozen en weg is. Toch adviseer ik jullie om goed jullie ogen en oren open te houden. Als hij terug komt willen Stallionstar en ik dat meteen weten.” Sabrefur zweeg voor een moment voor hij door ging, “Helaas zit er aan dit verhaal nog een staartje. Tijdens het gevecht is Thawrose zwaargewond geraakt. Na nauwe observatie van Lizardpath en Routnose spijt het mij om mee te delen dat Thawrose niet meer in staat is om haar warrior taken voort te zetten. Haar verwondingen zijn te ernstig. Daarom zal zij zich voorlopig bij de elders voegen wanneer ze daar sterk genoeg voor is,” Het was nooit fijn om de clan zulke dingen mee te delen maar ook dat was een taak die hij moest uitvoeren. Hij gaf de clan een paar momenten om hierop te reageren voordat hij verder ging met de lichtere aspecten van het vak.

“Nu, dan. We hebben één kitten vandaag die oud genoeg is om zijn apprentice naam in ontvangst te nemen. Heatkit, kom naar voren.” Sabrefur keek naar het rood witte katertje dat naar voren kwam en ontmoette zijn blik. “Heatkit, vanaf deze dag, totdat je je Warrior naam ontvang, bekend staan als Heatpaw. Shadefeather zal jouw mentor worden. En dan tot slot mag Laurelpaw naar voren stappen. Laurelpaw, jij hebt een nieuwe mentor nodig, die taak zal vervult worden door Darkpath.” Sabrefur liet een zware maar onhoorbare zucht ontsnappen. Dat was dat. “Dan is hierbij deze ceremonie beëindigt.” Sabrefur liep naar voren en liet zich van de Tall Rock afglijden en landde soepel in het gras. Hij vond het hoog tijd om zelf nog een laatste maal langs de moorland te lopen en te checken of er een vos in de buurt zat.

Lijstje
Apprentice ➸ Mentor
Heatkit – Shadefeather
Laurelpaw - Darkpath

➸ Mededelingen
Thawrose is aangevallen door een vos en is blind geworden. De vos is verjaagd door Moonvision!


(02-09-19) WindClan Ceremony Wg7c5f9Y_o
My heart's an artifice, a decoy soul
Who knew the emptiness could be so cold?
I've lost the parts of me that make me whole
I am the darkness, I'm a monster
Terug naar boven Ga naar beneden
Heatwave
Member
(02-09-19) WindClan Ceremony Ezgif_10

Elfje
266
Actief
Heat is not a luxury, It's an absolute must-have

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Heatwave
BerichtOnderwerp: Re: (02-09-19) WindClan Ceremony    (02-09-19) WindClan Ceremony Icon_minitimedi 3 sep 2019 - 0:26

Toen de stem van Sabrefur een clanmeeting aankondigde was zijn nieuwsgierigheid geprikkeld. Een golf van enthousiasme en toch ook wel onzekerheid ging door hem heen. Het kon zeker dat hij vandaag een apprentice zou worden en het was niet dat hij dat niet graag wilde, maar het was allemaal spannend en hij wist ook niet helemaal zeker of hij er wel klaar voor was. Maar toch, Meneer Warrior leek in hem te geloven en was dat niet genoeg? Heatkit stapte nog ietwat twijfelend de nursery uit om te luisteren naar de ceremony. Straks maakte hij zich druk om niets en moest hij toch nog even wachten met apprentice worden. De bijeenkomst begon op een erg serieuze toon. Zij oogjes werden zo groot als schotels toen hij hoorde over de vos. Waren roofvogels al niet genoeg? Nou moesten er ook nog eens roofdieren bij komen die zelfs warriors konden verwonden. Toch bleef hij luisteren, gelukkig maar ook, want zo kwam hij er achter dat de vos alweer gevlucht was. Mooi! Hij liet net een zucht van opluchting toen zijn oortjes dan ook ineens zijn naam oppikten. Wat? Hij? Zou hij dan toch een apprentice worden? Het leek er wel op. Zenuwen gierden door zijn lichaam toen hij naar voren werd geroepen en met onzekere stappen liep hij dan ook uit de verzamelde menigte naar voren toe. Hij ontmoette Sabrefur's blik, wie, op zijn beurt, hem zijn nieuwe naam gaf. Heatpaw. Hij was Heatpaw nu. Een apprentice. Hij zou nu niet meer in de warme veilige nursery slapen en met al zijn vriendjes kunnen spelen. Hij zou nu in de Apprentice Den slapen en daar nieuwe vrienden moeten maken. Oh boy. Dat zou nog eens wat worden. Zeker wanneer hij zou moeten beginnen met trainen. Over trainen gesproken, Sabrefur wees hem nu zijn mentor toe. Shadfeather... Dat was Meneer Warrior, toch? Heatkit zocht naar zijn nieuwe mentor, maar toch oude vriend, in de menigte katten daar. Meneer Warrior was zijn mentor geworden! Dat had hij al zo hard gehoopt en nu was het waar. Een gelukkige glimlach brak door de nerveuse uitdrukking op zijn gezicht terwijl hij op de zwarte kater afliep om neusjes aan te raken. Dat was toch wel wat hij hoorde te doen?(02-09-19) WindClan Ceremony Heatsi15
::


Laatst aangepast door Heatkit op di 3 sep 2019 - 18:19; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Shadefeather
Member
(02-09-19) WindClan Ceremony VDVBjNZ

Camilla ^^
1226
Actief
eccedentesiast

CAT'S PROFILE
Age: 42 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moor runner
Shadefeather
BerichtOnderwerp: Re: (02-09-19) WindClan Ceremony    (02-09-19) WindClan Ceremony Icon_minitimedi 3 sep 2019 - 17:37


  Shadefeather vond het altijd weer een geluk dat hij precies als er een Ceremonie werd gehouden hij in het kamp was. Meestal was hij buiten het kamp te vinden, maar nu zat hij weer in het kamp en er werd natuurlijk een ceremonie aangekondigd. Echter niet door Stallionstar, maar hun Deputy Sabrefur.
  Sabrefur vertelde hen over een vos die was gesignaleerd in het territorium en hoe Thawrose daardoor gewond was geraakt. Shadefeather kende de Warrior niet goed, maar hij vond het natuurlijk erg voor haar. Hij kon zich niet voorstellen, een leven alleen maar in de Elders den doorbrengen. Hij zou gek worden. Gelukkig was de vos nu wel weg, hoorde hij.
  Toen was het tijd voor wat vrolijker nieuws, het nieuws waar hij op gewacht had. Een golf van opwinding ging door hem heen. Heatkit was nu oud genoeg om een Apprentice te worden en hij en Heat hadden Stallionstar al meerdere keren laten weten dat hij zijn mentor wilde zijn. Hij twijfelde niet aan zijn Leader, maar het was altijd even spannend.
  Een brede glimlach verscheen op zijn gezicht toen Heatkit naar voren werd geroepen en zijn Apprentice naam Heatpaw kreeg. Zijn glimlach werd nog breder toen Sabrefur zijn mentor benoemde, want dat was hij. De kater ontmoette Heat's blik, die zo te zien net zo blij was.
  Na de ceremonie kwam de gloednieuwe Apprentice op hem af en drukte zijn neusje tegen de zijne. Shadefeather deed hetzelfde. 'Zin in wat training, Apprentice?' vroeg hij met een grinnik. 'We kunnen gelijk beginnen als je wil.'


(02-09-19) WindClan Ceremony Xvn0Hyy
Terug naar boven Ga naar beneden
Darkpath
Member
(02-09-19) WindClan Ceremony OJnoJDB
Quinty
25
Actief
"We will burn together!"

CAT'S PROFILE
Age: 17 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Darkpath
BerichtOnderwerp: Re: (02-09-19) WindClan Ceremony    (02-09-19) WindClan Ceremony Icon_minitimedi 3 sep 2019 - 21:52

Vanuit de schaduwen keek hij in de richting van de grote zwart/witte kater die de Deputy van Windclan moest voorstellen. Hij had respect voor de kater, beter dan voor Stallionstar tenminste. De huidige Windclan leader was beter dan dat vorige scharminkel, maar dat betekende niet dat hij het overwicht zou hebben dat Windclan nodig had. Nee, daar zou Sabrefur veel beter in zijn, naar zijn mening. Zijn bleke ogen gleden over het groepje katten dat voor de Tall Rock ging zitten, het was weer tijd voor de ceremonie. Een duistere blik gleed over zijn ogen toen hij zich bedacht dat dit dus ook het moment zou zijn waarop geschreeuwd zou worden dat hij zogenaamd kittens zou krijgen. Dat mormel van een Ivoryrose zou het nu lang en breed hebben verteld aan Stallionstar en Sabrefur, dus nu kon hij haar helemaal niets meer maken. Hij gromde zachtjes, terwijl hij zich makkelijk maakte in de schaduwen waarin hij lag.
De deputy begon met vertellen, een kitten die apprentice werd en een apprentice zonder mentor. De tweede, die de naam Laurelpaw droeg, werd gekoppeld aan zijn naam. Darkpath keek eventjes op. Hij werd mentor, dat was nieuw. Maar dat betekende dus dat ze hem vertrouwde, wat goed uit kwam. Hij luisterde niet eens meer naar de rest van de ceremonie. Iets over een vos die gesignaleerd was. Oh, wacht eens. Misschien kon hij daar gebruik van maken. Na afloop kwam hij onder de schaduw rijke plek vandaan en liep in de richting van zijn nieuwe apprentice. "I'll see you at sundown," miauwde hij koud, waarna hij het neusje van Laurelpaw aantikte.


Darkpath
"Hm. One step closer to mastery."
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: (02-09-19) WindClan Ceremony    (02-09-19) WindClan Ceremony Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
(02-09-19) WindClan Ceremony
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: