Stones 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15°C 0°C
De temperatuur komt niet meer boven 0. De wereld wordt wit en het vriest 's nachts flink. De prooi is schaars en ook de rivier is dicht gevroren. Een witte deken verdrijft de regen en de wind. Het is koud, maar wel vaak helder en windstil.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Stones

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Fox •
Member
Stones J1rqvT3
Bo~
101
Actief
She said we should be prouder than lions
Roaring loud above the herd
Primal, primal, we're primal

CAT'S PROFILE
Age: 33 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Prey Hunter
Fox •
BerichtOnderwerp: Stones   Stones Icon_minitimedi 3 sep 2019 - 22:13

De nacht was gekleurd met sterren aan de hemel. Het werd steeds koeler, dat was te merken. Het goede weer maakte steeds langzamer weer plaats voor het koelere weer en uiteindelijk de kille winter. Hij keek naar de reflectie van de sterren, waar hij zijn eigen, donkere reflectie ook zag. Hij kwam hier niet vaak en nu wist hij ook weer waarom. Hij haatte het om alleen te zijn met zijn gedachten in de avond. Het maakte hem zo.. emotioneel ofzo. Hij wist het niet precies, maar het was niet zo fijn. Hij zwiepte iets met zijn staart, waarna hij een steen over de poel heen sloeg. Deze stuiterde tot zijn verbazing een keer, waardoor hij met grote, verbaasde ogen naar de poel keek. Dat was... onverwacht. De nacht was gekleurd met sterren aan de hemel. Het werd steeds koeler, dat was te merken. Het goede weer maakte steeds langzamer weer plaats voor het koelere weer en uiteindelijk de kille winter. Hij keek naar de reflectie van de sterren, waar hij zijn eigen, donkere reflectie ook zag. Hij kwam hier niet vaak en nu wist hij ook weer waarom. Hij haatte het om alleen te zijn met zijn gedachten in de avond. Het maakte hem zo.. emotioneel ofzo. Hij wist het niet precies, maar het was niet zo fijn. Hij zwiepte iets met zijn staart, waarna hij een steen over de poel heen sloeg. Deze stuiterde tot zijn verbazing een keer, waardoor hij met grote, verbaasde ogen naar de poel keek. Dat was... onverwacht.
+ één van babs der tribe katten


Stones Os310
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Stones
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Starpools-
Ga naar: