I count the steps every time 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 I count the steps every time

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Settledstar
Catministrator
I count the steps every time Dutch22
Renske
2587
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader ☆
Settledstar
BerichtOnderwerp: I count the steps every time   I count the steps every time Icon_minitimevr 6 sep 2019 - 0:06

Fourtrees. Een plek die hem eigenlijk iets te bekend werd. Hij kende de vlakte op zijn duimpje. Wist hoeveel pootstappen hij moest zetten om van de eik die het dichts bij ShadowClan kant stond naar die het dichts bij RiverClan stond te lopen. Hij had hier vele minuten geijsbeerd, zich zorgen makend over Littlefish, zijn zusje en over Blizzardpaw… Maar meestal ontmoette hij in de tussentijd katten van andere clans, die hem betrapte op dit neutrale gebied. Meestal verliep dat soepel, maar Settleddust zou Settleddust niet zijn als hij niet eens wat doms deed, of zei, of een ander net verkeerd aankeek en diegene niet meer aardig moest vinden. Over het algemeen had de ShadowClanner het ook niet op andere clans. Wat deed hij hier ook alweer?
Hopend een bekende geur op te pikken deed hij zijn gewoonlijke rondje. Hij telde de passen om van ShadowClan kant naar RiverClan kant te lopen en het waren zoals gewoonlijk weer dezelfde als altijd. Totdat hij terwijl hij onder de eik en diens groene bladerdek stond opeens een RiverClan geur oppikte. Vers… en hij werd sterker! Betrapt dook Settleddust wat onder de wortels van de eik. Hij kende deze RiverClanner niet en hij had helemaal geen zin om met iemand van zijn minst favoriete clan te praten.

+Blithestorm eerst
Terug naar boven Ga naar beneden
 
I count the steps every time
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: