Where dark roots hide secrets 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Where dark roots hide secrets

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Heatwave
Member
Where dark roots hide secrets Ezgif_10

Elfje
266
Actief
Heat is not a luxury, It's an absolute must-have

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Heatwave
BerichtOnderwerp: Where dark roots hide secrets   Where dark roots hide secrets Icon_minitimeza 7 sep 2019 - 15:31

COMPASS POINTS YOUR
Home
Hij was nog niet zo lang een apprentice, een paar dagen maar. En hij wist ook dat hij er eigenlijk niet alleen op uit moest gaan, maar hij wilde heel graag testen of hij zijn rondje van het territorium met zijn mentor nog goed herinnerde. Echter bleek het van niet, want in plaats van zijn bestemming te bereiken, kwam hij uit op Fourtrees. Toch was hij er niet al te teleurgesteld over, want nu kon hij de plek waar de vier clans samenkwamen in vrede iedere gathering van dichtbij bekijken. De grote eikenbomen torenden hoog boven hem uit en leken wel zo hoog te komen dat de vogels kwamen. Wauw! Het was indrukwekkend en heel de plek droeg een gevoel van belang met zich mee. Heatpaw liet al zijn angst en nervositeit van het alleen erop uitrekken in WindClan territorium en, blijkbaar nu, ook vreemde territoria achterwege en besloot om Fourtrees te gaan ontdekken. Als hij het ook goed kon herinneren dan was rechttegenover het ThunderClan territorium en aan beide zijden lagen respectatief RiverClan en ShadowClan. Zouden hun ook zo'n groot territorium hebben? Of nog groter, nu RiverClan wat van hun had ingepikt. Dan moest het woud wel érg groot zijn. Groter dan hij kon bedenken. Maar daar moest hij nu niet aan denken, want hij ging ontdekken. Gauw rende hij de helling af en belande hij in het midden van Fourtrees, recht voor de grote steen waarvan hij had gehoord dat de leider spraken. Zou hij daar op kunnen klimmen, het leek zo hoog?

+Silverpaw eerst c:
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Where dark roots hide secrets
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: