It's true 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 It's true

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Falconstrike
Member
It's true SCwUkVM
Bo~
1220
Actief
If it's me, it'll be okay

CAT'S PROFILE
Age: Twentyfive moons ღ
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moorrunner
Falconstrike
BerichtOnderwerp: It's true   It's true Icon_minitimedo 12 sep 2019 - 1:41

Hij was nu dus ongeveer in RiverClan gebied geweest, puur omdat hij niet wist dat hij de grens over was gegaan en tja... het vroeger bij WindClan behoorde. Maar hij wenste dat hij de rest van RiverClan ook nog kon zien. En ShadowClan. En Thunderclan. Maar als het aan alle andere katten lag zou dat nooit gaan gebeuren. En dat was jammer. Misschien mocht hij ooit een keer mee met Routnose om kruiden te verzamelen die heel toevallig in een ander territorium lagen? Hij kon het een keer proberen om haar aan te kijken met grote puppyogen. Als het niet lukte, jammer dan. Dan had hij het tenminste geprobeerd! Tot dan moest hij het maar met delen doen zoals hier: Fourtrees. Daar kon en mocht niemand hem straffen voor het zijn daar. Hij had er geen directe bevelen voor gehad dat hij er niet mocht komen. Dus hij was er weer, met zijn ogen rondkijkende of hij iets nieuws kon vinden wat hij nog niet kende.
+ Bloomburrow
Terug naar boven Ga naar beneden
Bloomburrow
Member
It's true RB4Qe0W
Bunny
455
Actief
"Eyes say more than a thousand words"

CAT'S PROFILE
Age: 33 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Bloomburrow
BerichtOnderwerp: Re: It's true   It's true Icon_minitimezo 22 sep 2019 - 16:10

Bloomburrow besteedde graag tijd bij de fourtrees, ook al leek dat misschien een beetje raar voor een kattin die niet van vreemdelingen hield. Ze was opgegroeid in een tijd dat de vier clans samen moesten overleven, ja - maar Thunderclan was haar familie en dat zou altijd zo blijven. Bij fourtrees hing er altijd een rustige, heilige aura. Misschien omdat dit Starclan's gebied was. Soms benijdde ze de leaders en medicine cats, die ook tijdens hun leven de kans kregen om met hun voorouders te spreken. Wat ze er niet om zou geven om nog één keer de stem van haar moeder te mogen horen.. Maar het was onmogelijk. Met haar handicap zou ze nooit deputy worden, niet dat ze dat überhaupt wou, en voor medicine cat was ze te oud. Nee, zij zou Snowdance maar weerzien als ze gestorven was, als sterren in haar eigen witte vacht stonden. Bloomburrow schrok op toen ze pootstappen hoorde en keek met grote tweekleurige ogen de nieuwkomer aan. Een Windclanner, een apprentice nog maar. Hoe lang stond hij daar al terwijl zij zo diep in gedachten zat?
Terug naar boven Ga naar beneden
Falconstrike
Member
It's true SCwUkVM
Bo~
1220
Actief
If it's me, it'll be okay

CAT'S PROFILE
Age: Twentyfive moons ღ
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moorrunner
Falconstrike
BerichtOnderwerp: Re: It's true   It's true Icon_minitimedi 1 okt 2019 - 21:57

De geur van ThunderClan bereikte zijn neus, waarna zijn ogen automatisch begonnen te volgen. Een witte langharige poes zat er, die hem met grote tweekleurige ogen aan zat te kijken. Ho, hij had haar toch niet nu al bang gemaakt?? Wat was dit toch met katten steeds laten schrikken!! Dat was helemaal niet zijn bedoeling hoor! Dus hij stelde zijn lichaam vriendelijk op met zijn staart hoog in de lucht. "Hallo!" sprak hij met een kalme glimlach tegen de witte poes, waarna hij voorzichtig ietwat naar de witte poes toe liep. Zo'n afstand was ook weer wat he. "Ik ben Falconpaw." sprak hij vervolgens met een brede glimlach tegen de poes.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
It's true
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: