A little mystery 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 A little mystery

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Scarface
Member
A little mystery DPKsfdL
228

CAT'S PROFILE
Age: 21 manen
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Scarface
BerichtOnderwerp: A little mystery   A little mystery Icon_minitimeza 14 sep 2019 - 19:46

Nog altijd was de crème kort harige kater het er niet mee eens geweest hoe Stallionstar de actie van Sabrefur had kunnen laten door gaan. Dit was gewoon te gek voor woorden geweest, maar zo van tijd tot tijd wilde de wind clan kater even alleen zijn zoals nu ook weer. Het liefste ontliep hij de twee leidende katers het liefst zo veel mogelijk en dus was Scar telkens heel vroeg weg uit het kamp en kwam pas laat weer terug. Wel zorgde Scarface er steeds voor dat hij genoeg prooi mee terug nam waardoor hij vaak twee keer heen en weer moest lopen om alle prooi op de stapel verse prooi te leggen eer hij zijn nest op zocht om dan uit geput in slaap te vallen. Hij had al weer 4 konijnen onder het zand verstopt liggen toen hij besloot om even rust te nemen en naar 4 boom toe te gaan. Het was daar altijd rustig en zijn poten voerde hem daar heen zonder al te veel na te moeten denken. Het was warm weer en een beetje schaduw zou niet slecht zijn voor een uurtje of 2... Scarface liet zich van de rotsen zakken tot hij de bodem van hun territorium had bereikt. Er hingen nog vele oude geuren hier rond 4 boom. Er kwamen hier vast nog meer katten dan alleen tijdens de volle maan? Tja dit was nu eenmaal neutraal gebied dus kon geen van de 4 clans het eigenlijk op eisen... of nu ja eigenlijk was dit gebied al opgeëist door een Clan. Door Star clan zelf net als de maansteen onder de hoge stenen. Niet dat hij daar ooit geweest was, maar ooit hoopte Scar daar de maansteen met zijn eigen ogen te zien? Met rustige passen liep de windclanner voort. Het was pas een paar dagen geleden dat ze het kamp van de rivier clan omsingelt hadden, maar toch was hij halverwege samen met nog twee andere katten weg gebracht om de operatie niet in gevaar te brengen. Nou dat was ze mooi gelukt zeg. Maar Scar had alleen van horen vertellen hoe het was afgelopen. Boos schudden Scar zijn hoofd en plofte neer in het gras en bleef op zijn zij liggen. Alles wat hij nodig had was een luisterend oor die zijn frustratie zou begrijpen. Binnen zijn eigen clan kon hij die wel vinden, maar alleen bij de 2 katten met wie hij weg gevoerd was geweest. Wie kon hem nu wel begrijpen zonder gelijk te gaan oordelen??? Het geluid van pootstappen weer klonk op het zachte gras, maar meer dan 1 beweging van een van zijn oren kwam er niet zo diep in gedachten was Scarface verzonken.

@Chivysniff
Terug naar boven Ga naar beneden
 
A little mystery
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: