A heart can not lie [Abysshowl] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 A heart can not lie [Abysshowl]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Oceansong
Member
A heart can not lie [Abysshowl] DPKsfdL
Butter
171
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 17 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Tunneler Apprentice
Oceansong
BerichtOnderwerp: A heart can not lie [Abysshowl]   A heart can not lie [Abysshowl] Icon_minitimedi 17 sep 2019 - 18:36

hear me sing
with the voices of the sea
The sea is emotion incarnate. It loves, hates, and weeps. It defies all attempts to capture it with words and rejects all shackles.
Oceankit was al weer twee Moons oud. Ze groeide snel, nog maar vier Moons en dan zou de jonge kattin in staat zijn om Apprentice te worden. Mits ze daarvoor niet ziek werd of gewond raakte natuurlijk. De kleine kattin stapte voorzichtig de Nursery uit terwijl haar blauwe ogen de open plek bewonderde. Het was niet de eerste keer dat ze de zon op zag komen, terwijl de warme stralen de lucht in verscheidene tinten rood en geel kleurde. Warme kleuren, die hoorden bij deze tijd van het jaar. De warmte zou later erger worden, voor nu kon ze nog genieten van het zachte briesje en relatieve koelte die de ochtend met zich mee bracht. Hoewel de kitten van nature best schuw genoemd kon worden, had ze al voldoende clangenoten ontmoet om op te kunnen warmen naar de katten waarmee ze haar leven zou delen. Katten die haar mama kende en haar ermee vergeleken. Ze was anders, ze kende haar mama niet eens en toch raakte ze er best nieuwsgierig naar. Met andere woorden, ooit zouden de duizend en een vragen komen, maar voor vandaag was ze nog gelukkig, spelende met haar eigen staart. Uit haar ooghoeken, terwijl ze op een aparte manier rond hupste zag de jonge kitten een grijzige kattin met vele littekens. Een Elder die de naam Abysshowl droeg, Elders waren volgens vele anderen best aardig. Misschien, misschien als ze het durfde zou ze haar wel aanspreken. Met haar oortjes hangende, omdat ze behoorlijk zenuwachtig was, stapte ze met grote blauwe ogen op de ander af en slikte ze moeizaam de brok in haar keel weg. En nu?
NOTES:none
TAGS:Abysshowl


A heart can not lie [Abysshowl] MwMYm1d
Terug naar boven Ga naar beneden
 
A heart can not lie [Abysshowl]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: