A heart can not lie [Abysshowl] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -10 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 A heart can not lie [Abysshowl]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Oceanpaw*
Member
A heart can not lie [Abysshowl] DPKsfdL
Butter
158
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Oceanpaw*
BerichtOnderwerp: A heart can not lie [Abysshowl]   A heart can not lie [Abysshowl] Icon_minitimedi 17 sep 2019 - 18:36

hear me sing
with the voices of the sea
The sea is emotion incarnate. It loves, hates, and weeps. It defies all attempts to capture it with words and rejects all shackles.
Oceankit was al weer twee Moons oud. Ze groeide snel, nog maar vier Moons en dan zou de jonge kattin in staat zijn om Apprentice te worden. Mits ze daarvoor niet ziek werd of gewond raakte natuurlijk. De kleine kattin stapte voorzichtig de Nursery uit terwijl haar blauwe ogen de open plek bewonderde. Het was niet de eerste keer dat ze de zon op zag komen, terwijl de warme stralen de lucht in verscheidene tinten rood en geel kleurde. Warme kleuren, die hoorden bij deze tijd van het jaar. De warmte zou later erger worden, voor nu kon ze nog genieten van het zachte briesje en relatieve koelte die de ochtend met zich mee bracht. Hoewel de kitten van nature best schuw genoemd kon worden, had ze al voldoende clangenoten ontmoet om op te kunnen warmen naar de katten waarmee ze haar leven zou delen. Katten die haar mama kende en haar ermee vergeleken. Ze was anders, ze kende haar mama niet eens en toch raakte ze er best nieuwsgierig naar. Met andere woorden, ooit zouden de duizend en een vragen komen, maar voor vandaag was ze nog gelukkig, spelende met haar eigen staart. Uit haar ooghoeken, terwijl ze op een aparte manier rond hupste zag de jonge kitten een grijzige kattin met vele littekens. Een Elder die de naam Abysshowl droeg, Elders waren volgens vele anderen best aardig. Misschien, misschien als ze het durfde zou ze haar wel aanspreken. Met haar oortjes hangende, omdat ze behoorlijk zenuwachtig was, stapte ze met grote blauwe ogen op de ander af en slikte ze moeizaam de brok in haar keel weg. En nu?
NOTES:none
TAGS:Abysshowl


A heart can not lie [Abysshowl] MwMYm1d
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
A heart can not lie [Abysshowl]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: