[CLAN EVENT] Death, decay.. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 [CLAN EVENT] Death, decay..

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Mistgaze
Elder
[CLAN EVENT] Death, decay.. 0N3zaJp
Kiki
1666
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 43 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Mistgaze
BerichtOnderwerp: [CLAN EVENT] Death, decay..   [CLAN EVENT] Death, decay.. Icon_minitimewo 18 sep 2019 - 17:33
Een stapel dode ratten dragen een smerige geur door het ShadowClan gebied. Hoe komen ze hier en waarom zijn ze dood?


Dit is een open clan event voor iedereen om op te reageren!


You call and I respond
The sparrow and the song
I miss you when you're gone

Terug naar boven Ga naar beneden
Sequoiastripe
Member
[CLAN EVENT] Death, decay.. DPKsfdL
Rebecca
65
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Sequoiastripe
BerichtOnderwerp: Re: [CLAN EVENT] Death, decay..   [CLAN EVENT] Death, decay.. Icon_minitimedo 19 sep 2019 - 10:50

Sequoiapaw
Apprentice


Dapper stapte het jonge poesje over de dennennaalden heen, ze was alleen op pad zonder Waspsting. Ook hoefde ze nu niet op hen te letten want ze kon dit prima alleen. Met opgeheven kop liep ze verder over de naalden maar stopte toen ze iets raars rook. Ze kneep haar ogen samen en keek rond, waar kwam die geur vandaan. De geur was vies en penetrant en ze voelde het gal in haar keel oprispen. Snel liep ze door, dat kon niet goed zijn. Toen ze over een heuvel heen was zag ze een stapel met dode prooien, ratten. Haar oortjes vielen naar achter en ze siste. Wat was dit? Snel krabbelde ze terug, die geur was niet om aan te ruiken! Was er misschien een patrol in de buurt?

T A G PERSON W O R D S ### N O T E S lil bit of notes right here
M O N T Y


.: Never regret anything that made you smile :.
Terug naar boven Ga naar beneden
Bloodhound
Member
[CLAN EVENT] Death, decay.. Tenor
Mark
522
Actief
“Blood is just red sweat”

CAT'S PROFILE
Age: ??!?!?
Gender: Tomcat ♂
Rank: Former Medicine cat of Shadowclan
Bloodhound
BerichtOnderwerp: Re: [CLAN EVENT] Death, decay..   [CLAN EVENT] Death, decay.. Icon_minitimedo 19 sep 2019 - 13:25

[ You fell in love ]
with my flowers, but not with my roots. So when autumn arrived you didn’t know what to do.
look, a place for words and notes or lyrics
Met een flik van zijn pluizige staart stapte de jonge tom zijn den uit om vervolgens direct naar de apprentice den toe te wandelen. Nieuwsgierig stak Bloodpaw zijn brede kop in de ingang en snuffelde kort, de geur van Pepperpaw was hier sterk wat hem vertelde dat zijn zusje nog waarschijnlijk in haar nest lag. De medicine cat apprentice stapte dieper de den binnen en zocht de bekende flame-point vacht van Pepperpaw. Toen hij haar verstopte snuitje in het mos nest zag liggen liep hij er zachtjes naar toe en duwde voorzichtig zijn neusje tegen haar oor aan om haar te wekken. "Pumpkin, wakker worden!" Snorde de tom vrolijk terwijl hij nogmaals zijn neus tegen haar aan duwde om haar goed wakker te krijgen. "Laten we wat leuks gaan doen: ik ben vrij van me taken vandaag!" Mauwde hij met een klein overslaande stem. Oh oh, de baard in de keel zou binnenkort wel komen aanzetten. De tom keek zijn zusje met een brede grijns aan, wachtte tot ze klaar was om te vertrekken, en liep de den uit. Snel gaf hij zijn vacht nog een snelle lik voor hij het kamp verliet met zijn zusje naast hem trippelend. Eenmaal dieper in het gebied sloeg hij de richting op naar de dennenbos die bij Shadowclan bekend stond als de Pinewoods, het was een van Bloodpaw's favoriete plekken vanwege de heerlijke geur van verse naalden maar ook omdat het vaak donker was door de schaduwen van de hoge bomen en hij zich dan beter kon verschuilen met zijn dikke donkere vacht om te jagen. Hij wou dan ook net voorstellen aan Pepperpaw om wat te gaan jagen toen een scherpe geur zijn neus in blies en hem bijna liet kokhalzen. Bloodpaw liet een afkeurende gebrom horen terwijl hij zijn poot voor zijn neus hield- proberend om zijn extra gevoelige reukzintuig hiermee te blokkeren. Waar kwam deze rottende stank in Starclan's naam vandaan? De tom keek naar Pepperpaw. Zouden het gaan onderzoeken of zouden ze gewoon doorlopen?[CLAN EVENT] Death, decay.. Bloodo10

pixie pix:
Terug naar boven Ga naar beneden
Darktrail
Member
[CLAN EVENT] Death, decay.. Mini-avatar-Darkpaw
348
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Darktrail
BerichtOnderwerp: Re: [CLAN EVENT] Death, decay..   [CLAN EVENT] Death, decay.. Icon_minitimedo 19 sep 2019 - 21:00

Met een grote sprong landen de donker bruine gestreepte coon kater op een dikke muis die geen kans maakte om weg te schieten. Hijgend bleef Darkpaw even staan, maar hij was zo hard op de muis geland dat die alle lucht uit zijn longetjes was geperst. Na even bij gekomen te zijn beet hij het diertje door en begroef hem onder het zand. Hij had al een houtduif en een paar kikkers gevangen vandaan, maar hij wilde nog wat vangen dus sloop Dark verder en hij zag net een merel landen om wat eikels op te pikken. Het schaduw clan katertje besloop zijn prooi tot de wind plotseseling draaide en de merel luid krijsend op vloog. Het kon niet dat de prooi hem geroken had, maar al snel kwam Darkpaw achter de ware reden van de weg vluchtende vogel. 'Grote sterrenclan wat is dat voor lucht?"! riep hij luid en schudden zijn kop wild in de hoop zijn geurklieren vrij te maken, maar dat lukte helaas niet. Waar het ook vandaan kwam hij moest weten waar het vandaan kwam om later de clan te waarschuwen! Dus met heel veel tegenzin begon Darkpaw in de richting van die vreselijke geur af te draven. Daar op de heuvel stond een andere kat Zo te zien een andere leerling... 'Sequoiapaw Weet jij waar...?'' begon Dark al te vragen maar maakte zijn zin niet af en zag wat voor een groot aantal aan ratten dood lag te wezen in het bos. 'Grote sterrenclan... Hoe kan dit?' vroeg hij eigenlijk meer aan de gestorven krijgers dan aan de leerling naast hem. Zo verrast was hij voor de donkere kater zijn blik van de dode ratten los scheurde en Sequoiapaw aan keek.


Hydra - Leafface - Moonkit -  Darkpaw - Lionpaw@ - Moonpaw - Crow • - Scarface
Terug naar boven Ga naar beneden
Autumngaze
Member
[CLAN EVENT] Death, decay.. E4d66cac177473585649e8edf1d9e8ba
Eden
31
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 55 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Autumngaze
BerichtOnderwerp: Re: [CLAN EVENT] Death, decay..   [CLAN EVENT] Death, decay.. Icon_minitimevr 4 okt 2019 - 22:39

AutumnGaze
De zwarte kater stapte door het woud heen. De dode bladeren die al van de bomen waren gevallen knisperde onder zijn poten. Een rilling gleed over zijn rug, hij haatte leaf-fall, ookal was hij er naar vernoemd. Het betekende lea-bare, de tijd van honger, greenchough en kou. De prooi kroop alweer in hun holletjes en het bos leek langzaam leeg te lopen van zijn levendigheid.
De kater haalde diep adem, zoekend naar de prooi die het buiten hun nesten hadden gewaagd om hun winter vooraard aan te sterken. Een verschrikkelijke geur drong zijn neus binnen. Hij snoof, het stonk als crow-food in de warme zon. Opnieuw proefde hij de lucht: Ratten! Het was niet vreemd dat er ratten op hun territorium liepen, maar deze rat, of ratten waren al een tijdje dood.
Hij versnelde zijn pas in sprongen en sprinte naar waar de geur hem leidde, hoe dichter bij hij kwam hoe erger en sterker de geur werd.
Al snel kon hij ook andere geuren herkennen, shadowclan geuren. Darkpaw en Sequoiapaw. Hij zuchte, tuurlijk kon hij dit weer oplossen met een stelletje apprentices.
Autumngaze sprong uit de struiken midden in het tafareel. Een berg vol met dode ratten, precies wat hij vermoede. En zoals hij had geroken, de twee apprentices. "Wat is hier aan de hand?" bromde hij. Terwijl hij wat dichter bij de stapel rattenlichamen liep.
Terug naar boven Ga naar beneden
Peppermint
Medicine cat
[CLAN EVENT] Death, decay.. 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2811
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: Re: [CLAN EVENT] Death, decay..   [CLAN EVENT] Death, decay.. Icon_minitimezo 6 okt 2019 - 0:53


Peppernose

I watched the storm, so beautiful yet terrifying
Afwisseling was goed wat Pepper betrof. Ze wilde niet altijd met Acorndust op stap. Ze moest wel die boundaries zetten dat het hem duidelijk was dat ze haar niet Pepperdust mocht gaan noemen zoals dat hij van Settledpaw Settleddust had gemaakt. Ze snorde dan ook zachtjes toen Bloodpaw haar wakker maakte en drukte haar neusje eventjes tegen de zijne aan. "Hoi.." miauwde ze zachtjes en slaperig, waarna ze eventjes kort met haar voorpootjes tegen zijn snoet aantikte. Daarna gaapte ze diep en krabbelde ze overeind, de kater volgend het territorium in. De schaduwen waren nog lang in het woud en Pepperpaw had moeite de slaap uit haar ogen te knipperen, totdat Bloodpaw ineens tot een halt kwam. Pepperpaw botste haast tegen hem op en knipperde verbaasd met haar ogen. "Bloodpaw.. wat is er?" murmelde ze zachtjes. "Wat is die lucht..?" Haar ogen werden groot en ze draaide haar oren wat naar achter.

Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: [CLAN EVENT] Death, decay..   [CLAN EVENT] Death, decay.. Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[CLAN EVENT] Death, decay..
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Pinewoods-
Ga naar: