Little stars [birth] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Little stars [birth]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Mapleleaf
Member
boukje <3
409
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 Manen
Gender:
Rank:
Mapleleaf
BerichtOnderwerp: Little stars [birth]   Little stars [birth] Icon_minitimema 23 sep 2019 - 16:38


Mapleleaf liep hijgend over de open plek. Haar bolle buik stak uit die gevuld was met kittens. Ze had al sinds de ochtend wat buikpijn gehad, als eerste had ze natuurlijk gedacht dat de kittens er aan kwamen. Maar eigenlijk was het veelste vroeg, ze had het er maar bij gehouden dat het gewoon een draaiende kit was. Maar nu leek het toch iets anders te zijn. Een pijnscheut schoot opnieuw door haar heen, ze beet op haar tanden. “Niet nu, het is nog veelste vroeg.” murmelde ze. Stapje voor stapje kwam ze bij de Nursery, duizenden gedachten spoelde door haar hoofd, het was nog te vroeg, het kon gevaarlijk zijn voor haar noch de kits. Angst beklemde haar, w-wat als het fout ging?
Zo snel als haar nu weke poten haar konden dragen liep ze naar haar mosbed. Met een kreun liet ze zich vallen.
Een oudere moederkat die hielp bij de verzorging stond naast haar, Mapleleaf zag haar amper, alleen een grijzige waas die de kat moest voorstellen.“Volhouden, ze zijn er bijna.” murmelde de oudere in haar oor. Mapleleaf was te uitgeput om te reageren. Ze moest haar krachten sparen. -
Een nieuwe pijn trok door haar heen die alle andere met kop en schouder of trof. Ze schreeuwde het uit van de pijn, hoe kon ze dit volhouden? Meerdere malen? In een gekrompen van de weeën wachtte ze tot het voorbij was. De pijn ebte langzaam weg en maakte plaats voor liefde. De kersverse moederkat draaide zich naar haar eerste jong, en begon zijn natte vacht te wassen, zijn vachtkleur was lichtbruin met een oranje gloed dat haar deed denken aan het zand dat straalde in het zonlicht. “Sandkit…” fluisterde ze. Liefkozend gaf ze hem een paar likken tussen zijn oren. Met haar poot drukte ze voorzichtig de kitten tegen haar buik aan, “Toe maar kleine, ga maar drinken.” -
Veel tijd om Sandkit te bewonderen was er niet, opnieuw de pijn in haar buik. Mapleleaf zette haar tanden op elkaar, klaar voor de bevalling van haar tweede kind. Een veel lichtere golf van pijn vloeide door haar heen, ze liet een klein kreetje horen maar meer was niet nodig. Haar tweede kitten was prachtig wit, maar had een oranje glans bij haar staart, pootjes, oren en neusjes. “Firekit.” miauwde ze vastbesloten. Ze duwde Firekit naast haar broertje, “Drink maar, je hebt het nodig.” zei ze en ze gaf haar een lik tussen de oren. De kitten reageerde niet en lag gewoon stil, was ze?“Nee!” gilde Mapleleaf uit. Ze trok de kitten wat dichterbij, ze kon niet dood zijn! Ze zag dat haar neusje een blauwe tint had. Snel begon ze Firekits borst en buikje te likken met krachtige halen. “Kom op kleintje, je mag niet dood zijn.” hijgde ze. Ze zou het nooit over haar hart kunnen verkrijgen om haar kitten voor haar poten te laten sterven. Tot haar opluchting haalde de flame point kitten luid en een beetje stotterend adem. “Goed zo,” en ze likte stevig door. Het neusje van de kitten kleurde rood roze, en ze stopte met het masseren van de longen.  “sterrenclan zij dank.” miauwde ze. Toen ze zeker wist dat alles goed ging met kit legde ze haar naast haar broertje zodat ze gretig kon drinken. -
Het leek een eeuwigheid te duren voor de volgende kitten kwam. Mapleleaf dacht dat het eigenlijk voorbij was toen er alsnog een kramp door haar lichaam trok. Opnieuw schreeuwde ze het uit, dit was weer iets heel anders als Firekit. Met een laatste kramp was ook de derde kitten geboren. Dezelfde witte vacht als Firekit maar dan met grijs. “Ghostkit.” Ze leek inderdaad wel een beetje op een spook, met die grijze, grimmige vacht. Voorzichtig legde ze ook haar derde jong bij de andere neer. -
Voordat ze nog een blik op haar litter kon leggen schoot een nieuwe pijn door haar buik. Nog eentje? Dacht ze bij zichzelf. Ze vond drie al veel! De vierde, en hopelijk laatste bevalling beviel soepel. Een prachtige glanzende kitten “Poisonkit.” miauwde ze zachtjes tegen de piepende kitten. Ze gaf de vierde en hopelijk laatste kitten een paar likken om haar droog te krijgen en legde haar tussen zijn broertje en zusjes. Trots keek ze naar haar litter, vier prachtige gezonde kittens, stuk voor stuk zouden ze geweldige warriors worden bedacht ze trots.

[de kittens mogen reageren]
Time isn’t the main thing, it’s the only thing.
thanks, pandemic !


Sandpaper kisses, papercut bliss.
Don't know what this is, but it all leads to this:
You're gonna leave her. You have deceived her.

Little stars [birth] XbYmmHp
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Firekit*
Member
Little stars [birth] DPKsfdL
Dine
9
Actief
"I follow the fire,
In my heart."

CAT'S PROFILE
Age: 0 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Firekit*
BerichtOnderwerp: Re: Little stars [birth]   Little stars [birth] Icon_minitimema 23 sep 2019 - 21:11

Little stars [birth] Dbsjoiy-a0dc5a12-726e-4fc9-9f6e-325ac868c4bf.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzRlOGNmOGE0LWQ2NDQtNDE1Ny1iYjJiLTM1YTMwYjU2YjJkMVwvZGJzam9peS1hMGRjNWExMi03MjZlLTRmYzktOWY2ZS0zMjVhYzg2OGM0YmYucG5nIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0
"Don't let me go, please,
don't let me go, now."

Ze kreeg geen zuurstof meer. Waarom wist ze niet, maar opeens begon haar omgeving te bewegen. Het draaide. Zij draaide. Alles draaide en ze kreeg steeds minder ruimte. Ergens deed het pijn, maar toch weer niet. Ze zou dit alles ook niet herinneren. De prikkels die haar hersenen nu binnen kwamen zouden nooit haar korte of lange termijn geheugen bereiken. En dat was maar goed ook, want ze stond op het punt om een, normaal, traumatische gebeurtenis te beleven.
Opeens werd te omgeven door een kou die de jonge en kleine kitten nog nooit eerder had beleefd. Haar mondje ging open om te krijsen, maar er kwam geen lucht of geluid uit haar bekje. Het voelde alsof ze stikte en het lichaam van de kitten wist dat dat fout was, hoewel ze het nog nooit eerder meegemaakt had. Er was iets dat de kitten aanraakte en gek genoeg was het geruststellend. Ergens leken de likken van haar moeder haar gerust te stellen, want plots leek de barricade voor haar luchtweg verdwenen en ze hapte naar adem. Daarna namen de reflexen het weer over en begon ze te drinken. Nadenken over hoe ze nu opeens op een hele andere plek was dan eerder, deed ze niet. Daar was haar brein nog niet klaar voor. Nadat ze zich verzadigd had, zakte ze weg in een diepe slaap. De kleine Firekit was nu al helemaal uitgeput en ze stond nog maar aan het begin van haar leven.


Little stars [birth] 6bc0gkzdgyv
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ghostkit
Member
Little stars [birth] NINTCHDBPICT000556913256
Blake
66
Actief
Don't wait for a good day, make one your self

CAT'S PROFILE
Age: 2 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Ghostkit
BerichtOnderwerp: Re: Little stars [birth]   Little stars [birth] Icon_minitimedi 24 sep 2019 - 22:02


Eerst was er warmte, liefde en een bescherming die er voor zorgde dat de jonge kitten zich veilig voelde. Ze wou hier nooit meer weg, deze plek. Vol vrede.
Toen met een klap, was ze er. Een koude wereld, omringt door verschillende dingen die ze nog niet kon zien. En niet een constante warmte. De kitten piepte, ze wou terug naar de plek waar ze vandaan kwam.   Een drukkende gevoel zat op haar borst, ze deed haar mondje open, eerst niks, toen vulde haar longen zich de aller eerste keer met zuurstof. De druk van haar borst verdween. Voor de tweede keer haalde de kit adem, dat was beter. Maar nog steeds had ze het koud!
Ze voelde een zachte druk tegen haar zij die haar weg duwde, opnieuw piepte ze, wat gebeurde er? Al snel voelde ze meer vacht om zich heen, meer krioelende bolletjes, en ook rook ze een heerlijke geur die haar aantrok. Haar instinct nam het over en ze nam gulzig een aantal slokken melk terwijl ze met haar pootjes tegen de buik van haar moeder aan drukte.
Langzaam kreeg ze het weer warm, terwijl Ghostkits moeder haar liefkozende likken gaf. Ze was op een heel andere plek, vol nieuwe dingen, nare dingen, kou, maar ook goede dingen. Het beviel haar wel. En ze kon niet wachten om meer te ontdekken over de plek waar ze nu was.  


Little stars [birth] Giphy
"Change is for Weirdos"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Little stars [birth]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan camp :: Nursery-
Ga naar: